امکانات ارتباطی
باتوجه به اینکه Nokia N900 به خوبی برای مرور وب بهینه شده است ، پس باید از امکانات ارتباطی خوبی برخوردار باشد.با وجود اینفرارد N900 حتی پا را از سطح توقعات ما هم فراتر می گذارد و امکانات مناسبی را برای انتقال داده عرضه می کند.
البته نمی توان از اینفرارد برای انتقال فایل استفاده کرد و عدم وجود کنترل دستی روی آن نشان می دهد که با استفاده از نرم افزارهای خاصی می توانید از این پورت بعنوان یک کنترل از راه دور استفاده نمایید.
Nokia N900 از USB 2.0 و Bluetooth 2.1 پشتیبانی می کند ، مثل همیشه از A2DP هم پشتیبانی می شود. Wi-Fi هم در دسترس است و با کلیک روی آیکن های وضعیت در بالای صفحه می توانید به میانبری برای دسترسی به آن هم دست پیدا کنید.
از تمامی امکانات ارتباطی شبکه ای مثل GPRS ، EDGE و 3G با HSDPA پشتیبانی می شود. پشتیبانی از GSM/GPRS/EDGE به صورت چهاربانده صورت می پذیرد که سبب می شود بتوان در سراسر دنیا از Nokia N900 استفاده کرد . پشتیبانی از 3G به صورت سه بانده و از باندهای 900 ، 1700 و 2100 مگاهرتزی صورت می گیرد. HSDPA سرعتی معادل با 10 مگابیت بر ثانیه و HSUPA سرعتی برابر با 2 مگابیت بر ثانیه ارائه می کنند.
خبر بد (البته برای آن دسته از دوستانی که در آمریکا هستند) این است که از شبکه های 3G اپراتور AT&T توسط Nokia N900 پشتیبانی به عمل نمی آید. مگر اینکه نوکیا تصمیم به عرضه نسخه خاصی از N900 برای این اپراتور بگیرد. در حال حاضر یا باید از شبکه 3G Tmobile استفاده نمایید و یا اینکه امکان استفاده از شبکه های 3G را توسط N900 نخواهید داشت.
Nokia N900 از یک اسلات کارت حافظه هم برخوردار است و می توانید با استفاده از یک کارتخوان به بیشترین سرعت انتقال داده دست پیدا کنید. با در نظر داشتن حافظه داخلی 32 گیگابایتی گوشی ، کارتخوان را بیشتر می توان به عنوان یک ابزار انتقال داده در نظر داشت تا ابزاری برای توسعه حافظه.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)