صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: بررسی گوشی Sony Ericsson XPERIA X2

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

قابلیت های چندرسانه ای

گالری عکس جذاب ، اما کند

سونی اریکسون گالری دیگری به جای گالری کسل کننده و ساده Windows Mobile به گوشی اضافه کرده است که از طریق منوی اصلی می توان به آن دست پیدا کرد .
    با کشیدن انگشت بر روی صفحه می توانید بین عکس ها جابجا شوید.اگر بر روی صفحه ضربه ای بزنید گزینه هایی برای بزرگنمایی و اسلاید شو در اختیار شما قرار خواهند گرفت.علاوه بر این ، با وجود سنسور شتاب سنج، صفحه به طور خودکار می چرخد و نیازی به باز کردن صفحه کلید QWERTY برای این منظور نیست.متاسفانه این گالری هم کند است و هم مشکلات زیادی دارد که برای این گالری با چنین ظاهر زیبایی مایوس کننده اند.اما ممکن است این مشکلات بازهم به سخت افزار منسوخی باز گردد که سونی اریکسون از آن در XPERIA X2 بهره گرفته است.

86 85

پخش کننده موسیقی ساده

می توانید پخش کننده موسیقی تعبیه شده را در منوی Media بیابید که بسیار شبیه به نرم افزار Walkman است که در گوشی های پیشرفته سونی اریکسون شاهد به کارگیری آن بوده ایم.این نرم افزار می تواند به ایجاد و مدیریت لیست های پخش ، سازماندهی اهنگ ها با آلبوم ، خواننده و ...
    بپردازد. از Album Art هم پشتیبانی می شود اما متاسفانه اثری از پشتیبانی از اکولایزر ها یا Visualization وجود ندارد.
    طراحی این نرم افزار با کل منوی چندرسانه ای سازگار است و بسیار خوب به نظر می آید اما این زیبایی نمی تواند عملکردهای محدود این پخش کننده را جبران نماید.

89 88
    87

Sony Ericsson XPERIA X2 به اسپیکرهای استریو مجهز است که در پشت آن قرار گرفته اند و صدای آن ها به اندازه کافی بلند است تا اغلب کاربران را راضی نگاه دارد اما باید گوشی را به طرزی قرار دهید که این اسپیکرها پوشانده نشوند.
    نرم افزار Windows Media Player هم در این گوشی در دسترس است اما همه می دانیم که این نرم افزار تقریبا بلااستفاده است.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پخش کننده ویدیویی:پشتیبانی کامل از فایل های DivX/XviD و سخت افزار ناتوان و ضعیف

همانند گالری ، سونی اریکسون یک جایگزین برای پخش کننده ویدیویی هم عرضه کرده است که بهتر از نرم افزار عرضه شده توسط خود Windows Mobile عمل می کند.
    این نرم افزار از فایل های DivX/XviD پشتیبانی کرده و می تواند فایل هایی تا رزولوشن 720p را پخش کند.حتی این نرم افزار از زیرنویس هم پشتیبانی می کند اما هیچ تنظیماتی برای آن در نظر گرفته نشده است و به نظر ناقص می رسد و نیاز به کار بیشتری دارد.

91 90

اما نوبت به خبر بد می رسد.این پخش کننده به راحتی ویدیوهایی با رزولوشن WQVGA را بدون هیچ مشکلی در رندر یا پرش در فریم ها پخش می کند. اما پخش ویدیوهایی با رزولوشن بالاتر با مشکل مواجه می شود.ویدیوهای با رزولوشن بالا با نرخ 5-10 فریم بر ثانیه پخش می شوند که تماشای آن ها را غیرممکن می سازد.شاید این مشکل بازهم به سخت افزار قدیمی گوشی بازگردد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کیفیت صدا کمی مایوس کننده است

متاسفانه کیفیت صدای Sony Ericsson XPERIA X2 نسبت به برادر پیشینش یک گام به عقب محسوب می شود.اشتباه نکنید ، منظور ما این نیست که صدای این گوشی غیرقابل تحمل یا بد است . منظور ما این بود که XPERIA کیفیت صدای فوق العاده ای داشت اما XPERIA X2 در بهترین حالت می تواند امتیار متوسط را کسب کند.
    X2 بر خلاف هم خانواده ای پیشین خود که پاسخدهی بسیار خوبی به فرکانس ها داشت ،فرکانس های بالا را برش می زند.سطح نویزها و دامنه پویا و همین طور مکالمه متقابل هم از آن بدتر هستند.
    هماهنگی تغییر شکل کلی فرکانس ها تنها بخشی است که بهتر از پیش شده است اما تغییر شکل بین فرکانسی (که بدترین قسمت صدای XPERIA بود) حتی بدتر از پیش شده است.

92

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

دوربین بسیار خوب ، ضبط ویدیویی مایوس کننده

Sony Ericsson XPERIA X2 به یک دوربین 8 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک مجهز است که قادر است تصاویری با حداکثر رزولوشن 3264 x 2448 پیکسل را ثبت نماید.این دوربین به فلاش LED هم مجهز شده است تا در عکاسی در شب و فضاهای کم نور به آن کمک کند اما مثل همیشه نمی توانید برای ثبت عکس در فواصل بیش از یک متری به قدرت آن اتکا کنید.اما از طرف دیگر آنها این مزیت را نسبت به همتاهای زنونی خود دارند که می توانند در حین فیلمبرداری نیز برای تامین نور به کار گرفته شوند.
    رابط کاربری دوربین بسیار مشابه رابط های به کار رفته در سری CyberShot است که این بار ارتقا یافته و برای کار با انگشت بهینه شده است.زیر منوها با آیکن ها آراسته شده اند و Multi Menu با جای دادن تمامی تنظیمات در خود ،کار کاربران را آسان تر کرده است.
    نوار ابزار دوربین دسترسی به حالت عکاسی ، صحنه ها ، فوکوس ،فلاش ، نوردهی و مالتی منو را برای شما فراهم می کند.تنظیمات ISO در XPERIA X2 در دسترس قرار نگرفته اند.
    در تنظیمات پیشرفته گزینه هایی چون تراز سفیدی ، کیفیت عکس ، اندازه عکس ، جلوه ها ، سلف تایمر و برچسب گذاری جغرافیایی دیده می شوند.
    قابلیت های برجسته دیگر دوربین شامل فوکوس لمسی و لرزش گیر تصاویر می شوند.فوکوس لمسی به خوبی کار می کند و به شما اجازه می دهد تا نقطه فوکوس را انتخاب نمایید .عنوان لرزش گیر تصاویر هم به خوبی گویای کارکرد آن است ، فقط نباید انتظار معجزه از آن داشته باشید.

96 95
    94 93

نوار وضعیت ، قابلیت جدیدی است که در این جا دیده می شود و تمامی تنظیمات انتخابی شما از اندازه گرفته تا سلف تایمر را در منظره یاب نمایش می دهد.این کار سونی اریکسون بسیار خوب است و ما را از اینکه به داخل منوها رفته و برای مثال بررسی کنیم که آیا برچسب گذاری جغرافیایی فعال است یا خیر، بی نیاز می کند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کیفیت عکس

کیفیت عکس ها بسیار عالیست و از کیفیت عکس های CyberShot پیشرفته ای چون C905 هم پیشی می گیرد.رنگ ها قوی و صحیح ثبت می شوند و هیچ نشانی از وضوح سازی بیش از حد عکس ها یا لبه های صورتی در عکس ها دیده نمی شود.تراز سفیدی خوب است و جزئیات به اندازه کافی و به حدی وجود دارد که شاخ و برگ درختان را به خوبی نمایش می دهد.تصور می کنم سطح جزئیات می توانست از چیزی که هست بهتر باشد اما نمی توان به این مشکل اهمیت زیادی داد.
    گرچه بعد از دقت در عکس ها دریافتیم که عکس های Sony Ericsson XPERIA X2 هم از لکه صورتی رنگی که در عکس های HTC HD2 وجود داشت، رنج می برند. در صحنه های شلوغ این لکه مانند تنظیم اشتباه تراز سفیدی به نظر می آید اما هنگامی که دوربین را به سمت دیوار سفیدی می گیرید ، بسیار آشکار است. HTC با عرضه بسته ای نرم افزاری این مشکل را حل کرد و امیدواریم که سونی اریکسون هم به زودی فکری به حال این مشکل بکند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ضبط ویدیویی ،بدون کاربرد

رابط کاربری دوربین فیلمبرداری ، دقیقا همان رابط دوربین عکاسی است. XPERIA X2 می تواند ویدیوهایی با نرخ 30 فریم بر ثانیه و با استفاده از فلاش LED برای تامین نور ، ضبط نماید.متاسفانه کیفیت ویدیوهای ضبط شده بسیار پایین است. این ویدیوها تقریبا فاقد جزئیات بوده ، تار هستند و با پیکسل پیسکل شدن کاملا غیرقابل استفاده می شوند. حتی نرخ فریم واقعی بین 10 تا 15 فریم بر ثانیه بوده و باقی فریم های تکراری هستند.در واقع این ویدیوها مانند ویدیوهای با رزولوشن QVGA و نرخ 10 فریم بر ثانیه هستند که تبدیل به ویدیوهایی با رزولوشن WVGA و نرخ 30 فریم بر ثانیه شده اند.

امکانات ارتباطی عالی

Sony Ericsson XPERIA X2 از HSDPA با سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه ، HSUPA با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه ؛ Wi-Fi با DLNA و بلوتوث استریو با A2DP پشتیبانی می کند . گرچه پشتیبانی از استاندارد 802.11n هنوز به آن افزوده نشده است و در کل ، در گوشی های تلفن همراه به ندرت شاهد پشتیبانی از این استاندارد بوده ایم.

97

X2 به پشتیبانی چهاربانده از شبکه های GSM و پشتیبانی دو بانده (900/2100 مگاهرتزی) از شبکه های 3G مجهز است .می توانید برای اطلاعات بیشتر به پایگاه داده توزیع باندهای شبکه ای GSM در سرتاسر جهان مراجعه نمایید.
    از USB 2.0 هم با استفاده از یک پورت MicroUSB پشتیبانی می شود.در هنگام اتصال به کامپیوتر ، XPERIA X2 پیغامی برای انتخاب از میان حالات ActiveSync ، Mass Storage و حالت Modem به شما نمایش خواهد داد.
    سوکت صوتی استاندارد 3/5 میلی متری هم در دسترس است که از آن به عنوان پورت خروجی تلویزیون گوشی هم استفاده می شود.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

مرورگر وب :Internet Explorer Mobile کاملا از فایل های فلش پشتیبانی می کند

همانگونه که انتظار داشتیم ، X2 ، Internet Explorer 6 Mobile را بعنوان مرورگر وب عرضه می دارد که از زمان به روز رسانی Windows Mobile 6.5 به رابط لمسی مناسب و زیبایی تجهیز شده است.این مرورگر اکنون برخی از قابلیت های مرورگر Opera چون پیمایش حرکتی و پشتیبانی از فایل های فلش را هم عرض می دارد.
    پنج تنظیم مختلف برای اندازه متن و حالت Mobile View در این بخش قرار دارند. با توجه به رزولوشن بالای صفحه نمایش استفاده از حالت نمایش Desktop به دلیل نمایش طبیعی تر صفحات وب ارجحیت دارد.

100 99
    98

بزرگنمایی بوسیله ضربات دوگانه نیز در IE به خوبی صورت می گیرد. گزینه دیگر بزرگنمایی که در اختیار شماست از طریق منو یا با نگهداشتن انگشت تان روی صفحه و استفاده ازمنوی مفهومی برای نمایش دادن لغزنده ، صورت میگیرد. بعد از این کار می توانید از آن برای کنترل بزرگنمایی استفاده کنید اما گزینه Fit To Screen وجود ندارد.
    یکی از نقص های اینترنت اکسپلورر آن است که با چرخش گوشی ، به طور خودکار صفحه را نمی چرخاند. شاید فکر کنید که این کار یکی از ساده ترین کار ها برای برنامه نویسان است ،اما آن ها حتی از کوچکترین تلاشی هم برای این کار صرفنظر کرده اند.
    به هرحال برای چرخش صفحه باید صفحه کلید کشویی گوشی را باز کنید.هیچ تنظیمی هم برای چرخش دستی صفحه در مرورگر وب در نظر گرفته نشده است و باز کردن صفحه کلید QWERTY سخت افزاری گوشی تنها روشی است که با استفاده از آن خواهید توانست از مشاهده افقی صفحات لذت ببرید.
    IE با استفاده از Flash Lite 3.1 از فایل های فلش و ویدیوهای فلش هم پشتیبانی می کند و تقریبا هر آنچه را که نیاز به فلش دارد اجرا می کند ، حتی با استفاده از آن می توانید به تماشای ویدیوهای نسخه اصلی سایت YouTube بپردازید.متاسفانه مرورگر بسیار کند است و مشکلاتی هم در آن دیده می شوند.پس نباید از فلش هم بیش از این انتظار داشته باشید.البته تصور می کنم شما علت کندی این نرم افزار را بهتر از ما بدانید-سخت افزار قدیمی XPERIA X2.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سازمان دهنده

Windows Mobile چندین قابلیت مدیریت زمان در اختیار کاربر می گذارد که همه آن ها به سادگی می توانند با Outlook همگام سازی شوند.تقویم دارای نماهای روزانه ،هفتگی و ماهانه است . می توانید روز شروع هفته را به روز یکشنبه یا دوشنبه تنظیم نمایید .اگر از تقویم برای ساماندهی کارهای تان استفاده می کنید می توانید نمایش روزهای آخر هفته را غیرفعال نمایید.
    همان طور که ممکن است حدس زده باشید ، کل رابط از مدت ها پیش تغییری نکرده است و سونی اریکسون هم برای ایجاد تغییری در آن اشتیاقی نشان نداده است.

103 102
    101 104

می توانید کارهایتان را به لیست To-Do بیافزایید و آنها را اولویت بندی کنید. نرم افزاری هم برای ثبت یادداشت ها در این گوشی در نظر گرفته شده است که می توانید با تایپ متون و یا با نوشتن بر روی صفحه به درج آن ها بپردازید.نرم افزارهایی چون Voice Recorder و ماشین حساب هم در این گوشی وجود دارند که نیازی به توضیح اضافه ندارند.

107 106
    105

با استفاده ار نرم افزار Alarm Clock می توانید تا سه هشدار را تنظیم کنید. هر کدام از آنها می توانند الگوی تکرار خاص خودشان را داشته باشند. متاسفانه گزینه های محدودی در این نرم افزار برای سفارشی سازی وجود دارد ، توصیه می کنم به جای این نرم افزار از دیگر نرم افزارهای رایگان موجود استفاده کنید.

9. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

Mobile Office و سایر نرم افزارها

یکی از نرم افزارهای عرضه شده با Windows Mobile نرم افزار Office Mobile است که امکان مشاهده و ویرایش فایل های Word، Excel و PowerPoint را فراهم می کند. همراه با آخرین نسخه این نرم افزار ، نرم افزار OneNote هم عرضه می شود.

108
    110 109

نرم افزار Adobe reader LE امکان مشاهده اسناد PDF را نیز در گوشی مهیا می سازد. در اینبخش، Sony Ericsson XPERIA X2 نمایش راضی کننده ای داشت و با استفاده از خروجی تلویزیون و کابلی که در جعبه گوشی قرار داده شده است ، می توانید از این امکان برای ارائه اسناد مهم در هرجایی که بخواهید استفاده کنید.

111

نرم افزارهای دیگری چون MSN money و MSN Weather ، Windows Messenger ، YouTube و یک نرم افزار Search هم در این گوشی تعبیه شده اند.همه آن ها همان نرم افزارهای استاندارد ویندوز موبایل هستند و به همین دلیل به جزئیات آن ها نمی پردازیم. می توانید در Start Menu میانبری به Windows Marketplace هم بیابید.

11. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

GPS

XPERIA X2 به یک گیرنده داخلی GPS با قابلیت پشتیبانی از عملکرد AGPS مجهز شده است. عملکرد Assisted GPS باعث می شود که دستگاه بتواند با استفاده از اطلاعاتی که از طریق Wi-Fi و یا اینترنت به دست می آورد سریع تر بر روی ماهواره های جهت یابی قفل شود.
    متاسفانه نرم افزار مقصدیابی پیش فرضی بر روی X2 نصب نشده است و باید خودتان هزینه ای برای تهیه آن بپردازید.البته Google Maps به طور پیش فرض روی این گوشی نصب شده است و مشکلی هم در شناسایی گیرنده GPS گوشی ندارد.با توجه به این ، تصور نمی کنیم هیچکدام از سایر نرم افزارها هم مشکلی با این گیرنده داشته باشند و به راحتی آن را شناسایی کنند.
    اما مثل همیشه باز هم باید تکرار کنیم که عرضه شدن یا نشدن نرم افزارهای مقصدیابی به سیاست های بازاریابی محلی شرکت ها باز می گردد و ممکن است Sony Ericsson XPERIA X2 در کشور و منطقه شما با نرم افزار مخصوص مقصدیابی عرضه شود ، اما بهتر است زیاد هم روی آن حساب نکنید.

13. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)