mehraboOonالهام خانوم ناظم انجمن هستن
davoud2002و اقا داود هم شوهرشون و یکی از دوست های خوب ما!
من هم به نوبه خودم ناهار میخورم!ببخشید من هم به نوبه خودم تبریک میگم این ازدواج فرخنده رو!
mehraboOonالهام خانوم ناظم انجمن هستن
davoud2002و اقا داود هم شوهرشون و یکی از دوست های خوب ما!
من هم به نوبه خودم ناهار میخورم!ببخشید من هم به نوبه خودم تبریک میگم این ازدواج فرخنده رو!
من هم پیوند این دوعزیز رو تبریک می گم امیدوارم که به پای هم پیر بشین
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
پیوندتان را با تقدیم هزاران گل سرخ تبریک میگویم و زندگی پر از عشق و محبت را برایتان آرزو میکنم.
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
آغاز و شروع زیبای یک عمرعشق، اعتماد، مشارکت، تحمل و پشتکار را به شما تبریک میگویمانشاالله سال های سال در کنار هم عاشق باشید .
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
درود
آقا داوود و الهام خانم بهتون تبریک میگم
آرزو می کنم خوشبخت بشید و زندگی پر از عشق و شادی رو با هم داشته باشید
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
با سلام.
راستش من بلد نیستم حرفهای فلسفی بزنم . اما از ته دلم براتون
آرزوی خوشبختی میکنم
الهام عزیز و آقا داوود
صمیمانه ترین پیام تبریک همه ما رو جهت شروع زندگی مشترکتان پذیرا باشید ، و فقط تنها هدیه ما به شما دو عزیز میتونه این باشه
که صمیمانه دعا می کنیم خداوند شما دو عزیز را در مسیر کامل شدن یاری نماید و پیوندتان را با تقدیم هزاران گل سرخ تبریک میگوییم و زندگی پر از عشق و محبت را برایتان آرزو میکنیم.
الی جووووونم پیوندتااااااان مباااااااررک
زندگی حكمت اوست ... زندگی دفتری از خاطره هاست...
چند برگی را تو ورق خواهی زد... ما بقی را قسمت...
سلام به دوستای مهربونم
از همتون بینهایت سپاسگزارم که شادی من و داوود رو تکمیل کردید
رهای مهربونم ممنونم ازت که بیادمون بودی
از همه هم متشکرم که با پیامهاشون دلشادمون کردند
[SIGPIC][/SIGPIC]
از ابراز لطف همه دوستان سپاسگذارم. از این که با پیامهای زیباتون شادی زیباترین روز زندگی من و الهام عزیزم رو دو چندان کردید ممنونم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)