نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: عجيب ترين ازدواج محارم در جهان + عكس

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

عجيب ترين ازدواج محارم در جهان + عكس

به گزارش شيعه آنلاين به نقل از روزگار نو، اخبار رسیده از هندوستان حاکی از آن است که یک جوان 25 ساله هندی، با مادربزرگ 80 ساله خود ازدواج کرد.

این جوان هندی که «نارایان بی سواس» نام دارد، در مورد علت این اقدام خود گفت: بنده با مادر بزرگم ازدواج کردم تا بتوانم بهتر به او رسیدگی کنم و کارهایش را انجام دهم! بدون شک من در نقش یک همسر بهتر می توانم به او رسیدگی کنم تا در نقش یک نوه. همسر احساس مسئولیت بیشتری نسبت به همسر خود دارد تا نوه!

78203d1330073748 22147 p7g5husr pic

«نارایان بی سواس» که در یک زمین کاشت برنج کار می کند، در ادامه افزود: مادر بزرگ من هم از ازدواج با من که یک جوان هستم بسیار خوشحال است. ما مراسم ازدواج سنتی در هندوستان را برگزار کردیم.

گفتنی است این اتفاق در روستای "پانش پاران" در 150 کیلومتری شهر "کلکتا" رخ داد. همسر این زن هندی که پدربزرگ «نارایان بی سواس» است، حدود 30 سال پیش درگذشت.

نکته قابل توجه این است که این مادربزرگ، نوه خود را بزرگ کرده و اکنون نوه می خواهد جبران کند و از مادربزرگش مراقبت کند.

شایان ذکر است حتی بر اساس احکام دین هندو، ازدواج با محارم حرام است اما مقامات هندی اعلام کرده اند که قصد ندارند با این ازدواج برخورد کنند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 4 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)