فيله ماهى سوخارى با مايونز ليمويى
برترین ها:
مواد لازم براي فيله ماهي سوخاري:
- فيله ماهي شسته و خشک شده:800 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سوخاري: 130 گرم
- روغن مايع: به ميزان لازم
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
مواد لازم براي مايونز ليمويي:
- مايونز: 100 گرم
- سير رنده شده:1 حبه
- رنده پوست ليمو: 3 قاشق چايخوري
- آب ليموترش :1 قاشق غذاخوري
- گشنيز ساطوري شده:1/2 قاشق غذاخوري
روش تهيه
1 - فيلههاي ماهي را به شکل نوارهايي به ضخامت 2 سانتيمتر و طول 5 سانتيمتر ببريد، سپس کمي نمک و فلفل بپاشيد.
2 - تخم مرغها را در يک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنيد تا يکدست شود، اما دقت كنيد تخممرغها کف نکند، سپس کمي نمک و فلفل بپاشيد.
3 - آرد سوخاري را در يک بشقاب گرد بريزيد. فيلههاي ماهي را در مايه تخممرغ زده، سپس در آرد بغلتانيد. اين عمل را براي هر فيله، دو تا سه بار انجام دهيد.
4 - روغن را در يک قابلمه يا تابه کوچک داغ کنيد. مقدار روغن بايد به اندازهاي باشد که روي فيلهها را بپوشاند. در هر نوبت حدود 4 فيله را به مدت 5 دقيقه در روغن روي شعله متوسط سرخ کنيد تا روي آن طلايي شود.
روش تهيه سس:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
توصیه سر آشپز
حتي آنها كه از ماهي وحشت دارند اين غذا را خوردهاند و پسنديدهاند. فيله سفيد و لذيذ ماهي با روكشي ترد و طلايي و سسي معطر و خوشطعم.
توصیه های ویژه
1 - فيله ماهي هوک و شير براي اين کار مناسبتر است.
2 - پيشنهاد ميشود به جاي آرد سوخاري از نان خشک کوبيده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنيد.
3 - به مايه تخممرغ يکي، دو قاشق آب اضافه کنيد تا کمي رقيقتر شود.
4 - با سيبزميني سرخ کرده سرو کنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)