ولي ديسك نجات من نسخه pure هست و پوشه rescue نداره فقط bases و isolinux و help داره چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي ديسك نجات من نسخه pure هست و پوشه rescue نداره فقط bases و isolinux و help داره چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط ebramreleh1 : 02-24-2012 در ساعت 12:24 PM
سلام
یه عکس از محتویات داخل ایزو طوری حجم پوشه ها و فایل ها مشخص باشه بذارین (با ultra iso بازش کنید و اسکرین شات بگیرین)
لینکی که دانلود کردین رو قرار بدین اگه دانلود کردین! یا اگه دیسک نجات رو خودتون ساختین هم بفرمایید!
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
سلام اول خدمت شرین زبان
شرین زبان دمت گرم حالا میرم با esey boot تستش میکنم
سلام دوم خدمت برهان عزیز
برهان جان مال من هم پوشه rescue رو نداره ولی مثل ساعت داره واسم کار میکنه و روزی پنچ شیش تا سیستم رو باهاش بوت اسکن میکنم
این هم دو تا عکس از متحویات داخلش http://s2.picofile.com/file/7312152040/avira_1.jpg http://s2.picofile.com/file/7312154943/avira_2.jpg
برهان جان یه خواهش کوچیکی دارم ---قبل از اینکه پست 9 رو آپدیت کنی برای قسمت Commond یه دستوری نوشته بودی که باید متحویات ایزوی آویرا رو در یه پوشه به اسم AVIRA بذاری
اگه زحمتی نیست اون دستور رو یه بار دیگه واسم بنویسی
سلام
دوست عزیز عکس هایی که گذاشتی مربوط به ایزوی آویرا هستش! شما فرمودی ایزوی کاسپراسکای پیور رو داری که من گفتم عکس بذار!
البته یکم تعجب کردم چون ایزویی که توی سایت کاسپراسکای هست همونیه که لینک دادم!
همچنین ایزویی که داشتم رو با خود کسپراسکای آپدیت کردم ولی بازم وضعیت پوشه ها تغییر نمی کنه!
در مورد آویرا: متاسفانه هنوز نتونستم راهی براش پیدا کنم، شاید با روشی که جناب شیرین زبان فرمودند روی Aero هم جواب بده؟!
برهان جان
یه دستور در مورد اجرای آویرا در پست 9 نوشته بودی
من اون رو میخوام
شما گفتی که یه پوشه به اسم AVIRA درست کن و متحویاتش رو تو اون ایکستریت کن و از این دستور تو Command استفاده کن
اون دستور رو برام بنویس
ممنون
فکر کنم دستور مربوط به اجرای isolinux.bin بود !!!
سلام
قبلاً خدمت تون عرض کردم که هنوز راه حل قطعی برای اجرای آویرا با Aero پیدا نشده و جواب نمیده در هر صورت پست 9 ویرایش خواهد شد . . .
با این دستور ایزو بوت نمیشه! ولی چون اصرار داشتید بفرمایید:
برهان جان
میدونی چیه
من با همین دستوری که شما دادی فقط پوشه آویرا رو حذف کردم ---- بوت هم به طور کامل می اومد بالا
خب
ولی موقعی که کامل می اومد بالا یه خطایی می داد ( عدم شناخت یه فایل ستاپ )
ولی حالا
همون خلطای عدم شناخت هارد رو میده
به یه چیزه خیلی جالب هم پی بردم
ایزوی اویرا رو با چندین روش و چندین برنامه ایکستریت کردم خب
و از دوباره اون فایل های ایکستریت شده رو چندین بار به ایزو تبدیل کردم
ولی ایزو دیگه کار نمیکرد
حتی به اسم سی دی و بزرگ و کوچیک بودن حروف هم دقت کردم ولی ایزو مثل اولش دیگه نبود
آیا این دلیل میشه که آویرا رو توپروژه ، نباید ایکستریت کرد و باید به همون شکل ایزو بمونه ؟؟؟
باسم جان فکر کنم اصلاً پست ها رو نمیخونی! من میگم هنوز روشی پیدا نکردم آویرا با Aero کامل بوت بشه فعلاً جواب نمیده! شما از ایزوهای دیگه استفاده کنید غیر از آویرا!
روشی که جناب شیرین زبان هم فرمودند اگه برای easy boot درست جواب بده شاید بشه با aero هم انجام داد چون روش اول برای بوت کسپر رو ایشون برای easy boot نوشته بودند من تونستم برای aero هم استفاده کنم . . .
اون خطاها هم که می فرمایید که اول که شما پوشه آویرا رو حذف کردید برنامه دنبال ستاب گشته و پیدا نکرده واسه همین این خطا رو داد
ولی خطای اصلی به نظرم اینه که احتمالاً برنامه به یه طریقی تشخیص میده که توسط ایزوی اصلی بوت نشده مثلاً توی ایزوی کاسپر فایل livecd نقش امضای دیجیتالی ایزو رو داره . . .
. . . این تایپیک باید پاکسازی بشه، یه سری آموزش ها و پست های اصلی بمونه و بقیه پست های غیر ضروری حذف . . .
برهان جان
با همین دستوری که داده بودید آویرا رو به طور کامل بوت شد فقط موقع اسکن یه خطایی می داد
الان هر چقدر فکر میکنم یادم نمیاد چه کار کرده بودم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)