نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: سردابه اعجاب انگیز حرم در مشهد اردهال کاشان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    اللهمّ عجّل فی فَرَج مولانا صاحب الزّمان(ص)
    تشکر تشکر کرده 
    2,494
    تشکر تشکر شده 
    1,674
    تشکر شده در
    308 پست
    حالت من : Mashghool
    قدرت امتیاز دهی
    84
    Array

سلام
    بنده هم موافقم با این مطلب که: هر معجزه ادّعایی را نباید قبول کرد. وگرنه اصلا اساس نبوّت پیامبران باطل میشه.
    من خودم هم به این همه ادعاهای معجزه که گاهی گفته میشه اصلا اعتماد ندارم تا اینکه مبرهن بشه.

به کتابها هم باز نمیشه اعتماد کرد. نمونه بارز ادعاهایی که در کتابها به وفور هست، ادعای ملاقات با امام زمان سلام الله علیه میباشد.
    ابن ادعاها کاملا بی اساسند و تحقیق اینست که در زمان غیبت کبری، ملاقات با آن وجود مبارک، ممکن نیست. اینجا موقعیتش نیست و من نمیخوام وارد استدلال بشم.

اما این موضوع نپوسید برخی از اجساد، أظهر من الشمس است و جای تردیدی نیست. به خاطر اینکه بارها اتفاق افتاده و به عیان مشاهده شده.
    مثل ملاقات امام زمان(ع) نیست که یک نفر بلند بشه ادعا کنه و معلوم نباشه که از کجا میگه.

زیاد بودن درصد نمک هم تأثیری در نپوسیدن نداره. مضافا بر اینکه این موارد در مناطق مختلفی مشاهده شده.

خلاصه، اصل معجزه وجود دارد اما اینکه یک موردی ادّعا شود که معجزه است اینجا مسلّما عقل سلیم نمیپذیرد و موضوعی هم نیست که رویش بحث شود.
    چون هر خبر مهم دیگر هم اینگونه است که انسان با حرف هرکسی آنرا باور نمیکند بلکه باید خودش تحقیق کند تا یقین حاصل شود.
    إخبار افراد موثق هم یقین آور است. همه عقلای جهان، به خبر فرد موثق، ارج می‌نهند و قبول می‌کنند.
    همچنین خبر متواتر، حجت است. به عنوان مثال: شما منطقه ای مثل سیبری، نیویورک، ژاپن ووو را تا کنون دیده اید؟ نه؛ ولی یقین دارید که وجود دارند.

آن درخت روستای «زرآباد» افراد متواتر و موثقی نقل میکنند بطوری که انسان یقین پیدا میکند. باز اگر یقین ندارید خودتان مثل بنده در عاشورا حاضر شوید و به چشمتان ببینید.

البته بعضی از مردم هستند که هیچ چیز را باور نمی‌کنند تا به چشم خودشان ببینند. جهنّم را هم همینطور قبول نمیکنند تا به چشم خود ببینند که حساب اینها جداست.

عصمنا الله من الزلل،
    ووفّقنا للعلم و العمل.
    19519239374115628242

2. 7 کاربر مقابل از hadi98 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)