درود
با تشکر از استاد عزیز و برهان خان
اگر مشکل نباشه می خواستم این نرم افزار را نقد کنم! امیدوارم بد برداشت نشه مهم نیت هست!
یکی از خوبی های این نرم افزار رابط کاربری خوب و محیط کاربر پسند ان در نسخه بتا هست و دیگر این که پس از ساخت Package می توان تنظیمات متفاوتی را در ان اعمال کرد و از این نظر بسیار عالی ست!!
از مشکلات این نرم افزار می توان به سرعت پایین ان در ساخت Snapshot و اسکن ان اشاره کرد! که خوب زمان زیادی را می طلبد. یکی از اشکالات اموزش بالا این هست که از Customize پیکیج استفاده نشده است. به این علت که در ویندوز بعضی از فایل ها اشتراکی استفاده می شوند و ممکن نرم افزار های نصب شده در ویندوز تان، تغییراتی را در رجیستری ایجاد کنند که وارد این پیکیج می شود! و خوب باید ان را از فایل نهایی حذف کنید.
یک مورد دیگر ضعف ان در فشرده سازی پیکیج هست که از فشرده سازی پایینی برخوردار هست
یک مشکل که من به ان برخوردم این بود که پس از پک کردن نرم افزاری مثل Resource Hacker، فایل پرتابل شده به خوبی اجرا می شد ولی پس از حذف ان از ویندوز، اررور می داد!! به نوعی نرم افزار پرتابل نشده بود و فقط دارای ادرس هایی برای اجرای فایل EXE بود یا حداقل من اینطور فکر می کنم. ولی نمی دونم این مشکل از خود نرم افزار هست و یا نسخه ی بتای ان، ولی من نتوانستم با ان نرم افزاری را پرتابل کنم. اگر بنده را راهنمایی کنید ممنون می شوم!!
مرسی![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)