آب گوجه فرنگی 6 پیمانه
برنج 1/5 پیمانه
لوبیا قرمز 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
پیاز 2 عدد متوسط
كشك به میزان لازم
نعنا خشك به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سبزی آش 250 گرم (( نعنا / جعفری / گشنیز/اسفناج))
ادویه به میزان لازم ((نمك / فلفل سیاه / زرد چوبه ))
دستور پخت
برنج را از شب قبل بدون نمك خیس كرده-لوبیا قرمز را جدا گانه پخته و آب آن را جدا كنید. برنج و عدس را هم پخته و
سبزی را به آن اضافه كنید سپس لوبیا را كه از قبل پخته شده است به آن اضافه كرده همچنین آب گوجه فرنگی را
اضافه كنید و اجازه دهید كه آش غلیظ شود سپس پیاز داغ را كه از قبل با زرد چوبه تف داده ایم به آن اضافه میكنیم
و نمك و فلفل سیاه را اضافه كرده . توجه داشته باشید كه هر چه آش تند تر باشد خوشمزه تر است. در انتها نعنا
داغ و كشك را به آن اضافه میكنیم.
اسفندگان بر بانوان و ایران دختان و عاشقان گرامی باد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)