481539513615252139762211222252338253242160

خرید و نگهداری زردآلو

زمان برداشت زردآلو معمولاً از اواسط اردیبهشت تا اواسط شهریور می باشد.
میوه هایی را خریداری نمایید که دارای رنگ نارنجی - طلایی و دارای مزه ای خوب و بویی مطبوع و کمی سفت باشند و با فشار شست کمی فرو روند.
از خریداری زردآلوهایی که دارای رنگ زرد کم رنگ هستند و خیلی زود چیده شده اند پرهیز کنید.
زردآلوهای رسیده خوش مزه هستند و باید با احتیاط حمل شوند.
آن ها را در یخچال در قسمت جا تخم مرغی نگهداری نمایید و تا حد امکان آن ها را سریع مصرف نمایید.

روش های آماده سازی


میوه های تازه را با آب سرد و با ملایمت بشویید و خیلی آرام آن را با یک پارچه ی نرم خشک نمایید.
* زردآلوهای رسیده را به طور کامل با پوست آن بخورید تا بیشترین فایده را از آن ببرید.
* تکه های خرد شده ی زردآلو را می توانید به سالادهای تان اضافه نمایید.
* زردآلوها همچنین برای تهیه مربا، شربت و ژله استفاده می شود.
* میوه هایی که در آفتاب به طور طبیعی خشک شده اند مانند کشمش می توانند در غذاهای مختلف استفاده شوند.



6770677067706770