دوربین بسیار ضعیف
HTC Tattoo به یک دوربین سه مگاپیکسلی با فوکوس ثابت مجهز شده است که هیچ فلاشی را به همراه خود ندارد.با این حال باید توقعات تان را د ر سطح بسیار پایینی نگاه دارید اما باز هم Tattoo شمار ا ناامید خواهد کرد.
رابط دوربین بسیار ساده است و کنترل ها و گزینه های کمی در آن دیده می شود.یک کلید برای تغییر از حالت عکاسی به فیلمبرداری یا برعکس و یک کلید گالری در این رابط در نظر گرفته شده اند.کلید مرکزی بعنوان کلید شاتر عمل می کند.به دلیل فقدان عملکرد فوکوس خودکار در دوربین ، نبود کلید اختصاصی شاتر، مشکلی پدید نمی آورد.
![]()
با ضربه زدن بر روی منظره یاب نوار زوم دیجیتال در سمت چپ نمایش داده می شود.با ضربه زدن بر روی Menu پنج کلید در لبه ای در پایین صفحه ظاهر می شود که آخرین گزینه آن ها کاربر را به منوی تنظیمات پیشرفته هدایت می کند.در آن جا می توان حالت فاصله یابی ، وضوح، اشباع و کنتراست عکس ها را تنظیم نموده و از خطوط راهنما در منظره یاب بهره گرفت.
تنظیمات سریعی که در منظره یاب در دسترس اند ، می توانند رزولوشن عکس ها، تراز سفیدی و روشنایی را تنظیم کنند.می توانید از این بخش سلف تایمر را (با وقفه های دو تا ده ثانیه ای) فعال نمایید.
همانطور که می توانید حدس بزنید، گزینه های در دسترس کاملا قدیمی و منسوخ هستند و هیچ علامتی از قابلیت هایی چون تشخیص لبخند یا تشخیص چهره ،پانورامای اتوماتیک ؛ حالت های عکاسی مدرن و یا دیگر امکاناتی که از مدت ها پیش بر روی محصولات دیگر تولیدکنندگان دیده می شود ، وجود ندارد.حداقل می توانید به برچسب گذاری جغرافیایی تصاویرتان امیدوار باشید.
برای اینکه اوضاع وخیم تر از پیش شود ، باید به کیفیت بسیار پایین عکس های HTC Tattoo اشاره کنیم.گوشی بر روی نوردهی کم پافشاری کرده و عکس هایی تیره ای تولید می کند. نباید از واضح سازی بیش از حد عکس ها هم غافل شویم که باعث افزودن شدن جزئیات مصنوعی به عکس ها می گردد.
میزان جزئیات بد نیست و رنگ ها به خوبی ثبت می شود اما در کل نتیجه اصلا خوب نیست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)