سلام به دوستان خوبم
يه جوري پرسيدي كه انگار همه توي هر لحظه دارن به يه آهنگي گوش ميدن!
حالا منم فكر ميكنم به اين آهنگ گوش ميدم: (البته با صداي سالار عقيلي يا مصطفي مداحي و يا مرضيه، هركدوم كه بيشتر دوست دارين)
ساغرم شکست اي ساقي
خاطرات عمر رفته در نظر گاهم نشسته - در سپهر لاجوردي آتش آهم نشسته
اي خداي بي نصيبان طاقتم ده ، طاقتم ده - قبله گاه ما غريبان طاقتم ده ، طاقتم ده
ساغرم شکست اي ساقي ، رفته ام ز دست اي ساقي - ساغرم شکست اي ساقي ، رفته ام ز دست اي ساقي
در ميان توفان بر موج غم نشسته منم ، در زورق شکسته منم ، اي ناخداي عالم
تا نام من رقم زده شد ، يک باره مهر غم زده شد بر سرنوشت آدم
ساغرم شکست اي ساقي ، رفته ام ز دست اي ساقي - تو تشنه کامم کشتي در سراب ناکامي ها ، اي بلاي نا فرجامي ها
نبرده لب بر جامي ، مي کشم به دوش از حسرت بار مستي و بد نامي ها
بر موج غم نشسته منم ، در زورق شکسته منم ، اي ناخداي عالم
تا نام من رقم زده شد ، يک باره مهر غم زده شد بر سرنوشت عالم - ساغرم شکست اي ساقي ، رفته ام ز دست اي ساقي
حکايت از چه کنم ، شکايت از چه کنم - که خود به دست خود، آتش بر دل خون شده ي نگران زده ام
بر موج غم نشسته منم ، در زورق شکسته منم ، اي ناخداي عالم - تا نام من رقم زده شد ، يک باره مهر غم زده شد بر سرنوشت آدم
تو تشنه کامم کشتي در سراب ناکامي ها ، اي بلاي نا فرجامي ها - نبرده لب بر جامي ، مي کشم به دوش از حسرت بار مستي و بد نامي ها
بر موج غم نشسته منم ، در زورق شکسته منم ، اي ناخداي عالم - تا نام من رقم زده شد ، يک باره مهر غم زده شد بر سرنوشت آدم
ساغرم شکست اي ساقي ، رفته ام ز دست اي ساقي - ساغرم شکست اي ساقي ، رفته ام ز دست اي ساقي
حکايت از چه کنم ، شکايت از چه کنم که خود به دست خود، آتش بر دل خون شده ي نگران زده ام
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)