به اعتقاد یک وبلاگنویس، نقطه آرمانی وبلاگنویسی آزادی نسبی و تکثر آراء و نگاهها در این عرصه است.
محسن فرجی اظهار کرد: نقطه آرمانی وبلاگنویسی جایی است که وبلاگنویسان با علایق و سلایق متفاوت و حتی متضاد امکان ارائه و عرضه نوشته ها و دیدگاههای خود را داشته باشند.
به گفته ی وی، نقطه آرمانی وبلاگنویسی رسیدن به اجماع و یک نوع سبک و نگارش در مطالب نیست، بلکه تکثر و تنوع نوشته هاست که میتواند آرمان و ایدهآل وبلاگنویسی محسوب شود. با این حال باید امیدوار بود به روزی که بر همه ی وبلاگها از نظر شکل، شیوه، نگارش و رسم الخط، یک زبان معیار واحد حاکم باشد و در نوشتن مطالب گوناگون نظیر خبر، نامه، قطعات ادبی و مسائل شخصی، مختصات و ویژگیهای هر ژانر به درستی رعایت شود تا در نهایت به یک جامعه ایدهآل وبلاگنویسی برسیم.
وی با بیان اینکه آفتی در فضای وبلاگنویسی وجود ندارد، در عین حال گفت: رایگان بودن فضای وبلاگنویسی باعث شده انواع نوشته ها با سطوح مختلف ارزش یا کم ارزش بودن منتشر شود. از این رو ویژگی منفی این فضا بروز و ظهور تعداد زیادی وبلاگ با مطالب بسیار شخصی، پیش و پا افتاده و بی اهمیت است که زبان و ادبیات نازلی دارند و در نهایت محتوای نازلی نیز بر آنها حاکم است.
فرجی همچنین تصریح کرد: از آنجایی که اجبار و الزامی برای خواندن همه ی وبلاگها وجود ندارد، نباید مقابل این نوع وبلاگها ایستاد، بلکه به عهده ی متولیان فرهنگی است که با فرهنگ سازی وضعیت عمومی نویسندگان وبلاگها به جایی برسیم که شاهد مطالبی با عمق، ارزش و اهمیت بیشتری باشیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)