حضرت رسول فرمود: در شب معراج بر گروهى گذشتم كه رويشان را با ناخنها ميكندند از جبرئيل پرسيدم كه اينان چكاره اند؟ گفت: ايشان كسانى هستند كه غيبت مردم را ميكردند. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 279
حضرت رسول فرمود: در شب معراج بر گروهى گذشتم كه رويشان را با ناخنها ميكندند از جبرئيل پرسيدم كه اينان چكاره اند؟ گفت: ايشان كسانى هستند كه غيبت مردم را ميكردند. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 279
به حسن َبصرى گفتند كه همانا مردى غيبت تو را میکند حسن بصرى هدیه ای براى او فرستاد ، او گفت من ارتباطى با حسن َبصرى ندارم حسن بَصری گفت درست است كه ارتباطى نداريم ولى شنيدم كه تو ثوابهاى خودت را براى من ( با غیبتی که پشت سر من میکنی ) هدیه فرستاده اى من هم دوست داشتم كه تلافى كنم.) و اگر در پيش كسى غيبت مؤمنى را بكنند و او برادر مؤمنش را يارى نكند ( و جلوی غیبت را نگیرد )مسلم نسبت به خدا و رسولش خيانت كرده. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 278
روايت شده كه روز قيامت نامه ى عمل مرد را بدستش ميدهند پس در آن ثوابهائى می بيند كه نمی شناسد به او گفته می شود اين ثوابها در مقابل غيبتهائيست كه مردم از تو كرده اند. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 278
پيغمبر اکرم (ص) فرمود : مرد روز قيامت می آيد نگاه به نامه ى عملش ميكند اثرى از كارهاى نيك خود را در آن نامه نمی بيند سپس عرض ميكند كجاست كارهاى شايسته ى من كه در دنيا انجام داده ام پاسخ داده می شود تو غيبت مردم را كردى به جاى غيبتهايت ثوابهاى تو در نامه عمل كسانى كه غيبت آنها را كردى نوشته شد. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 277
امام باقر (ع) : به درستى اين زبان كليد هر نيك و بد است؛ پس مؤمن را سزاست كه همان طور كه بر سيم و زرش قفل می زند بر زبانش نيز قفل زند؛ زيرا پيامبر خدا صلّى اللَّه عليه و آله فرمود:رحمت خداى بر مؤمنى باد كه زبانش را از هر ناپسندى باز دارد چرا كه اين نگه داشتن زبان { از معصیت } ، صدقه مؤمن بر خويشتن است. آنگاه امام باقر عليه السّلام فرمود: هر كه زبانش را فرو نبندد از گناهان به دور نباشد. تحف العقول
حضرت محمد (ص) : تاثیر غیبت در ( فساد ) دین مرد زودتر از تاثیر بیماری جذام در اندرون او است. اصول کافی جلد 4 باب الغیبة و البهت حدیث 1
حضرت محمد (ص) : روز قیامت مردی که اعمال نیک و شایسته انجام داده می آید و در نامه عملش چیزی از حسناتش نمی بیند می گوید پس اعمال نیکی که من در دنیا انجام داده ام کجا است ؟ به او گفته میشود به علت غیبتی که از مردم نمودی حسنات تو به عوض غیبت به آنها داده شده است. ارشاد القلوب دیلمی صفحه 118
حضرت محمد (ص) : غیبت مسلمین را نکنید و در جستجوی عیوب آنان نباشید. اثنی عشریه صفحه 16
حضرت محمد (ص) : هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد. جامع الاخبار صفحه 109
حضرت محمد (ص) : هرکه در ماه رمضان مسلمانی را غیبت کند به روزه اش پاداش داده نمیشود. جامع الاخبار صفحه 109
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)