دوربین 5 مگاپیکسلی
LG BL20 New Chocolate به یک دوربین 5 مگاپیکسلی با لنز Schneider-Kreuznach مجهز شده است که از فوکوس اتوماتیک هم برخوردار است. علاوه بر این ، این گوشی از فلاش LED هم برخوردار است که می تواند به عنوان منبع نوری در هنگام فیلمبرداری هم به کار رود.
رابط کاربری دوربین همانی است که پیش از این در KF750 Secret دیده بودیم و از همان تم رنگی سیاه و سفید استفاده می کند. ویژگی های در دسترس حتی از گزینه های موجود در Secret هم کمتر هستند. خود دوربین غیر از فوکوس اتوماتیک ، حالت اسکن متون و فلاش LED چیزی ندارد. تنظیماتی که کاربر می تواند اعمال کند شامل چندین جلوه ، حساسیت های نوری تا ISO 400 ، حالت عکاسی در شب ، تراز سفیدی و روشنایی می شوند.
حالت اسکن متون هم پیش از این در KF750 Secret عرضه شده بود. البته امکان تشخیص کاراکتر ها وجود ندارد و تنها تنظیمات دوربین برای ثبت عکس بهتر بهینه می شوند.
طرح بندی منظره یاب بسیار ساده است: ستونی در سمت راست وجود دارد که توسط آن می توانید حالت اسکن متون را فعال یا غیر فعال کنید و حالت دوربین را از عکاسی به فیلمبرداری و بالعکس تغییر دهید، گزینه های مربوط به فلاش و زوم دیجیتال را تنظیم نمایید. بقیه گزینه های موجود در بخش تنظیمات پیشرفته قرار گرفته اند. می توانید از کلید تایید در پد لمسی برای ثبت عکس استفاده کنید اما راهی برای رد عکس در صورت قفل شدن فوکوس در اختیارتان نخواهد بود.
رابط کاربری دوربین منسوخ شده به نظر می رسد و به همین دلیل LG باید تلاش بیشتری را صرف طراحی مجدد این قسمت می کرد.
![]()
![]()
![]()
عکس ها از سطح جزئیات بالایی برخوردارند و می توان به آن ها امتیاز نسبتا خوبی داد. رنگ ها در اغلب موارد دقیق و زنده هستند و حاشیه تصاویر هم متمایل به قرمز نیست و همین طور واضح سازی عکس ها بیش از حد صورت نمی گیرد.کاهش نویزها هم در سطح نرمالی صورت می گیرد و به ندرت دیده می شود که شدت آن از حد مورد نیاز بیشتر شود.
ضبط ویدیویی
LG BL20 New Chocolate قادر به ضبط تصاویر ویدیویی با رزولوشن QVGA و نرخ 15 فریم بر ثانیه است که مسلما تنها برای پیام های MMS مناسب است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)