باسلام خدمت تمامی دوستان واساتید محترم
کرک نرم افزار IQBoard Software ورژن V5.0 111121 یا V4.8 رو نیازدارم هر چه گشتم نبود اگر کسی داشت لطف کنه بزاره مرسی ...
باسلام خدمت تمامی دوستان واساتید محترم
کرک نرم افزار IQBoard Software ورژن V5.0 111121 یا V4.8 رو نیازدارم هر چه گشتم نبود اگر کسی داشت لطف کنه بزاره مرسی ...
سلام دوستان خیلی نیاز به کرک این نرم افزار دارم لطفا کمکم کنید تشکر...
به نام خدا
این کرک برای ورژن 4.8.1 هستش
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام
توضیحا" عرض کنم ضمن قبول این نکته که بعضی از کرک ها ویروس هستند باید بگویم که ساختار
فایل های کرک طوری است که معمولا" توسط آنتی ویروس یا آنتی وبروسهایی ، ویروس شناخته
میشوند.
فرضا" آنتی ویروس اویرا خودش را راحت کرده و تقریبا" اکثریت کرک ها را ویروس معرفی میکند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
این کرک موجود در اینجا و در درون این برنامه هستش ( فایلی که کرک از اون استخراج شده در انتهای پست قرار میدم )
اگر تونستید خودتان دانلود کنید و کرک را توش ببینید
سیستم من و آنتی تروجان من که اون را فایل مخرب نشناخت ولی در کل اکثر فایل های کرک ماهیتی دارند که آنتی ویروس ها اونها را مخرب میدانند و حتما این جمله را که در هنگام کرک آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید شنیدید و در سایت ها دیدید ؟
این هم لینک دانلود ( که البته رایگان نیست ) :
FirstClass Download � Select the server for direct downloading
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
با سلام وتشکر از استاد عزیز من از نود استفاده می کنم که خیلی کم به کرک ها گیر میده اما وقتی به کرکی گیر بده تقریبا میشه گفت اون فایل ویروسیه
mduwpsutoc83e42m8bm.png
سیستم بنده قبلا با این نوع ویروس آلوده شده که مطمئن نیستم ازش استفاده کنم یا خیر بازم ممنون
با سلام من این کرک رو تست کردم اصلا کار نمی کنه وقتی میزنی اجرا بشه اخطار زیر میاید لطفا دوستان کمک کنند تشکر...
1.PNG
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)