سلام
البته درسته که سامسونگ به نسبت نوکیا ظریف تره، ولی از بقیه جهات خیلی ازش سره. نوکیا دیگه بازی رو باخته! فکر کنم برهان جون، داداش خوب و حرفه ایمون باید برند گوشیشو عوض کنه!! حال یه ذره سفت تر بودن پوشش ه نشد دلیل استفاده! ولی با ایچ تی سی به شدت موافقم.
نکته و نتیجه گیری: نوکیا رو بدشو گفتم، ولی با همه کج خلقی ها و سنگینیها و به روز نبودناش، از آیفون اپل بالاتره. آیفون خریدم عین اسب پشیمون شدم. اصلاً این اپل فقط بلده گول بماله سر آدما رو. (سر من یکی مالید) چیه بابا، هی پول الکی میگیرن، دو تا اسم و تبلیغ میچسبونن رو کالاهاشون. کیا از آیفون استفاده کردن؟ به جان خودم تو کابری خیلی هم سخته، اونوقت مجلات و نشریات هی مینویسن اپل میخواد محصولاتش آسون باشه، ساده باشه، و... فقط به درد بچه های اهل تیپ میخوره که برن با سیب پشت محصولشون پز بدن. (ما خریدیم چون اهل تیپیم!!ولی پشیمون شدیم و هی دلمون واسه پولمون سوخت، هی دلمون واسه پولمون سوخت و بر و بچز سازنده آیفون اپل هم کیفشو بردن!!)
خب تاپیک یه چیز دیگه بود، منو جو گرفت اومدم نوکیا و اپل رو ناک اوت کردم. دیگه باس ببخشین اگه نظراتم با شما یکی نیستش. خدا رو شکر داداشم نیست بیا بگه، برو بینیم بابا تو هم...!
قربون همگی، ممد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)