نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: سردابه اعجاب انگیز حرم در مشهد اردهال کاشان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

سلام

بنده نسبت به معجزات بسیار مشکوکم!
    البته نه این که به معجزه اعتقاد ندارم ،
    معجزاتی که برای گذشتگان عنوان میشه، خب ما که نبودیم ببینیم! پس فرض را بر درستی میزاریم!

اما معجزات زمان حال، متاسفانه بنده بارها دیده و شنیده ام که به دلایلی مانند جهل مردم و یا سودجویی برخی به وجود آمده اند!! حالا بماند که چی و چجوری...

هر چند معجزات واقعی هم زیاد داشیم،

اما یک نکته!
    به میشنویم فلانی فلان مریضی لاعلاج رو داشته شفا پیدا کرده، یا از مرگ حتمی نجات پیدا کرده، خب این رو احتمالا هرکسی که به معجزه اعتقاد داره قبول میکنه، و درست هم هست. یا مثلا مواردی که شاید برای خود ما هم پیش اومده باشه.

اما! گاهی معجزاتی میشنویم که جزء موارد خاص هستند! گه گاهی فیلمو این چیزا هم در میاد!!!

مثلا یک مورد واقعی مربوط به چندین سال پیش که خودم در جرایان هستم:
    ""فلان جا یه گوسفند محرم کشتن! هرچی از اون غذا میپزن تموم نمیشه! خیلی پر برکته، همه رو غذا میده"" حال این که همین موردی که ذکر کردم، سر گوسفند به عنوان متبرک مورد زیارت قرار میگرفت!!! تا جایی که دچار فساد شده بود! وآخر هم با دخالت نیروی انتظامی این موضوع به پایان رسید!
    موارد زیادی دیگیری هم شنیده و دیده ام، که البته برخی به قدری اشتباه بودنشون مشخص بود که کاری بجز خنده، و تاسف به حال باور کنندگان آن نمیشد کرد!

مثال:

یادمه کلیپی پخش شده بود با این موضوع " یه گاوی رو در محرم سر بریدن، این گاو گفته "یا حسین"" با اینکه این موضوع از همون موضوعش بوداره اما ما گفتیم ببینیم این چیه! جالب این که خیلی هم پخش شده بود، و خیلی ها باور کردن( البته عامه)، شاید خیلی ها هم باور نکردن، اما به دلایل مختلف تصدیق کردن!

وقتی شما این کلیپ را میدید، مشخص بود که در اطراف این محلی که فیلمبرداری میشد شدیدا سر و صداست! حال این که اون صدایی که میگه "یا حسن" کاملا مشخصه که احتمالا خود فیلمبردار (صاحب موبایل) یا شخصی نزدیک اون بوده!....
    .....................

حال از موضوع دور نشیم،

اینارو گفتم که یعنی بنده متاسفانه یا خوشبختانه، به تمام معجزات اینگون مشکوک هستم و حتی فرض را بر درست نبودن میگیرم مگر این که خلافش صابت بشه، و خلافش هم باید درست حسابی ثابت بشه، وگرنه که مثلا پس بگیم "بهاییت" درست و برحقه، چون الان حدود 7 میلیون طرفدار داره و تاییدش میکنن! (مثال اندکی بی ربط بود! پوزش)

حال من با نظر نوید موافقم، معجزست، قبول! رو نمایی کن تا ما شکاکان هم ایمان بیاریم. این که فقط 2 نقل قول بیان میشه نمیشه گفت دلیل محکم! باز اگه در کتاب معتبری از خود این اشخاص گفته شده بود میشد روش فکر کرد،

متاسفانه بسیاری از این معجزات که ما میشنیم فقط و فقط به شکل "نقل قول های کم اعتبار" هست،
    به نظر اینجانب، کم ارزش ترین منابع تحقیق استفاده از نقل قول است! همونطور که بار ها و بارها دیدم سر خیلی از نقل قول ها ( حالا دینی، سیاسی، تاریخی و ... ) جنگ و دعواست! که آیا درسته یا نه! آیا منظور این بوده یا اون!

یا حق
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

2. 8 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)