اسمم: castle با این نام خیلی ها منو میشناسن البته اینجا نه
دانشجو
علایق :به هر چیزی که ازش خوشم بیاد. ولی فیلمو و سریالو از هر چیزی بیشتر دوست دارم.|البته نه ایرانی چون 1 سالی میشه اصلا شبکه های ایرانی میشه ندیدم.
اسمم: castle با این نام خیلی ها منو میشناسن البته اینجا نه
دانشجو
علایق :به هر چیزی که ازش خوشم بیاد. ولی فیلمو و سریالو از هر چیزی بیشتر دوست دارم.|البته نه ایرانی چون 1 سالی میشه اصلا شبکه های ایرانی میشه ندیدم.
من که نمیشناسم
ولی خوش اومدید به انجمن!
دوست عزیز ورودتون به انجمن خوش امد می گم امیدوارم که لحظات خوب خوشی رو درکنار دوستان داشته باشید
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
سلام به همه دوستان محترم
بنده اسمم محمده ولی از همون بچگی بیشتر خوشم میومده ممد صدام کنن. راحت ترم دیگه...
بچه کرمونم. 27 سالمه. تحصیلات دانشگاهی رو وسط راه بی خیال شدم چون... () الانم با تنهایی و دلمشغولگی هام سر میکنم دیگه.
اهل ناامید شدن نیستم. ولی خب تازگیا بی انگیزه هستم (نه ناامید، بی انگیزه) دلم پاکه، اهل نامرد بازی نیستم. سرم به کار خودمه. یه شیشه هم تو سینه م خدا کار گذاشته که اسمش دله.
تازه اومدم تو جمعتون. نهایت خوشحالیمه که تو محفل گرم و صمیمی شما جایی داشته باشم و البته از تجربیات و معلومات شمام استفاده کنم. چند ماه پیش که برای اولین بار کامپیوتر خریدم، تو اینترنت کلی گشت زدم کاربر حرفه ای پیدا کنم که بتونم وقتایی که سوال دارم ازش کمک بخوام (بچه پررو!) که تو فروم ........ با چند تا از دوستان خوبم آشنا شدم. خیلی بهم کمک کردن و منی که دانش کامپیوتریم صفر بود، به کمک دوستام خیلی زود پیشرفت کردم ! (تو سرم بخوره!) ولی خب بدشانسی هم جزئی از زندگی آدمه دیگه، یهو نفهمیدم چی شد که همه از اونجا رفتن. همون دوستام کوچ کردن اینور، منم هرجور بود دوباره پیداشون کردم و بازم آویزون شدم! اینقدر ذوق زده شدم که دوباره پیداشون کردم، آخه از هیچکدوم نشونی نداشتم، ولی بدشانسی اینجام همرام بود (ای بخشکه) زد و نگاه بقیه فرق کرد! منم دیگه از اونجا مونده از اینجا رونده شدم. حالام دیگه اینجام. از همینجا از تمام دوستان و عزیزایی که تو فروم قبل کمک حالم بودن ممنونم. هر چی که شده باشه دلیل نمیشه خوبی بقیه یادمون بره...
کلاً زیاد سوال میپرسم (مخصوصاً تو زمینه کامپیوتر) به نظرم افت کلاس نیستش، حالا اگه هست شما دیگه به روم نیارین. البته قول میدم این اخلاقمو عوضش کنم و هی سولام رو بروز ندم. قسم میخورم!
و بی نهایت شرمندم که معرفی خودم اینهمه به درازا کشید. از کسانی که تا آخرشو خوندن واقعا ممنونم. دوستدار همگی، ممد
ویرایش توسط Ezaafi : 03-30-2012 در ساعت 02:52 AM
سلام به دوستان خوبم
اسمم eDvArDo هست، همون دوستدار هميشگي شما !
نميدونم از چي بگم؟ فقط ميدونم كه داداش كوچيك شما هستم!
تو جاهاي ديگه آواتارم نقاشي بوده ولي براي اولين بار توي اينجا عكس خودمو آواتار ساختم!
شعار من اينه: " همديگرو دوست داشته باشيم و بهم احترام بزاريم "
راستي اينو هم بگم، همتون جز يكي، گُليد. خوشبو و زيبا. البته اميدوارم عمرتون مثل گل نباشه!
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
سلام ادواردو خان!خوش او.مدی به فروم!امیدوارم اون یکی من نباشم
قارداش، شما كه تاج سر مايين.
ياشاسين آذربايجان!
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)