نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چگونگی ساخت یک فضای ذخیره سازی ۱۳۵ ترابایتی ارزان قیمت توسط Backblaze

  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    چگونگی ساخت یک فضای ذخیره سازی ۱۳۵ ترابایتی ارزان قیمت توسط Backblaze



    pod20 cloud storage secret1333888953



    احتمالا می دانید که سرویس دهندگان خدمات ذخیره سازی کلود و سرورهای هاست، معمولا از ابزارهای ذخیره سازی با حجم های بسیار بالایی استفاده می کنند که قیمت های زیادی هم دارند. اما یکی از خدمات دهندگان زرنگ سرویس پشتیبان گیری کلود، Backblaze است که در کنار ارائه خدمات با قیمت مناسب و ارزان، به جای خرید مجموعه های هارد درایو تجاری گرانقیمت، خودش برای ساخت وسایل مورد نیازش دست به کار می شود.

    این شرکت سال گذشته فضای ذخیره سازی ۶۷ ترابایتی خود را با نام Backblaze Storage Pod معرفی کرد که آن را تنها با ۷۸۶۷ دلار ساخته بود. و حالا از Storage Pod 2.0 رونمایی کرده که با استفاده از هارد دیسک های ۳ ترابایتی هیتاچی و تنها ۷۳۸۴ دلار هزینه، توانسته یک فضای ذخیره سازی ۱۳۵ ترابایتی RAID6 برای خود تولید کند، یعنی حداقل یک سوم قیمت نمونه های تجاری موجود.

    البته انجام چنین کاری آنچنان هم که در حرف به نظر می رسد، ساده نیست و شما باید ۴۵ هارد دیسک را یکدیگر وصل کنید. همچنین به جعبه ویژه ای جهت قرار دادن هاردها درون آن نیاز دارید. البته علاوه بر آن باید یک مادربورد، یک پردازنده اینتل core i3 540 و ۸ گیگابایت رم هم تهیه کنید. به اضافه سه کارت PCIe که هر کدام دارای ۴ پورت SATA II هستند. لطفا ۹ پورت تقویت کننده Backplane و دو پاور ۷۶۰ وات را هم فراموش نکنید. البته خرده ریزهایی مانند فن های خنک کننده، کابل های ساتا، پیچ ها و پیچ گوشتی هم که دیگر همه جا گیرتان می آید. لیست کامل قطعات مورد نیاز را به همراه قیمت آنها می توانید در پیوست A پست وبلاگ بک بلیز بیابید و یک جعبه ۱۳۵ ترابایتی ۶۴ کیلوگرمی برای خودتان بسازید.



    pod 2 wiring diagram


    حال که همه قطعات را سر هم کرده و سوار کردید، نوبت به نصب سیستم عامل و فایل-سیستمی می رسد که بتواند از پس ۱۳۵ ترابایت اطلاعات بربیاید. بک بلیز برای این کار از نسخه ۶۴ بیتی لینوکس دبیان ۵ و فایل سیستم ext4 استفاده کرده است. هر ۱۵ هارد دیسک با یکدیگر به صورت RAID6 گروه بندی شده و تشکیل یک واحد ۳۹ ترابایتی را داده اند. از آنجایی که فایل سیستم ext4 محدودیت ۱۶ ترابایتی دارد، در کنار ان از مدیریت درایو منطقی یا LVM استفاده شده است. و در بالای همه اینها، نرم افزار اختصاصی بک بلیز که بر روی Apache Tomcat اجرا شده، مدیریت ایت نمایش بزرگ را در دست دارد. اما از آنجایی که این برنامه به هیچ وجه قابل دسترس نیست، شما بهتر است طبق راهنمای Storage Pod قدیمی، از نرم افزار FreeNAS استفاده کنید.



    pod20 cost of a petabyte amazon dell


    البته در کنار تولید چنین فضای ذخیره سازی ارزان قیمتی، Backblaze چشم انداز جذابی را هم رو به دنیای فضای ذخیره سازی ابری گشوده است. هم اکنون از نظر هزینه خام سخت افزاری، هر پتابایت فضای ذخیره اطلاعات برای این شرکت تنها ۵۷۰۰۰ دلار هزینه در بر دارد. با استفاده از Storage Podها هر پتابایت اطلاعات به همراه انرژی مصرفی، راک های نگهدارنده و پهنای باند، طی سه سال برای بک بلیز تنها ۹۵۰۰۰ دلار هزینه می برند.

    برای مقایسه بد نیست بدانید، که یک ترابایت فضای ذخیره سازی با تجهیزات PowerVault شرکت دل طی سه سال، تقریبا ۵۰۲هزار دلار آب می خورد. و اگر بخواهید همین هزینه را برای کلود S3 آمازون محاسبه کنید، به عدد جالب 2‪.‬5میلیون دلار در سه سال می رسید. به همین دلیل است که شرکت بک بلیز توانسته تا کنون با قیمت باور نکردنی ۴ دلار در ماه فضای پشتیبان گیری (Backup) نامحدود را در اختیار مشتریانش قرار دهد.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. 6 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/