برترین ها: يكي از سالمترين و مهمترين بخش تغذيه سبزيها هستند و ميتوانند خوراك شما را از يك غذاي عادي به يك غذاي فوقالعاده تبديل كنند؛ مضاف بر اينكه خاصيت فراواني دارند و از زماني كه بشر به ياد دارد، به عنوان دارو نيز مصرف شدهاند.هر سبك آشپزي سبزيهاي مخصوص خود را دارد كه به نوعي امضاي آن سبك است، بهعنوان مثال در آشپزي مكزيكي و هندي گشنيز يكي از عناصر مهم است. در آشپزي ايتاليايي رزماري، آويشن، جعفري و اورگانو پرمصرفترين بوده و خوشبختانه در آشپزي ايراني هم انواع سبزيها مورد استفاده قرار ميگيرند و به عنوان مخلفات در كنار غذا نيز خودنمايي ميكنند. مقدار سبزي در غذا بسته به طعم، عطر و نوع آن دارد؛ سبزيهايي مانند برگبو، آويشن، اورگانو و رزماري كه عطر و طعم قوي دارند به مقدار كمتري مصرف ميشوند.سبزيها را هميشه در آخرين لحظه و هنگام اضافه كردن به غذا ساطوري كنيد تا طعم و عطر آن از بين نرود. گروهي از سبزيها مانند ريحان، گشنيز، شويد، اورگانو و ترخون براي افرادي كه از مصرف نمك منع شدهاند طعمدهنده مناسبي در غذاست. ممكن است بعضي از سبزيها به صورت تازه در بازار موجود نباشد اما تمامي آنها را ميتوانيد به راحتي در گلدان و پشت پنجره آشپزخانه پرورش دهيد.
اگر از سبزي خشك استفاده ميكنيد، مقدار آن را به يكسوم سبزي تازه تقليل دهيد زيرا سبزي خشك عطر قويتري دارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)