با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام خانواده ی p30ask ,من هم عید نوروز را تبریک میگم وسالی پر از شادی و سلامتی را برای همه ارزومندم.
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام خانواده ی p30ask ,من هم عید نوروز را تبریک میگم وسالی پر از شادی و سلامتی را برای همه ارزومندم.
سال نو رو به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم
سال خوب و سرشار از موفقیت براتون ارزو میکنم
درود بر شما دوستان
خب یک سال دیگه هم گذشت .
پیشاپیش نوروز 1392 رو به همه ی دوستان و کاربران گرامی تبریک می گم.
امیدوارم سالی سرشار از شادی و خوشی در کنار خانواده هاتون داشته باشید و هرگز غم نبینید.
اگر انسانها بدانند فرصت باهم بودنشان چقدر محدود است محبتشان نسبت به یکدیگر نامحدود می شود.
نوروز ماندگار است، تا یک جوانه باقیست
باقیست جمع جانان، تا این یگانه باقیست
بار دگر بریدند نای و نواش اما!
این ساز مینوازد، تا یک ترانه باقیست
سینه به سینه گفتند کوتاه تا شود شب
کوتاه میشود شب، وقتی فسانه باقیست
عید است و نامه دارم از من رسان سلامی
بشتاب ای کبوتر، تا آشیانه باقیست
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
من هم پیشاپیش سال نو و نوروز سال 1392 شمسی را به همه دوستان و اعضای محترم سایت تبریک و تهنیت میگم و امیدواریم سال جدیدی را که در پیش رو دارید همراه با موفقیت و شادکامی و سربلندی و سلامتی آغاز نموده و همه ی عزیزان پیوسته در عرصه های شغلی و تحصیلی و زندگی خانوادگی خود به قله های رفیع سعادت برسید.
خداوندا ، در این واپسین روزهای سال دلم را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو ده که هر کجا تردیدی هست ایمان ، هر کجا زخمی است مرهم ، هر کجا نومیدی هست امید و هر کجا نفرتی هست عشق جای آن را فرا گیرد .
پیشاپیش سال نو مبارک .
باز كن پنجره را
كه بهاران آمد
كه شكفته گل سرخ
به گلستان آمد
سال نو مبارک
سلام و درود
من هم سال نو جدید رو به همه تبریک میگم و ان شالله سالی پر از موفقیت و سربلندی و افتخار برای همه عزیزان باشه .
هر روزتان نوروز _ نوروزتان پیروز :دی
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
نوروز باستانی نوید دهنده بهار زندگانی یادآور شکوه ایرانو یگانه یادگار جمشید را به شما تبریک میگویم . . .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)