نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: آغاز پیش‌فروش گوشی 41 مگاپیکسلی نوکیا!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    زندگی میگوید اما... باز باید زیست
    تشکر تشکر کرده 
    651
    تشکر تشکر شده 
    707
    تشکر شده در
    164 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    107
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    باید در مورد گوشیهای نوکیا یه چند موردی بگم
    نوکیا الان داره با سیمبین بیل و ،ویندوز فون تحول جدیدی رو تجربه می کنه امکانات جدیدی که روی سیمبن بیل گذاشته شده دیگه چیزی کمتر از اندروید نداره مخصوصا که نوکیا ابدید سیمبین بیل رو برای محصولات سیمبن 3هم گذاشته واما در مورد ویندوز فون جدید که بزودی عرضه میشه لومیا900که با سیستم عامل ویندوز7عرضه میشه که کار کردن باهاش برای کسانی که با ویندوز7کار کردن بسیار ساده وراحت خواهد بودولومیا 910که فعلا طرحش هست با ویندوز8عرضه خواهد شد ولی درمقابل این کارها سامسونگ چکار کرده، تنها برند اندروید که نتونست ابدید (بستنی حصیری)یا اندروید 4رو بگیره سامسونگ بود وتمامی محصولات ان با اندروید2.3موندن فقط گالکسیSIIتونست ابدید بستنی حصیری رو بگیره ولی رقبای این شرکت مانندHTC،سونی اریکسون و موتورلا برای تمامی محصولاتشون ابدیت بستنی حصیری رو گرفتند
    سلام
    خب، آهان... صبر کنین گرم کنم، ... آخه طرفدارای نوکیا مثل هواداران اپلن! تو رو خدا ناراحت نشین ها، ولی سامسونگ هیچ کاری نکرده؟ حرف جالبی بودش. اولین و آخرین کسی که ازش اینو شنیدم شما هستین.
    نوکیا هم به جان خودم، اگه تعصبی نگاش نکنین عیب و ایراداش کوبوندتش. شانس داره هواداراش آتیشین! آره، درسته، ممکنه فردا محصولی بده بازار که هواداراش بهش افتخار کنن، ولی تا الان حتی بزرگترین اختراعشم (اختراع!) نتونسته جالب باشه.
    و تو رو خدا هر چی میگین بگین، بزنین تو سرم، گوشیمو بشکونین، یه 1100 بدین به زور بهم، ولی نگین سیمبین خوبه. دوره سیمبین مال قدیماست. فکر کنم بابا بزرگم (به قول ماها باشو!) تو زمان جوونیش، یه بار یه گوشی با سیستم عامل سیمبین داده باشه به مامان بزرگم (به قول ما بی بی!) آپدیتش کجا بود. حالا شایدم زد و نوکیا از لج مام شده شد اول! مثل این یارو بن افلک که از لج ما جایزه گرفت یه بار! دیگه وقتی چیزی خوب نیست، اصرار به خوب نشون دادنش برا چیه؟ بله طرفداراش زیاده ولی من که یه عمره باهاش کار کردم، با خیلی از محصولاتشم کار کردم اصلاً باهاش حال نمیکنم. و به جان خودم آدمیم که از سر لج حرفی رو نمیزنم. با یه محصول ور میرم و ازش استفاده میکنم بعد بدون تعصب نظرمو میگم (فقط نظرمو). حالا هر کی یه عیبی داره، داداشتونم دیگه گاد آو عیبه! بذارین رو حساب سررشته نداشتن...
    ولی....
    آخ بنازم سامسونگو...!!!!
    امضا: ممد لجباز!

2. 2 کاربر مقابل از Ezaafi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)