شارلیز ترون از طریق تلفن در برنامه رادیویی "روی خط با رایان سیکرست" حاضر شد و درباره خبر به حضانت گرفتن یک بچه، صحبت کرد. شارلیز درباره حسش گفت "مادر شدن فوق العاده است" و گفت که از وقتیکه این خبر پخش شده است، تبریک زیادی دریافت کرده است "کلی ایمیل برام اومده و خیلی ها تبریک گفتن و همه خیلی بهم لطف داشتن. واقعا لذت بخش بود". شارلیز درباره اینکه به حضانت گرفتن جکسون چقدر زندگیش را تغییر داده باشوخی گفت "اره یخورده تغییر کرده زندگیم. الان دیگه با یه ساک پر از وسایلبچه ها، سفر میکنم!". شارلیز همچنین درباره حس مادر بود نیز گفت "مادر شدنفوق العاده است" و سپس گفت که از وقتیکه این خبر پخش شده است، تبریک زیادیدریافت کرده است "کلی ایمیل برام اومده و خیلی ها تبریک گفتن و همه خیلیبهم لطف داشتن. واقعا لذت بخش بود". شارلیز درباره کار مورد علاقه اش نیز گفت "اه..خب باید بگم که هرگز فکر نمیکردم به اینکار علاقه مند بشم اما قنداق کردن بچه..قنداق کردن بچه خیلی لذت بخشه. وقتی قنداقشون میکنی، نمیتونن هیچ کاری بکنن اما بدلایلی، بچه ها اینکار رو خیلی دوست دارن شارلیز درباره سن جکسون نیز گفت که وی 4 ماهه است. در ادامه شارلیز درباره فیلم "سفیدبرفی و شکارچی" صحبت کرد. وی درباره شخصیت ملکه شیطانی گفت "خب اون خیلی معروفه و ما همه اون رو با بدجنسی هاش میشناسیم. کلی کار بد میکنه و بدترین مادرخوندست. اما برای من، چیزی که مهم بود و دلیل انجام این فیلم، این بود که بتونم این شخصیت معروف رو جوری بازی کنم، که جنبه های انسانی اون رو هم بیننده ها بتونن درک کنن".
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)