نوشته اصلی توسط
n1ma
درود
خیر استاد از روی یکدندگی نیست. به این خاطر است که برای این که یک فایل واحد داشته باشیم کلی تلاش کردیم حالا...
1) مشکل رجیستری اصلاح شد.
2) باید بیخیال iCacls بشید!
3) MasterPassword و یکی شدن منو ها هم در حال اضافه شدن هستند.
4) اخرین مورد هم که فکر کنم در کل کار فکر منو بیشتر از همه مشغول کرد مشکل حسین جان بود. راستش این مشکل ایشون نیست و مشکل فایل من هم نیست! مشکل از Explorer و روش مان هست.
همانطور که می دانید ( و شاید هم ندانید! ) هر فولدر تنظیمات بخصوصی دارد. مانند ایکون، دسترسی ها، نمایش فولدر وووو . ویندوز برخی از تنظیمات اعمال شده و Customize های فولدرمان را برای ذخیره کردن در فایل Desktop.INI می نویسد و باقی تنظیماتش را در پوشه ی C:\Windows\Assembly می گذارد که Global Assembly Cache و یا GAC نام دارد و از DLL های مخفی ای هم که قابل دیدن نیستند برای Cache کردن استفاده می کند و این مراحل و عملیات تنظیم را به کمک NameSpace Extension انجام می دهد. مشکل اینجاست که اگر فولدر مان دارای یک Desktop.INI از قبل باشد، Folderlock ما این فایل را پاک کرده و فایل خود را می نویسد و فولدر را قفل می کند. حال نوبت Explorer است که تنظیمات را اعمال کند. Explorer که می بیند فایل Desktop.ini سرجایش هست و خبری هم نیست، به خود زحمتی نمی دهد و از کنار می گذرد. به این شکل هست که ممکن پوشه 10 دقیقه بعد قفل شود و یا اصلا قفل نشود. بنابراین من به نرم افزار گفتم که Explorer را بسته و دوباره اجرا کند.
راه دیگری به ذهن من نمی رسید.
فعلا!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)