اگر خوبان عالم جمع باشند / یقینا نزد من ، تو بهترینی
اگر از خوبترها حلقه سازند / تو در آن حلقه ، میدانم نگینی
اگر خوبان عالم جمع باشند / یقینا نزد من ، تو بهترینی
اگر از خوبترها حلقه سازند / تو در آن حلقه ، میدانم نگینی
گاهی اوقات فکر کردن به بعضی ها…
ناخودآگاه لبخندی روی لبانت می نشاند…
دوست دارم این لبخند های بیگاه و آن بعضی ها را
خانه های جدول زندگیم را دستان مهربانت یک به یک پر کرد
و رمز جدول چنین بود:
دوستم بدار . . .
اگر باشی محبت روزگاری تازه خواهد یافت / زمین در گردشش با تو مداری تازه خواهد یافت
دل من نیز با تو بعد از آن پاییز طولانی / دوباره چون گذشته نوبهاری تازه خواهد یافت. . .
در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند
و آنان که محبتها و دوستیها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد می مانند
همدم تنهایی شب های من ، اشک است و بس
مرهم زخم دل تنهای من ، اشک است و بس
گر نمیبینی غمی اندر نگاه خسته ام
آنچه میشوید غم از چشمان من ، اشک است و بس .
.
باقی در ادامه مطلب
اس ام اس عاشقانه
.
.
.
سلام بر آنان که لایق سلامند
یک رنگ و یکدل و یک مرامند
هم گلند هم گنجینه هم دوست
هرچه از وی تعریف کنی نیکوست .
.
.
.
پیامک عاشقانه اس ام اس عاشقانه
.
.
کاش دستانم آنقدر بزرگ بود که می توانستم
چرخ و فلک دنیا را به کام تو بچرخانم .
.
.
اس ام اس عاشقانه پیامک عاشقانه
.
.
نبودنت را با ساعت شنی اندازه گرفته ام ،
یک صحرا گذشته است !
.
.
.
.
گاهی به آسمان نگاه کن ،
شاید کبوتری خسته به آشیانه ی دلت محتاج باشد .
.
.
.
.
بهاران من ، طوفان ها در رقص عظیم تو
به شکوهمندی نیلبکی می نوازند ،
و ترانه ی رگ هایت آفتابی همیشگیست .
.
.
.
.
دوریت زمستانی دیگر است ،
کمتر از من دور شو ، باز سرما خورده ام .
.
.
.
.
گفتی اندر خواب بینی بعد این روی مرا
ماه من ، در چشم عاشق آب هست و خواب نیست .
.
.
پیامک عاشقانه اس ام اس عاشقانه
.
.
تک گلی هستی تا عرش میخواهم تو را
گرچه کم میبینمت ، بسیار میخواهم تو را .
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
محاسبه عاشقانه :۱ + ۱ = همه چیزو۲ – ۱ = هیچ چیز#######اس ام اس عاشقانه#######من که از کوی تو بیرون نرود پای خیالم / نکند فرق به حالم چه برانی چه بخوانیچه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی / نه من آنم که برنجم ، نه تو آنی که برانی . . .#######اس ام اس عاشقانه#######اسپند دود می کنم ، برای عشقمانهر شبمیان راز و نیاز های شبانهنکند جادوگر زشت بی تفاوتی ، چشممان بزند . . .#######اس ام اس عاشقانه#######هر کسی می تواند با شما لبخند بزندهر کسی می تواند با تو گریه کنداما کسی که تو را دوست داردوقتی اشک در چشمان شماست ، میتواند آنرا تبدیل به لبخند کند . . .#######اس ام اس عاشقانه#######گفتی : نفرین میکنی ؟گفتم : نه ، اما از خدا میخوامهیچکس ، اندازه من دوستت نداشته باشد . . .#######اس ام اس عاشقانه#######آنکه دستور زبان عشق رابی گزاره در نهاد ما نهادخوب می دانست تیغ تیز رادر کف مستی نمی بایست داد#######اس ام اس عاشقانه#######دلم یک جای دنج میخواهدآرام و بی تَنِشجایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی!تا آدم گاهی آنجا آرام بگیردمثلا آغوش تو !#######اس ام اس عاشقانه#######از راه وفا گاه ز ما یاد توان کرد / گاهی به نگاهی دل ما شاد توان کردصید دل ما لایق تیر تو اگر نیست / از بهر خدا آخرش آزاد توان کردمستم ز می عشق چنان کز پس مرگم / صد میکده از خاکـ من آباد توان کرد . . .#######اس ام اس عاشقانه#######لبخند ، شروع عشق استمحبت ، باغ عشق استناکامی ، داغ عشقچشم ، راز عشقوعده ، امتحان عشقخاموشی ، درد عشق و رسوایی ، شرمندگی عشق . . .#######اس ام اس عاشقانه#######دل من یه روز به دریا زد و رفت / پشت پا به رسم دنیا زد و رفتزنده ها خیلی براش کهنه بودن / خودشو تو مرده ها جا زد و رفت . . .#######اس ام اس عاشقانه#######نفست باران استدل من تشنه ی باریدن ابردل بی چتر مرا مهمان کن . . .#######اس ام اس عاشقانه#######سخت ترین دو راهی ، دوراهی بین فراموش کردن و انتظار استگاهی کامل فراموش میکنی و بعد میبینی که باید منتظر می ماندیو گاهیآنقدر منتظر میمانی تا وقتی که میفهمی زودتر از این ها باید فراموش میکردی . . .#######اس ام اس عاشقانه#######از تمام دنیایک صبح سردیک چای داغو یک صبح بخیر توبرایم کافی ست . . .#######اس ام اس عاشقانه#######گاهی با یک قطره ، لیوانی لبریز می شودگاهی با یک کلام ، قلبی آسوده و آرام می گرددگاهی با یک کلمه ، یک انسان نابود می شودگاهی با یک بی مهری ، دلی می شکندمراقب بعضی یک ها باشیمدر حالی که ناچیزند ، همه چیزند . . .#######اس ام اس عاشقانه#######سوت میکشد در هوا ، کابل تلفنی که میتوانستزیباترین عبارات جهان رااز عاشقی به عاشقی برساند . . . !#######اس ام اس عاشقانه#######سنگ هایـی کـــه من از یادِ تو بر دل میــــزدمخانه ای میشداگر خانه بنا میکردم . . .#######اس ام اس عاشقانه#######از وقتی که تــو رفتی ، آینده هیچ وقت نیامد که هیچگذشته هم هیچ وقت نگذشت . . .#######اس ام اس عاشقانه#######بسترم صدف خالی یک تنهایی استو تو چون مرواریدگردن آویز کَسان دگری . . .#######اس ام اس عاشقانه#######آتش گرفتن ای غم و افروختم بس استیک دم رها نمی کنی ام سوختم بس استسنگین شدم ز درد و چو سنگی به در خویشخون را چو لعل در جگر اندوختم بس است . . .#######اس ام اس عاشقانه#######وقتی پایت خواب می رودنمی توانی درست راه برویلنگ می زنی!وقتی قلبت خواب می رودنمی توانی درست فکر کنی.عاشق می شوی !#######اس ام اس عاشقانه#######فاصله خط عابر پیاده ندارد ، دست مرا بگیر و از آن رد کن ،قرار دیدار ما هر نیمه شب ، خیالت که نمی گذارد بخوابم . . . !
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند و آنان که محبتها و دوستیها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد می مانند .
زمستان است و هوا پر شده از دوستت دارم هایی که به بادها سپرده ام ، کاش پنجره ات باز باشد
شاهزاده ی عشقی که غلامت شده ام / پابند تو و اسیر دامت شده ام / گویند کبوتری وفادار تر از طوقی نیست / طوقی صفتم ، جلد مرامت شده ام .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)