ببخشید ایا fileserve دیگه شیر نمیکنه لینکشو یعنی اجازه دانلود نمیده مثل filesonic اگه هم میده میشه یک لیچر براش معرفی کنید
ببخشید ایا fileserve دیگه شیر نمیکنه لینکشو یعنی اجازه دانلود نمیده مثل filesonic اگه هم میده میشه یک لیچر براش معرفی کنید
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی برای کسانی که نیاز به اکسترکت کردن فایل های rar و zip به صورت آنلاین دارن میتونن از لیچ رایگان زیر استفاده بکنن
http://www.rapidleech4u.com/index.php
کسانی که نیاز به Split کردن یا همون تقسیم بندی کردن فایل های حجیم چندین گیگابایتی دارن میتونن با استفاده از لیچ زیر تا سقف 6 گیگ فایل Split کنن
Www.RapidsToday.com
این لیچ ها هم تو بخش معرفی رپیدلیچ ها توسط مدیران معرفی شده و من فقط چون خودم به همچین لیچ هایی نیاز داشتم از بینشون اینها رو پیدا کردم و اینجا هم معرفی کردم تا هر کس نیاز داشت بتونه استفاده بکنه چون رپید لیچ رایگان با قابلیت Unrar کم پیدا میشه
سلام دوستان .
لطفا یک لچر خوب با قابلیت ریموت برای Hotfile معرفی کنید . از صبح همه جا رو زیر رو کردم ولی متاسفانه نیست.
پیشاپیش تشکر و سپاس
سلام
همین الآن امتحان کردم.
Capture1.JPG
در هر حال میتونید از این لیچر هم استفاده کنید.اگه ارور داد بعد از چند ساعت دیگه امتحان کنید.
اینم یه لیچر دیگه.
امیدوارم کارتون راه بیفته.
ویرایش توسط mamadak : 04-05-2012 در ساعت 02:12 AM
خسته نباشيد براي فايل پست يه رپيد ليچ كه كار كنه معرفي كنيد
ممنون
درود
Masterbrowsing.com | Rapidleech v2 rev. 43
http://forum.p30ask.com/thread64845-8.html#post291118
لینک های شما در تاپیک مربوطه مستقیم شد
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)