در این اوضاع نابسامان کودک قربانی تسویه حساب های والدین می شود.
کودکانطلاق اگر در ظاهر سالم بمانند و به معضلات اجتماعی از قبیل جرایم وجنایات، مواد مخدر و الکل و غیره کشیده نشوند باز شادی و سرزندگی خود را ازدست می دهند و مسلما نمی توانند پدر و مادرانی بهتر از پدر و مادران خودبرای فرزندانشان باشند. این کودکان در شرایط پیش آمده زندگی خود احساستنهایی، سرخوردگی و بی پشتوانگی می کنند.
ز - ۲۳ ساله مدت ۷ ماهاست که ازدواج کرده است می گوید، اصلا از زندگی خود راضی نیستم و کسی کهبرای رسیدن به من پاشنه در خانه ما را از جا درآورده بود حالا که زیر یکسقف با هم هستیم انگار من برای او وجود ندارم. او فقط خواسته من را به دستآورد اما حالا من دیگر برای او جذابیتی ندارم. بین من و او دیگرهیچ احترامینمانده است، بسیار مرا دوست دارد اما با این حال با هم دعوا داریم و مننمی خواهم به هیچ عنوان تن به طلاق بدهم چون می ترسم. از حرف های فامیلوحشت دارم از وارد شدن به جامعه و روبه رو شدن با برخوردهای مردم در محیطهای کار و هر جای دیگر نگرانم چون چنین مسائلی را خود به چشم در مورد کسانیکه طلاق گرفته اند دیده ام به خاطر همین است که به این زندگی نکبت بارادامه می دهم. من و همسرم دیگر برای هم نیستیم و از هم طلاق گرفته ایم امانه به صورت قانونی، به صورت عاطفی و پنهانی و سندی وجود ندارد امیدوارم خداهمیشه کمکم کند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)