نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: چگونه سرعت فن لپتاپ را زیاد کنم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    195
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط turk نمایش پست ها
    جسارت نشه یه وقت ولی خواهشا کسایی که راهی بلدند کمک کنند و از تکرار چیزی که خودم گفتم و توضیح دوباره ی اون واسه خودم چیزی عاید من نمی شه.
    سلام
    من راهی بلد نیستم ولی خوب نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و این رو نگم،

کارایی سیستم باکاهش دما بالا نمیره تنها قسمتی که گرما براش ضرر داره سی پی یو هست، اجزای سازنده کامپیوتر نیمه رسانا هستند و نیمه رسانا هم در دمای بالاتر بهتر کار میکنه، البته این دما نباید از یه حد معمول بیشتر بشه، گرما برای سیستم اونقدر هم که شما فکر میکنی مضر نیست اگر این طور بود خود سازنده میتونست کارایی فن رو بیشتر کنه، اون لپتاپی که توی دست شماست حاصل ساعت ها تست در آزمایشگاه های پیشرفته هست، انواع دماها رو تست و آزمایش کرده و بعد به دست شما رسیده، برای اینکه ببینی کاهش دما از یه حد بیشتر کارایی سیستم رو پایین میاره میتونی یه آزمایش خیلی ساده انجام بدی:

لپتاپ رو چند ساعت پشت پنجره بذار و بعد یه موس و کیبورد وایرلس بهش وصل کن و بعد خودتون از داخل خونه باهاش کار کنید و ببینید که کاراییش زیاد میشه یا کم، شما هر چقدر که فن رو هم روشن نگه داری آیا میتونی از این دما هم پایین تر ببری؟

و نکته دومی که به نظرم حائز اهمیته اینه که اگر به جای یک فن دو فن داشته باشیم، این کارایی به اندازه افزایش یک گیگ رم نخواهد بود، شما اگر میخوای کارایی سیستم رو بالا ببری رم رو ارتقا بده به اندازه چندین فن در افزایش کارایی تاثیر میگذاره.
    The only LIMITATION is IMAGINATION
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

2. 8 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)