صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: بررسی تخصصی HTC Smart :نخستین تلاش

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پخش کننده ویدیویی

هیچ پخش کننده ای در منوی اصلی HTC Smart دیده نمی شود. با این حال شما می توانید ویدیوها را از طریق گالری یا File Manager مشاهده کنید.

86

تنها از فرمت های MP4 و 3GP در این نرم افزار و آن هم با رزولوشن QVGA پشتیبانی می شود. تقریبا رابطی در این بخش دیده نمی شود و تنها کلید های Play/pause و Stretch در این نرم افزار تعبیه شده است.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

رادیو اف ام

HTC Smart به یک رادیو اف ام با RDS مجهز شده است. رابط این نرم افزار هم ساده است ، عقربه ای برای حرکت بین فرکانس ها در نظر گرفته شده است . شما می توانید تا شش ایستگاه را بعنوان ایستگاه های مورد علاقه تان ذخیره کنید. از طریق بلندگو هم می توانید به رادیو گوش فرادهید اما در این حالت هم باید هدست را به گوشی متصل کرده باشید.

87 88

کیفیت صدای بالای متوسط

سطح بلندی صدای HTC Smart جزو بهترین ها در میان گوشی های موجود است و کیفیت صدای خوبی را هم به کاربران عرضه می کند.

89

برش زدن فرکانس های بم تنها مشکلی است که در خروجی صدای Smart به چشم می خورد و بقیه مشخصه ها خوب هستند. در واقع سطح نویز ، دامنه پویا و سیگنال های مزاحم تنها فاصله کمی با حد عالی دارند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

دوربین کسل کننده

HTC Smart به یک دوربین 3.15 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت مجهز است که قادر است عکس هایی با حداکثر رزولوشن 1536*2048 پیکسل را ثبت نماید. یک فلاش LED هم این دوربین را همراهی می کند.
    رابط دوربین بسیار ساده است و تنها کلید فلاش و یک کلید دیگر برای سوییچ بین حالت عکاسی و فیلمبرداری در آن دیده می شوند. با زدن کلید Menu شش کلید در نوار پایینی صفحه به نمایش در می آیند. سمت راست ترین میانبر شما را به منوی تنظیمات پیشرفته هدایت خواهد کرد. در این بخش می توانید به تنظیماتی چون جلوه های رنگی ، روشنایی و درخشندگی عکس ها ، تغییر زوم دیجیتال و منتقل شدن به گالری دست پیدا کنید.

93 92
    91 90

HTC Smart عکس هایی با کیفیت پایین را تولید می کند. دوربین گوشی با نوردهی کم خود اغلب عکس ها را تیره کرده و ناحیه های تیره را بسیار بد ثبت می کند.میزان جزئیات ثبت شده بد نیست و رنگ به حد کافی خوب هستند اما خروجی واقعا رضایت بخش نیست.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ضبط ویدیویی

HTC Smart قادر به ضبط تصاویر ویدیویی با رزولوشن QVGA و نرخ 15 فریم بر ثانیه است که اصلا در حدی نیست که بشود چیزی در مورد آن نوشت. ویدیوهای ضبط شده توسط گوشی تنها برای ارسال توسط MMS مناسب هستند.

97 96
    95 94

رابط دوربین فیلمبرداری بسیار شبیه به دوربین عکاسی است . این رابط تنظیماتی برای انتخاب از میان فرمت های MP4 و 3GP (H.263) در اختیار کاربر می گذارد که در اصل باید اجازه انتخاب بین ویدیوهایی با کیفیت پایین و کیفیت بالا را برای کاربر مهیا کند . در عمل ، رزولوشن پایین ویدیوها اطمینان می دهد که تفاوت زیادی میان این دو فرمت مشاهده نکنید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

امکانات ارتباطی متوسط

HTC Smart با پشتیبانی چهاربانده از GSM در سراسر نقاط دنیا قابل استفاده است. این گوشی همچنین می تواند از شبکه های 3G در باند 2100 مگاهرتزی حمایت کند. با استفاده از HSDPA هم می توانید از امکان انتقال پرسرعت داده ها لذت ببرید.
    بلوتوث هم در این گوشی عرضه شده است که از پروفایل A2DP پشتیبانی می کند. از دیگر امکانات ارتباطی گوشی می توان به پورت microUSB برای شارژ گوشی و انتقال داده و همین طور سوکت صوتی 3.5 میلی متری استاندارد اشاره کرد.
    متاسفانه Wi-Fi به عنوان یکی از گزینه های ارتباطی در دسترس با HTC Smart مطرح نیست.
    یک اسلات کارت حافظه microSD هم در Smart تعبیه شده است که از کارت های حافظه ای تا گنجایش 16 گیگابایت پشتیبانی به عمل می آورد. بعد از اتصال گوشی به کامپیوتر ، کارت حافظه بعنوان یک درایو به نمایش در خواهد آمد.
    اخیرا HTC نرم افزار به همگام سازی خود را هم به روز در آورده است و اکنون این نرم افزار با HTC Smart هم سازگار است. این تنها گزینه برای همگام سازی گوشی شما با کامپیوتر است و به شما توصیه می کنیم حتما این نرم افزار را از سایت HTC دانلود کنید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

مرورگر مایوس کننده

HTC Smart به مرورگر وب OMIGO مجهز است که یکی از نرم افزارهای ساخت خود شرکت به شمار می رود. تنها قابلیت ویژه این نرم افزار توانایی پشتیبانی آن از فایل های جاواست.
    تنها یک روش برای بزرگنمایی در نظر گرفته شده است :ضربات دوگانه ؛ با زدن ضربات دوگانه بر روی بلوکی از متن یا عکس ، گوشی به طور خودکار بر روی آن قسمت زوم می کند. با وارد آوردن ضربه دوگانه دیگری بزرگنمایی به حالت اول خود باز می گردد.

101 100
    99 98

متاسفانه مرورگر بسیار ضعیف است. پیمایش صفحات با استفاده از آن بسیار خوب انجام می شود اما دقت آن وحشتناک است.اگر بخواهید لینکی را دنبال کنید ، باید پیش از اینکه نرم افزار بتواند مقصود شما را تشخیص دهد ، حداقل پنج بار بر روی آن کلیک کنید.بدتر اینکه این مرورگر در بار کردن صفحات و انجام بزرگنمایی هم عملکرد بسیار کندی دارد و به همین دلیل برای استفاده از آن باید صبر ایوب داشته باشید.
    خوب پس به این نتیجه رسیدیم که عملا استفاده از مرورگر وب ممکن نیست. به لطف پشتیبانی از Java MIDP 2.1 می توانید نرم افزار Opera Mini را هم نصب کنید که قطعا شما را از صرف زمانی طولانی برای پیمایش صفحات بی نیاز خواهد کرد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سازمان دهنده ضعیف

بخش سازمان دهنده موجود در رابط کاربری HTC قابلیت هایی کمتر از حد انتظار ارائه می کند. تنها سه نرم افزار تقویم ، ماشین حساب و Alarm در این بخش تعبیه شده اند.هیچ راهی برای یادداشت برداری در گوشی وجود ندارد و هیچکدام از نرم افزار های مبدل واحدها ، مرورگر اسناد آفیس و حتی Voice Recorder هم دراین گوشی جایی ندارند.
    تقویم از حالت های نمایش روزانه و ماهانه برخوردار است. اگر شما تاریخ و زمان یک رویداد را تعیین کنید ، می توانید برای آن یک زنگ هشدار هم بعنوان یادآور تخصیص دهید. رویدادهایی چون ملاقات ، سالگرد و... دراین نرم افزار در نظر گرفته شده اند. تمامی این رویدادها از یک شکل برخوردارند. در همه آن ها باید موضوع ، مکان ، تاریخ و ساعت ، یادداشت و در صورت نیاز یک زنگ هشدار را باید تنظیم کنید.

105 104
    103 102

یک حالت نمایش با عنوان Agenda View هم در این نرم افزار تعبیه شده است که به شما اجازه تماشای تمامی رویدادها را در یک لیست می دهد.
    ماشین حساب تنها عملکردهای اساسی را تحت پوشش خود دارد و هیچ گزینه علمی یا پیشرفته ای در آن دیده نمی شود.
    هشدارها کاملا قابل سفارشی سازی هستندمی توانید تا چهار هشدار را تنظیم نموده و هر کدام از آن ها را با صدای زنگ خاص ، میزان صدای معین ،الگوی تکرار و نام خاص سفارشی سازی کنید.

108 107
    106

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نرم افزارهای معدود

نرم افزارهای عرضه شده هم کاملا ناامید کننده هستند. تنها نرم افزارهای Weather و Flashlight به همراه این گوشی عرضه می شوند.
    نرم افزار Weather تا پنج شهر را پشتیبانی کرده و پیش بینی آب و هوا را در پنج روز آینده در آن ها به نمایش در می آورد. ویدجت اختصاصی این نرم افزار همانطور که پیش از این بیان کردیم تنها یک شهر را نمایش می دهد و از هیچکدام از جلوه های چشمگیری که در ویندوز موبایل و آندروید استفاده شده بود ، در اینجا اثری دیده نمی شود.اما هنوز هم این نرم افزار بهتر است چیزی است که در بسیاری از گوشی های غیرهوشمند شاهد عرضه آن بوده ایم.

110 109
    111

در آخر ، Flashlight فلاش LED را خاموش و روشن می کند تا بتوانید از Smart به عنوان یک چراغ قوه بهره بگیرید.می توانید سه سطح مختلف برای روشنایی این فلاش LED تنظیم کنید.

114 113
    112

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

بازی ها
    سه بازی پیش فرض Memory ، Rings و Whac'EM به همراه HTC Smart عرضه شده اند.
    تمامی این سه بازی بسیار ساده هستند ، Memory به حافظه شما و تطابق دادن تصاویر مشابه روی کارت ها مربوط می شود ، در Rings حلقه هایی را به سوی اهداف پرتاب می کنید و در Whac'Em باید موش های کور را از مزرعه علف دور کنید.

117 116
    115 118

قسمتی با عنوان java Manager هم در گوشی تعبیه شده است که امکان نصب و مدیریت نرم افزارهای مختلف جاوا را فراهم می کند. در واقع این تنها راه برای افزودن نرم افزارهای جدید در HTC Smart محسوب می شود.

119

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سخن پایانی

HTC Smart نخستین تجربه HTC در خارج از قلمروی آندروید و ویندوز موبایل بوده است. در واقع این نخستین تلاش آن ها برای ورود به دنیای گوشی های غیرهوشمند به شمار می رود.
    مشابه سایر گوشی های HTC ، HTC Smart هم از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار است. این گوشی از پلاستیک های باکیفیتی استفاده می کند و اندازه کوچک آن باعث می شود که به آسانی در جیب جای گیرد.
    متاسفانه پلت فرم نرم افزاری به کارگرفته شده در آن مایوس کننده است. Brew Mobile هوشمند ترین پلت فرم موجود نیست اما شاید پشتیبانی مناسب و توسعه خوب بتواند آن را به چیزی بیش از یک رابط پیشرفته مبدل کند.
    رابط کاربری Sense که تمام Brew Mobile را تحت پوشش خود دارد شاید بهترین قسمت HTC Smart باشد. صفحات اصلی هم از جنبه های بصری و هم از جنبه های عملکردی مشابه نمونه های موجود در آندروید و ویندوز موبایل است .اما جلوه های بصری چشمگیر این رابط فدای بهبود عملکرد آن شده اند.
    اما رابط کاربری Sense به ندرت در مورد منوهایی که تنها از متن استفاده می کنند و همین طور پس زمینه سیاه رنگ مشابه سیستم عامل Blackberry موثر واقع می شود. صفحه نمایش ضعیف QVGA هم باعث می شود که گرافیک Sense به طور شایسته ای به نمایش در نیاید و بسته محدود نرم افزاری گوشی هم تجربه استفاده از آن را خراب می کند.
    برای نمونه مرورگر وب پیش فرض هنوز در نسخه Beta است ، و در بسیاری مواقع در بار کردن صفحات عملکرد بسیار کندی دارد. قابلیت های سازمان دهنده هم با توجه به وجود سه نرم افزار تقویم ؛ ماشین حساب و هشدارها بسیار محدود است.
    شاید HTC ، HTC Smart را هوشمند بداند اما این گوشی از چندوظیفه گی پشتیبانی نمی کند ، فروشگاه نرم افزاری ویژه ای ندارد و در زمینه انتخاب نرم افزارها در آن ، بسیار ضعیف عمل شده است.این موارد را با ظاهر ساده و قابلیت های این پلت فرم ترکیب کنید تا دریابید که Smart حتی به سختی می تواند با ساده ترین گوشی های غیرهوشمند برابری کند.
    در حال حاضر HTC Smart قیمتی حدود 200 یورو دارد. اگر این گوشی را بعنوان نخستین گوشی ارزان و ساده لمسی HTC در نظر بگیریم ، احتمالا آن ها از کلمه ارزان برای تبلیغ محصولشان استفاده خواهند کرد. بهتر است نگاهی به سایر گزینه های در دسترس در این رده قیمتی بیاندازیم.
    گوشی جوان HTC Tattoo با پنل ها قابل تعویض عرضه می شود ، امکانات ارتباطی کاملی دارد(3G ، Wi-Fi ، GPS)و به سیستم عامل آندروید مجهز است. این گوشی تقریبا همان قیمت و اندازه را دارد اما قابلیت های بیشتری از Smart ارائه می دهد.
    LG Optimus دیگر گوشی مجهز به آندروید با قیمتی مشابه است که صفحه نمایشی بزرگتر و بهتر دارد و از امکانات ارتباطی نظیر Wi-Fi بهره می برد. این گوشی قادر به پخش فرمت های ویدیویی DivX/XviD نیز هست.
    Nokia 5800 XpressMusic گوشی هوشمند دیگری است که در برابر بهای پرداختی برای آن به امکانات بسیار خوبی دست پیدا خواهید کرد. این گوشی مبتنی بر سیمبین به بسیاری از ویژگی های نرم افزاری و سخت افزاری مجهز است ، و علاوه بر آن نباید فراموش کرد که نوکیا با هر گوشی هوشمندی که به فروش می رساند امکان مقصدیابی رایگان ماهواره ای را هم عرضه می کند.
    در پایان به گوشی های LG KM900 Arena و Samsung Jet می رسیم که در زمره گوشی های غیرهوشمند قرار می گیرند.هر دوی این قهرمانان از امکانات غنی ارتباطی بهره می برند ، دوربینهای بسیار خوبی دارند و گوشی های لمسی توانمندی هستند. رابط های S-Class و TouchWiz سرشار از قابلیت های چشمگیر هستند و از قدرت نرم افزاری بالایی هم برخوردارند.
    HTC نمی تواند در دفاع از نامش عملکرد موفقیت آمیزی داشته باشد. نبود نرم افزارها ، فقدان بسیاری از قابلیت ها و استفاده از سیستم عاملی غیرهوشمند باعث خواهند شد تا Smart نتواند در برابر رقبا از خود مقاومت نشان دهد.
    ما واقعا امیدواریم که HTC فروشگاه نرم افزاری خاص خودش را راه اندازی نموده و از این سیستم عامل پشتیبانی نماید در غیر این صورت این گوشی نه چندان هوشمند به سرعت از دور خارج خواهد شد.کاهش قیمت به اضافه به روز رسانی نرم افزاری می تواند اوضاع را بر وفق مراد HTC کند و ما امیدواریم که HTC از این امر آگاه باشد. با توجه به وضعیت امروز بازار گوشی های تلفن همراه ، HTC Smart مخصوصا با قیمت 200 یورویی خودش شانس زیادی برای اینکه گزینه اول کاربران باشد ، ندارد!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)