نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: آغاز پیش‌فروش گوشی 41 مگاپیکسلی نوکیا!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    زندگی میگوید اما... باز باید زیست
    تشکر تشکر کرده 
    651
    تشکر تشکر شده 
    707
    تشکر شده در
    164 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    107
    Array

سلام
    البته درسته که سامسونگ به نسبت نوکیا ظریف تره، ولی از بقیه جهات خیلی ازش سره. نوکیا دیگه بازی رو باخته! فکر کنم برهان جون، داداش خوب و حرفه ایمون باید برند گوشیشو عوض کنه!! حال یه ذره سفت تر بودن پوشش ه نشد دلیل استفاده! ولی با ایچ تی سی به شدت موافقم.
    نکته و نتیجه گیری: نوکیا رو بدشو گفتم، ولی با همه کج خلقی ها و سنگینیها و به روز نبودناش، از آیفون اپل بالاتره. آیفون خریدم عین اسب پشیمون شدم. اصلاً این اپل فقط بلده گول بماله سر آدما رو. (سر من یکی مالید) چیه بابا، هی پول الکی میگیرن، دو تا اسم و تبلیغ میچسبونن رو کالاهاشون. کیا از آیفون استفاده کردن؟ به جان خودم تو کابری خیلی هم سخته، اونوقت مجلات و نشریات هی مینویسن اپل میخواد محصولاتش آسون باشه، ساده باشه، و... فقط به درد بچه های اهل تیپ میخوره که برن با سیب پشت محصولشون پز بدن. (ما خریدیم چون اهل تیپیم!! ولی پشیمون شدیم و هی دلمون واسه پولمون سوخت، هی دلمون واسه پولمون سوخت و بر و بچز سازنده آیفون اپل هم کیفشو بردن!!)
    خب تاپیک یه چیز دیگه بود، منو جو گرفت اومدم نوکیا و اپل رو ناک اوت کردم. دیگه باس ببخشین اگه نظراتم با شما یکی نیستش. خدا رو شکر داداشم نیست بیا بگه، برو بینیم بابا تو هم...!
    قربون همگی، ممد
    ویرایش توسط Ezaafi : 04-10-2012 در ساعت 12:54 AM دلیل: اشتباه املایی بودش!

2. 5 کاربر مقابل از Ezaafi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)