نیما جان واقعیت تلخه دیگه
در ضمن اگه شما با دیانا بیای که دیگه وقت نمیکنی بیای روی سرت بچرخی
نفر بعدی حمید (H_F_G)
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به همه دوستان
من سعی میکنم تا جایی که میتونم از همه دوستان نام ببرم، البته من خیلیها رو نمیشناسم، پس دلگیر نشند.
1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیایدTOPLeecher
و چرا ؟
چون که ...
2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ Mohamad و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم (مگه قراره با این رانندگی که محمد داره به مقصد برسیم) همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
اگه رسیدیم دیگه نمیخواد پشت فرمون بشینه و پاشو رو ترمز بزاره که اتوبوس حرکت نکنه، بهتره ترمز دستی رو بکشه و بیاد تو جمع.
3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
دنیا الکترونیکی شده و دیگه به پول نقد نیازی نیست، ولی Mohamad وmagsoud وYE DOOST برای این کار مناسب هستند.
4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
هر کدوم از دوستان باشه مایه افتخاره، من فقط با همون نفری که بالا گفتم مشکل اساسی دارم.
5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
مطمئنم که این طور آدمی نیستم، تازه اینقدر مظلومم که ممکنه خودم رو هم از رو صندلی بلند کنند.
6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
چه کسی بهتر از شکارچی (hossenf)
7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
معمولا خانمها مهارتشون بیشتره، من پیشنهادمfatema وmozhgan هست.
8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
همه دوستان بامرام
9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
مادر نیما زنگ میزنه و از همگی تشکر میکنه که باعث شدیم یک روز احساس راحتی بکنه، و خواهد گفت به خاطر اونم که شده یک روز دیگه هم اردو رو ادامه بدیم.
10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
n1ma و hadi98 و همه خانمهایی که بدون شوهرانشون در اردو حضور دارند.(تا بندگان خدا یه روز تو خونه مجردی حال کنند)
11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
واقعا دوست دارم همه رو بیشتر بشناسم ولی بعضیها برام در اولویت هستند، مثل Mohamad وmagsoud وYE DOOST و hadi98 و n1ma و hossenf و borhan_3010 و ...
12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
طبق شناختی که من دارم اینا: Mohamad وmagsoud وYE DOOST و hossenf البته فکر نمیکنم کسی تا صبح بخوابه، چون همه مشغول بگو و بخند و صحبت خواهیم بود.
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
همچین کسی نداریم
14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟
Mohamad وmagsoud وYE DOOST
15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
hossenf و hadi98 وR A H A
16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
یک نفر این جمله رو برام ترجمه کنه، ولی من فکر میکنم با برنج دانه بلند محسن درگیر بشم
17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
من کیف دستی کسی رو اشتباهی باز نمیکنم، ولی همه خانوما اینها رو همراه دارند، البته همه خانمهای جوان
18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟
Lost mc البته از روی آواتارش حدس زدم، یه موقع ناراحت نشی.
19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش خانمها
و هر لحظه همه جا را مرتب میکند باز هم خانمها
و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟ دوباره هم خانمها، البته من فکر نمیکنم خانمها وقتی به هم برسند زمانی برای خوابیدن باقی بمونه، چون ماشاء ا... اینقدر موضوع برای به اشتراک گذاشتن با هم دارند که در مخیله ما آقایون هم نمیگنجه.
20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
نداریم، هر کی بوده آقا محمد بیرون کرده.
21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
hossenf و hadi98 و n1ma
نفر بعدی هم استاد بزرگوارمون آقا مقصود
magsoud
The only LIMITATION is IMAGINATIONاین شگفتانگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سختترین کار است.
به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان میتواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوشآیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
سلام
1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
__ موافق نظر sorna هستم .چون اگر اینها باشند همه اش میخواهند خرید کنند ، ما هم
که پول نداریم
2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم
همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
__ معلوم است ، مدیر محترم سایت که اجازه داده خانم elahe در این گرانی و بی پولی ،
بچه ها را هوایی کند که به مسافرت بروند.
3. البته هر کس که با ما می آید...چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه
داریم ؟ .......... و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
__ ما که پولی نداریم تا همراه بیاوریم ،خانم elahe که این آتیشو بپا کرده و اردو رفتن را تو دهن
بجه ها انداخته، تو این بی پولی آن هم دم عید! حالا دندش نرم ، هزینه ها را هم پرداخت بفرمایند!
البته مدیر محترم سایت هم که قبول کرده میتواند در هزینه ها کمکش کند.
__ بعد از سوار شدن خودتان متوجه خواهید شد که کنار کی نشسته ام.
5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت
نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
__ اگر به مورد بالا توجه کنید ، من خودم دیرتر سوار شده و پس از همین سوال در کنار شخص نشسته ام.
لذا مظمئنا" کنارم جا خالی نیست تا کسی همجنین سوالی بپرسد.
6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
__ چون دلم راضی نمیشه ، نظری نمیدهم
__ کسی که این مسافرت را سر زبان ها انداخته خودش باید از قبل برنامه ریزی اینکار ها را کرده باشد.
8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
__ متاسفانه هنوز با خیلی از اعضای محترم آشنا نیستم.
9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
__ احتمالا" خانم elahe که شلوغ کرده و مادرش را عصبانی کرده و سپس برای فرار از تنبیه این اردو را راه انداخته.
10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
__ خودم !
__ تمام دوستانی که از انجمن قبلی با بنده به این انجمن کوچ کرده اند. و احتمالا" آنهاییکه
جاسوس دوجانبه انجمن قبلی هستند.
12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
__ خودم و YE DOOST و Mohamad . البته مگه قرار است کسی در اردو بخوابد؟ پس برای چی اردو میریم؟
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی
دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
__ خانم elahe که شدیدا" از براه انداختن اردو ، نادم و پشیمان شده و عذاب وجدان گرفته است.
__ چون دید کاملی از کاربران این انجمن ندارم لذا به دوستانیکه با بنده از انجمن قبلی آمده اند و نیز به
ریاست محترم سایت و sorna اعتماد بیشتری میکنم.
15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
__ کاربری که در حین اردو عاشق شده.
16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
__ با توجه به بند های 13 و 9 معلوم است که چه کسی ممکن است گم شود.
17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال
عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
__ مگر اشکالی دارد؟
__ همچو فکری ندارم
19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از
همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
__ احتمالا" مدیر محترم سایت
20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
__ اصلا" رفتن به اردو در این وضعیت خودش یک کار بدون فکر است.
21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
__ هیچکدام
==============
دوستان من که سنم بالاست و باعث دردسر میشوم ،لذا لطفا" بنده را از آمدن معاف فرمایید
شناختی هم از همه اعضا ندارم لذا نیما را دعوت میکنم که با توجه به قرایت کیفر خواست و ادعا های
شاکیان ، سریعا" در جلسه دادگاه p30ask حاضر و از خود دفاع نماید و گرنه غیابا" رای صادر خواهد شد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
به نام خدا_ ما که پولی نداریم تا همراه بیاوریم ،خانم elahe که این آتیشو بپا کرده و اردو رفتن را تو دهن
بجه ها انداخته، تو این بی پولی آن هم دم عید! حالا دندش نرم ، هزینه ها را هم پرداخت بفرمایند!
البته مدیر محترم سایت هم که قبول کرده میتواند در هزینه ها کمکش کند.
سلام
استاد به جان همین 7 تا بچه ام این الهه خانم را رها خانم خوب اسمی روش گذاشته و وروجک بهترین اسم برای این بوده و هست و نه تنها اسم که کم کم باورم شده این خود وروجک هستش
اولش با اون عمه اش حالا هم با این مسافرت و مسابقه هاش :دی
در کل بودن ایشان و بقیه دوستان باعث شادی و روح تازگی گرفتن محیط اینجا شده که مدتها تبدیل به یک محیط خشک تنها علمی شده بود .
همین تفریح ها شاید باعث یشه برای چند ثانیه گرفتاری های بیرون را فراموش کنیم و لبخندی بزنیم چیزی که سال هاست مردم کشورمان در حسرت خندیدن از ته دل هستند و متاسفانه سیاهی دل شیطان بر این سرزمین حکمفرما شده و خنده را برای اونها سخت کرده ...
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
درود
ببخشید من اینجا رو یکم دیر پیدا کردم
جناب شیرین زبان دوستان قبلا پدر بنده در اورده بودند و من هم در پست زیر از خودم دفاع کردم
[♦][اردوی کاربران پی سی آسک][♦][
اگر اصرار می کنید دفاع می کنم ولی خوب همون یکبار برای من بس بود
مرسی
اگه برای بقیه لاتی برای ما شکلات هم نیستی
زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم
زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما، تنهایی ست
من دلم می خواهد
قدر این خاطره را دریابیم
سهراب سپهری
فکر کنم همه شرکت کردند
چون کسی رو اعلام نمیگنید و نمیخوایم هم تاپیک بخوابه
ازs.rozekabood دعوت میکنیم
1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
1.من با کسی مشکلی ندارم و دوست دارم که همه بیان و دور هم جمع بشیم.
2.اقا رضا!!!(krn)
3.جناب ادمین(محمد اقا)
4.رها خانوم
5.من هیچ وقت هکچین چیزی رو نمیگم!
6.فکر کنم اقا رضا(krn
7.هر کسی که دست پختش از همه بهتر باشه چون من تازه اومدم تو این انجمن زیاد با بچه ها اشنایی ندارم!
8.ادمین
9.نمیدونم
10.فکر میکنم پسرا!!!
11.ادمین
12.الهام خانوم!
13.فکر نمیکنم کسی باشه که اینجوری باشه
14.رها خانوم چون در حال حاضر فقط با رها خانوم بیشتر اشنا هستم و خیلیم راضیم
15.فکر کنم خودم باشم!!!
16.نمیدونم
17.نمیدونم چقدر سوال های سختی میپرسید!!اخه من هنوز کسی رو هم نمیشناسم
18.هیچ کس
19.فکر کنم خودم!!
20.هیچ کس
21.نمیدونم!!ببخشید اخه من تازه اومدم تو این انجمن و هنوز کسی رو خوب نمیشناسم بازم معذرت میخوام.
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)