سلام
خب دوستان همونجوری که از عنوان تاپیک مشخصه، منابعی که برای یادگیری زبان برنامه نویسی ++c میتونه مفید باشه معرفی میکنیم.
من از بچگی عاشق ++c بودم :دی (اما تا الان یاد نگرفتم :دی تازه دارم یاد می گیرم)
بنده چند منبع را که خودم میشناسم معرفی میکنم، انشالا هر کدام از دوستان که منابع دیگری میشناسه معرفی کنه، البته مثل همیشه قوانینی هم قرار میدم که انشالا مثل همیشه رعایت میشه :دی
1.همونجور که عنوان کردم "منابع" و نگفتم "کتاب" ، پس دوستان هر منبعی که میدونن میتونه برای یادگیری یا تمرین مفید باشه معرفی کنن.(سایت، کتاب، فیلم و ...) تاپیک معرفیه! پس حتما لازم نیست کتاب یا منبعی معرفی بشه که امکان دانلودش باشه، مثلا ممکنه فلان کتاب خیلی خوب باشه و من خوندم، حالا به شما هم معرفی میکنم که برید بخرید بخونید!
2.در این تاپیک فقط منابع مربوط به ++c معرفی میشن نه دیگر زبان ها، البته چون برخی میگن برای یادگیری زبان ++c خوبه که اول c یاد بگیرید معرفی محدود منابع c اشکالی نداره(من این قضیه رو قبول ندارم! از همون ++c شروع کنید)
3.اینجا تاپیک سوال و جواب نیست بلکه تاپیک "معرفی" هستش! پس لطفا سوالاتی مثل "چه کتابی بهتره" "کدوم منبع را پیشنهاد میکنید" و ... مطرح نکنید.
4.دوستان سعی کنند منابعی را معرفی کنن که یا خودشون استفاده کردن و میدونن خوبه، یا حداقل از کسی شنیدن که خیلی خوبه؛ نه این که هرچی کتاب در مورد ++c هست را اینجا بنویسید! درضمن خوبه که یه توضیح کوچیک هم بدین.
با تشکر
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)