سلام دوستان
من چند تا کد دعوتنامه demonoid.me را دارم .
هر کس میخواهد در خواست بدهد تا برایش بفرستم.
متشکرم.
سلام دوستان
من چند تا کد دعوتنامه demonoid.me را دارم .
هر کس میخواهد در خواست بدهد تا برایش بفرستم.
متشکرم.
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز یه توضیحاتی در مورد این سایت میدهید ممنون...
سلام،
یک سایت برای تورنته! درواقع یه تراکر "Tracker" برای تورنته،(به اون آموزش تورنت که توی انجمن قبلی نوشتم مراجعه کن، تا حدودی توضیح دادم)
البته فرقش با تراکرهای دیگه اینه که عمومی نیست(البته demonoid را نمیشه زیاد هم خصوصی در نظر گرفت! یه نظر من نیمه خصوصیه)
اینگونه تراکرها فقط اجازه دانلود به کاربرانشون را میدن، که برای عضویت بعضی پولی هستن و اکثرا نیاز به دعوت نامه دارن،
حالا این دعوت نامه خواستن دلایل مختلفی داره، اما مهمترین دلیلش اینه که هر کسی نیاد فقط استفاده کنه! بلکه بیشتر کسایی بیان استفاده کنن که به دیگران هم کمک کنن، به عنوان مثال بعضی از تراکرهای خصوصی اگه شما فقط دانلود کنید و چیزی آپلود نکنید اکانتتون را بن( یا حذف میکنن) البته برخی به اشتباه فکر میکنن منظور از آپلود کردن فقط اینه که مثلا شما یه فایل خاص رو کامل آپلود کنید!(مثلا یه فیلم) اما شما بیشترین آپلود را در مورد همین فایلهایی که میگیرید انجام میدین،
البته شاید درک چیزایی که گفتم برای افرادی که با تورنت آشنایی ندارن کمی سخت باشه، اما با کمی جستجو به نتایج خوبی میرسید.
در ضمن جهت اطلاعات تکمیلی در مورد خود demonoid به لینک زیر مراجعه کنید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Demonoid
ویرایش توسط hossenf : 03-06-2012 در ساعت 03:04 AM
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باسلام
لطفا ممکن یک دعوتنامه برام بفرستید
باتشکرssattar_01@yahoo.com
سلام کاربر گرامی jafar01
کد دعوتنامه برایت ارسال شد(پیام خصوصی)
لطفا واسه منم بفرستید.
ممنونم
ahmadkh57@yahoo.com
alireza جان کدی که فرستادی یا غلطه یا قبلا استفاده شده.لطفا اگه تونستی یکی دیگه واسم بفرست.
ممنون.
راستی اکانت پرمیوم سایت nakido رو از کجا گیر بیارم.من عضو رپید باز هستم اما سایت مذکور رو ساپورت نمیکنه.
بازم ممنون
ممنون علیرضا جان.جواب نداد.
اینترنت رو زیر و رو کرد اما پیدا نکردم.hvac solution
کدوم سایت های کرک دیتابیس شون قوی تره؟؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)