صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 52

موضوع: ╬ *♥* ╬ برکویر تشنه قم آب دریا آمده {سالروز ورود حضرت معصومه(س) به شهرقم} ╬ *♥* ╬

  1. #31
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    golerozثواب زیارت حضرت فاطمه معصومه علیها السلامgoleroz

    99145516823617555247282412008241692550

    در كتاب تحفة المظفریه فی تذكرة اولاد الائمة در شرح اولاد حضرت امام همام موسی الكاظم علیه‌السلام ذكر شده كه در ثواب زیارت حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام مدفونه در قم، چهار حدیث از سه امام وارد شده است.
    1- از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام كه می‌فرماید: به درستی كه از برای خداوند تعالی حرمی است كه او مكه است، و از برای حضرت رسول صلی الله علیه وآله حرمی است كه او مدینه است، و از برای حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام حرمی است كه او كوفه است، و از برای ما اهل بیت حرمی است كه او قم است. زود است دفن شود در او زنی از فرزندان من كه اسم او فاطمه است: «من زارَها وَجَبت له الجنّة(1)‌؛ كسی كه زیارت كند او را، بهشت بر او واجب است»، و در خبر دیگری آمده است: «اِنَّ زیارتها تعادل الجنّة.»(2)
    2- از حضرت علی بن موسی الرضا علیهماالسلام در جواب سعد بن سعد كه سؤال می‌كند از فاطمه دختر موسی بن جعفر علیهماالسلام، می‌فرماید: «من زارها فله الجنة»(3)؛ كسی كه زیارت كند او را به بهشت می‌رود.
    3- نیز از آن حضرت است كه می‌فرماید به سعد، از ما نزد شما قبری است؟ عرض می‌كند: بلی، پدر و مادرم به فدای تو باد! فاطمه دختر موسی بن جعفر است؟ می‌فرماید: «من زارها عارفاً بحقها فله الجنة»(4)؛ كسی كه با معرفت و شناخت ایشان را زیارت كند، پاداشش بهشت است.
    4- حضرت امام محمد تقی علیه السلام می‌فرماید: «من زار عمّتی بقم فله الجنّة»(5)؛ كسی كه زیارت كند عمه مرا در قم، بهشت برای او است.

    پی‌نوشت‌ها:
    1- بحارالانوار، ج 48، ص 316 - 317.
    2- مفاتیح الجنان، ص 1023؛ بحار، ج 48، ص 317.
    3- بحارالانوار، ج 48، ص 316 - 317.
    4- بحارالانوار، ج 48، ص 316 - 317.
    5- همان، ج 102، ص 265 - 266.

    منبع:
    شرح احوال حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و امامزادگان شهر قم، تألیف شیخ محمدجواد شاه عبدالعظیمی .


    43870ec94fc6539c2df1c5326243b5b5 1f74c6a215bec1a6a16e1057c4fc1ecd



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #32
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    50685852095309467888
    شـهـادت غـريـبـانـه حـضـرت



    در ويژگيهاي چندي ، اين بانوي والاقدر ، شبيه مادرش حضرت زهرا (س) است . مرگ در جواني هم يكي از اين نقاط اشتراك و تشابه است .



    هفده ساله است كه برادرش حضرت رضا (ع) به اجبار از " مدينه " به " مرو " برده مي شود و مأمون با عنوان " ولايتعهدي " او را به پايتخت خود احضار مي كند . در اين هنگام ، سال 200 هجري است . وداع دردمندانه و پرسوزي كه حضرت رضا (ع) هنگام ترك مدينه به سوي "مرو" انجام مي دهد ، همه را به گريه م ياندازد . همه مي دانند كه حضرت را پس از اين " سفر بي بازگشت " نخواهند ديد .

    از اين رو ، يك سال نمي گذرد كه حضرت معصومه ، همراه تعدادي از برادران خويش به شوق ديدار برادرش ، عزم سفر مي كند و به قصد خراسان به راه مي افتد . اما دست تقدير ، تدبير ديگري انديشيده است . به ساوه كه مي رسد بيمار مي شود .

    در برخي نقلها آمده است كه ميان همراهان ؟ آن حضرت و مأمورانِ حكومتي كه مخالف اهل بيت بودند ، درگيري مي شود و بعضي از همراهان نيز كشته مي شوند .

    باري ... قرائن نشان مي دهد كه به خراسان نخواهد رسيد و اين بيماري ف او را از پاي خواهد افكند .

    مي پرسد : تا " قم " چقدر فاصله است ؟

    مي گويند : ده فرسخ .

    مي خواهد كه او را به قم برسانند . چرا كه شيعيان قم هواداران اهل بيت اند واشعريان به اين خاندان احترام مي گزارند و او از پدرش موس بن جعفر (ع) شنيده است كه : " قم مركز شيعيان ماست " .

    وقتي به قم مي رسد ، عده اي از بزرگان و چهره هاي معتبر قمي به استقبال او مي شتابند " موسي بن خزرج اشعري " در پيشاپيش استقبال كنندگان است . پيش مي رود و زمام ناقه دختر موسي بن جعفر (ع) را مي گيرد و او را به طرف خانه خود مي برد . موسي بن خزرج ، افتخار آن را دارد كه تنها هفده روز از دختر امام پذيرايي كند. (6)



    حال اين بانو وخيمتر مي شود و در روز 10 ربيع الثاني 201 هجري چشم از جهان بسته ، به خانه ابدي آخرت كوچ مي كند . به دستور موسي بن خزرج ، او را غسل مي دهند و كفن مي كنند و براي خاكسپاري ، به قطعه زميني به نام " بابلان " - كه متعلق به موسي است - منتقل مي كنند .

    سردابي را حفر كرده اند كه پيكر اين بي بي را درآنجا دفن كنند . بر سر اينكه چه كسي بدن مطهر حضرت معصومه را برداشته و وارد قبر كند ، ميان خاندان و بستگان موسي بن خزرج اختلاف مي شود . در نهايت تصميم مي گيرند كه خادم پير و با ايمان و صالحي كه دارند ، بدن او را در قبر بگذارد . كسي را در پي آن خادم - كه نامش " قادر" است - مي فرستند ، ولي در همين لحظه چشمشان به دو تكسوار نقابداري مي خورد كه از سوي ريگزار به شتاب مي آيند .

    چون آن دو سواره ، به جنازه نزديك مي شوند فرود آمده ،‌بر او نماز مي خوانند و واغرد سرداب شده و جنازه را وارد آنجا مي كنند و به خاك مي سپارند ، سپس بيرون مي آيند و بي آنكه حتي يك كلمه با كسي سخن بگويند ، مي روند و كسي نمي شناسد كه اين دو سوار ناشناس - و در واقع ، آشنا و شناس با اين بانوي گرامي - كيستند؟

    پاره اي ازتن " اهل بيت " به وديعت در اين شهر مدفون مي شود ، تا نشاني از عشق و ولاي اين سرزمين و مردمانش به خاندان عصمت و به " معصومه اهل بيت " باشد .

    دي اين جا دفن مي شود ، تا اين شهر كويري را به " بوستان علم " و " گلشن فقاهت " تبديل كند .

    اگر شكوفه " حوزه علميه " بر اين شاخه جدا افتاده از اهل بيت مي روند ، براي با نشاط نگهداشتن مكتب و مرام خاندان رسول (ص) است .

    باري ، از آن پس ، سايه باني از حصير بر قبر او مي سازند ، تا آنكه " زينب " ، دختر امام جواد (ع) قبّه اي بر روي قبر عمّه اش حضرت معصومه (ع) بنا مي كند .

    پس گزاف نيست اگر حضرت معصومه (س) را " فاطمه ثاني " بدانيم با شأن و شرافتي كه دارد ، با پيوندي كه با شجره طيّبه اهل بيت دارد، با علم و فضيلت و كمالي كه در مكتب وحي آموخته است ، با رحلتي در سنّ جواني ، غريبانه و دور از وطن ، در هفده سالگي كه به شوق ديدار برادرش حضرت رضا (ع) راه مدينه تا " مرو " را پيش مي گيرد ‌،اما پيش از ديدن برادر ، به ديدار خداي حيّ داور مي رود .

    قم ، از ديرباز و از زمان ائمه (ع) ، مركز شيعه بوده و چهره هاي برجسته اي از راويان و عالمان ، از اين شهر و در اين شهر بوده و زيسته اند .

    مدفن حضرت معصومه (س) و توصيه امامان بر زيارت قبر مطهّر او، بر رونق و موقعيت و جاذبه معنوي اين شهر مي افزايد و بتدريج ، كتابخانه ها و مدارس ديني و بالأخره در سال 1310 هـ .ش . " حوزه علميه قم " به دست مرحوم آيت الله شيخ عبدالكريم حائري يزدي تأسيس و احياء‌ مي شود و اين حوزه كه پيشتر هم وجود داشت ، جان تازه اي مي گيرد و به همين سبب مرحوم حائري به " آيت الله مؤسس" مشهور مي شود . فقيهان و فرزانگاني بسيار ، به اين شهر هجرت مي كنند و بر وجهه و اعتبار و مركزيت آن ، جنبه جهاني مي بخشند .

    زائران بارگاهش و پروانگان شيفته حرمش از سراسر ايران بلكه از كشورهاي مختلف مي آيند ، تا دل را در كوثر زيارتش صفا بخشند و از علوم اهل بيت بهره گيرند .

    امروز علاوه بر زائران حرمش ، از دهها كشور خارجي كساني در پي آموختن علم دين و فرهنگ ناب تشيع در اين شهر به سر مي برند و در سايه حرم نوراني بانوي كرامت ، معارف اسلام را مي آموزند، تا مبلّغ دين و پيام رسان حوزه در سراسر جهان باشند .

    عظمت و شكوهي كه اين شهر و اين حريم دارد ، ريشه در باورهاي مقدّس مسلمانان ودلدادگان اين خاندان دارد .

    در دوره هاي مختلف ، تعميرات و بازسازي و توسعه هاي گوناگوني درحرم مطهر انجام مي گيرد تا به صورت كنوني در مي آيد كه برخوردار از گنبد طلايي و چندين گلدسته و دو صحن و ايوان و مجموعه اي رواقها و مساجد اطراف مرقد نوراني اوست و چون نگيني در اين شهر مي درخشد و نمونه اي از هنر ماندگار هنرمندان با ايمان و عاشق است .

    اينك قم ، يك شهر نيست،يك " فرهنگ " است ، جغرافي نيست ، تاريخ است .

    قم ، ريشه در دين دارد و از چشمه سار معارف " اهل بيت " سيراب شده است . قم هميشه قائم و پيشتاز و پيشقدم بوده است. در انقلاب اسلامي ، نداي " قم " بود كه بر رواق تاريخ معاصر انعكاس مي يافت.

    " 19 دي " بارقه اي از آن دل پر از التهاب و جرقه اي ازر آن كانون خشم و آتش بود كه در سينه خدا باوران و محبّان اين خاندان نهفته بود .

    شعله مقدّس و ستم سوزِ برخاسته از قم ، همه جاي ايران را گرفت و به آفاق جهان معاصر نيز دامن كشيد وآن " موج خون " به ساحل پيروزي رسيد . ايران با نيروي " الله اكبر " روي پاي خود ايستاد . ايران با نيروي " الله اكبر " روي پاي خود ايستاد . ايران " قائم " شد و " قم " به ثمر " قيام " نشست .

    قائمان قم ، پس از آن تكبيرة الأحرام سبز ، به " سجده شهادت " افتادند . سرانجام ، آن ركوعهاي سرخ و آن سجده هاي خونين به " سلام پيروزي " متّصل شد و امام آمد و " دهة فجر " بر سر اين امّت نور پاشيد . نوري كه جرقّه آن از حماسه 19 دي قم برخاسته بود و سايه لطف اين بانوي كريمه بر آن نشسته بود .

    پيروزي " فتوا" را جشن گرفتيم و نصرت " اجتهاد و فقاهت " را به عيد نشستيم .

    اينها همه از جوشش چشمه كوير و عصمت قم ، حضرت معصومه (س) بود كه به بركت مزار او ، هنوز هم فروغ فقه و فلسفه و حديث و قرآن و ايمان و انقلاب ، از اين شهر به آفاق گيتي دامن گستر است .



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #33
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض



    زيارت مأثور درباره حضرت معصومه (ع)

    يکي از ويژگيهاي حضرت معصومه (س)، ورود زيارتنامه اي از سوي معصومان (س) درباره ايشان است که پس از حضرت فاطمه زهرا (س)، او تنها بانوي بزرگواري است که زيارت مأثور دارد.

    بانوان برجسته اي چون: آمنه بنت وهب، فاطمه بنت اسد، خديجه بنت خويلد، فاطمه ام البنين، زينب کبري، حکيمه خاتون و نرجس خاتون که هيچ شک و ترديدي در مقام بلند و جايگاه رفيع آن ها نيست. هيچ کدام زيارت مأثور از سوي معصومان (س) ندارند و اين نشان دهنده مقام والاي اين بانوي گرانقدر اسلام است.

    باشد که
    شيعيان و پيروان اهل بيت عصمت و طهارت (س) به ويژه بانوان، اين مقام بزرگ و عالي را پاس بدارند و همواره الگو و مظهر عفاف و تقوا و حيا باشند.

    تنها در اين صورت است که روح باعظمت اين بانوي بزرگ از همه ما خشنود خواهد شد.


    1 oiu1


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #34
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    rozوقتی که به دنبال مال حلال باشی!roz

    1 hazratemasoomeqom  33



    آقای جوادی خادمی است که چهارده سال است به خدمتگزاری حرم بی‎بی حضرت معصومه علیهاالسلام نائل آمده است .
    ایشان می‎گوید که قبل از تشرف به خادمی حضرت معصومه علیهاالسلام در جایی کار می‎کردم که کارفرما خیلی مقید نبود و به حلال و حرام توجه نداشت و کارها را درست انجام نمی‎داد و من از این مورد خیلی ناراحت بودم و دلم می‎خواست از این کار نجات یابم. پس به حضرت معصومه علیهاالسلام توسل کردم پس از مدتی در عالم رویا دیدم که یک سگ دنبالم می‎کند و من فرار می‎کردم در همان حال یکباره دیدم عبایی بالا رفت و من زیر عبا رفتم.
    و بعد از مدتی به عنوان خادم مشغول به خدمتگزاری در حرم خانم شدم.

    منبع:
    سایت تبیان

    529486140628138150955294861406281381509552948614062813815095529486140628138150955294861406281381509552948614062813815095
    52948614062813815095529486140628138150955294861406281381509552948614062813815095
    5294861406281381509552948614062813815095
    52948614062813815095


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #35
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    92626731252053559092


    دلیل مهاجرت حضرت معصومه (علیهاالسلام) به قم

    هنگامی که حضرت معصومه(سلام الله علیها) در ساوه به شدت بیمار شد، چرا در همان جا بستری نگردید و درخواست کرد که او را به قم ببرند؟
    در پاسخ باید گفت: این انتخاب دلائل متعددی داشت که به برخی از آنها در ذیل اشاره می­شود:
    الف - محیط ساوه در آن مقطع از تاریخ، به خاندان رسالت بی­ارادت بود.( گنجینه آثار قم/ج1/ص 382)
    ب - طبق روایات متعددی، قم از دیرباز مرکز شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم­السلام بود. در حدود سال 83 هـ. ق عبدالرحمن بن محمد بن اشعث به همراه هفده نفر از علمای تابعین و شیعیان برجسته و پارسا، مانند کمیل و سعید بن جبیر به قم آمدند و همگی در قریه جمکران سکونت نمودند.
    پس از آن آل­اشعر که از مسلمانان معروف یمنی در کوفه بودند، در دو دهه آخر قرن اول به قم آمدند و از آن تاریخ به بعد، قم پایگاه مهمی برای شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام گردید. (کامل ابن اثیر / ج4/ ص82)
    ج - از حضرت معصومه علیهاالسلام نقل شده که فرمود:
    «پدرم امام کاظم (علیه السلام) فرمود: قم مرکز شیعیان ما است.» (کامل بن اثیر/ج4/ص37)
    د - از این مهم­تر! قم از زمان پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله)، یکی از شهرهای برگزیده دینی و مذهبی معرفی شده بود! چنانکه انس بن مالک می­گوید: روزی در محضر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نشسته بودم، ناگاه امیرالمومنین علی علیه السلام به حضور آن حضرت آمد، پیامبر (صلی الله علیه و آله) از او استقبال گرمی نمود و پس از معانقه، بین دو چشم آن حضرت را بوسید، سپس فرمود: «ای علی! خداوند ولایت تو را بر آسمان­ها عرضه کرد، آسمان هفتم برای پذیرش ولایت تو از آسمان­های دیگر پیشی گرفت، خداوند آن را به عرش آراست. سپس آسمان چهارم پیشی گرفت، خداوند آن را به «بیت المعمور» آراست. سپس آسمان دنیا پیشی گرفت، خداوند آن را به ستارگان آراست. سپس مکه به پذیرش آن سبقت گرفت، خداوند آن را به «کعبه» آراست. سپس مدینه سبقت گرفت، خداوند آن را به وجود امن آراست. سپس کوفه سبقت گرفت، خداوند آن را به وجود تو آراست. سپس قم سبقت گرفت، خداوند آن را به وجود عرب (شیعه اشعری و...) آراست و از قم دری را به سوی بهشت گشود». دقت در این روایت این مطلب را به خوبی نمایان می­سازد که محور تمام ارزش­ها ولایت امیرالمومنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) است و ارزش قم نیز به برکت وجود سلاله پاک امیرالمومنین (علیه السلام) و شیعیان و شیفتگان آن حضرت است.
    از همه مهمتر این که! امام صادق (علیه السلام) قبل از ولادت امام کاظم (علیه السلام) خبر می­دهد که: «بانویی از فرزندان من به نام «فاطمه» دختر موسی بن جعفر علیها السلام در آن جا (قم) رحلت می­کند که به شفاعت او همه شیعیان ما وارد بهشت می­شوند»

    هـ - در روایت دیگری آمده است که امیرالمومنین علی (علیه السلام) به اهالی قم درود و سلام می­فرستد و برای آنها دعا می­کند.
    و - امام صادق علیه السلام، نیز قم را حرم اهل بیت دانسته، خاک آن را پاک و پاکیزه معرفی می­نماید.
    ز - امام کاظم (علیه السلام) نیز قم را آشیانه آل محمد (صلی الله علیه و آله) معرفی می­کند و یکی از درهای بهشت را از آن اهل قم می­داند.
    ح -از همه مهمتر این که! امام صادق (علیه السلام) قبل از ولادت امام کاظم (علیه السلام) (پدر بزرگوار حضرت معصومه علیهما السلام) خبر می­دهد که: «بانویی از فرزندان من به نام «فاطمه» دختر موسی بن جعفر علیهاالسلام در آنجا (قم) رحلت می­کند که به شفاعت او همه شیعیان ما وارد بهشت می­شوند». (بحارالانوار/ج60/ص 216)
    بنابراین اصرار حضرت معصومه(سلام الله علیها) مبنی بر حرکت به سوی قم به عنوان یکی از خبرهای غیبی در خاندان عصمت و طهارت مطرح بود و برای آن بزرگوار نیز معلوم بود که باید تا قم بیاید! همچنانکه در خاندان رسالت و امامت، زمان و مکان شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام از قبل معلوم بود. بدین جهت، همان گونه که امام حسین (علیه السلام) برای پایداری دین، از مدینه به مکه و کربلا هجرت نمود، حضرت معصومه علیهاالسلام نیز با علم به فرجام کار به قم هجرت کرد. آن بزرگوار نیز وقتی به ساوه رسید و با آن حوادث تلخ و شکننده مواجه شد، بیمار یا مسموم گردید و متعاقب آن، از ساوه به قم آمد و پس از مدت کوتاهی در قم به لقاءالله پیوست.



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #36
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    4


    زيارتنامه حضرت معصومه (س)

    اَلسَّلامُ عَلي آدَم صَفْوَةِ الله ،
    السَّلامُ عَلي نُوح ‌ٍ نَبِيِّ اللهِ ،
    اَلسَّلامّ عَلي إبراهِيمَ خَليل ِ اللهِ ،
    اَلسَّلامُ عَلي مُوسي كَليمِ اللهِ،
    اَلسَّلامُ عَلي عِيسي رُوح ِاللهِ،
    اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا رَسُولَ اللهِ‌ ،
    اَلسَّلامُ عَليْكَ يا خَيْرَ خَلق ِ خَلْقِ اللهِ ،
    اَلسَّلامُ عَلَيكَ يا صَفِيًّ اللهِ ،
    السّلام عَلَيكَ يا مُحمَّدَبنَ عَبدِالله ، خاتِمَ النَبِييّنَ ،
    السّلام عَلَيكَ يا أميرَالمؤمِنينَ عَليَّ بنَ أبي طالِبٍ ، وَصِيِّ رَسُولِ اللهِ ،
    السَّلامُ عَلَيكِ يا فاطِمةُ سَيِّدةَ نِساءِ العالَمينَ ،
    السَّلامُ عَلَيكُما يا سِبطَي نبيِّ الرَّحمَةِ ، وَ سَيِّدَي شَبابِ أهل ِ الجَنّةِ ،
    اَلسَّلامُ‌عَلَيكَ يا عَلِيَّ بنَ الحُسَين ِ سَيِّدَالعابِدينَ، وَ قُرَّةَ عَين ِ الناظِرينَ ،
    السّلامُ عَلَيكَ يا مُحَمَّدَبنَ عَليٍّ ،‌باقِرَالعِلمِ بَعدَ النَّبيِّ ،
    السَّلامُ عَلَيكَ يا جَعفَرَبنَ مُحمّدٍ الصّادِقَ البارَّ،الأَمينَ،
    السَّلامُُ عَلَيكَ يا مُوسي بنَ جَعفَرَبنَ لطّاهِرَ الطّهرَ ،
    السَّلامُ عَلَيكَ يا عَليَّ بنَ مُوسيَ الرِّضَا المُرتَضي ،
    السَّلامُ عَلَيكَ‌ يا مُحَمَّدَبنَ عَليٍّ التَّقيَّ
    السَّلامُ عَلَيكَ يا عَلِيِّ بنَ مُحَمّدٍ النَّقيَّ النّاصِحَ الأمينَ ،
    السَّلامُ عَلَيكَ يا حَسَنَ بنَ عَلِيٍّ،
    السَّلامُ‌عَلي الوَصِيِّ مِن بَعدِهِ ،
    اَللهُمَّ‌ صَلِّ عَلَي نُورِكَ و سِراجِكَ، وَ وَليَّ وَليِّكَ ،
    وَ وَصِيِّ وَصِيِّكَ . وَ حُجَّتِكَ عَلي خَلقِكَ.
    السَّلامُ عَلَيكِ يا بِنتَ رَسُولِ اللهِ ،
    السَّلامُ عَليكِ يا بِنتَ فاطِمَةَ و خَديجَة َ ،
    السَّلامُ عَلَيكِ يا بِنتَ اَميرِالمُؤمِنينَ ،
    السَّلامُ عَلَيكِ يا بِنت‌َ أميرالمُؤمِنينَ،
    السَّلامُ عَلَيكِ بِنتَ الحَسَن ِ وَ الحُسَينِ ،
    السّلامُ عَلَيكِ يا بِنتَ وَلِيِّ الله،
    اَلسَّلامُ عَلَيكِ يا اُختَ وَليِّ الله ،
    السَّلامُ عَلَيكِ يا عَمَّةَ وَليِّ اللهِ‌ .
    السّلامُ عَلَيكِ يا بِنتَ مُوسي بنِ جَعفَرٍ وَ رَحمَةُ اللهِ و بَرَكاتُهُ ،
    السّلامُ عَلَيكِ عَرَّفَ اللهُ بَينَنا و بَينَكُم فِي الجَنَّةِ‌
    وَ حَشَرَنا في زُمرَتِكُم و أورَدَنا حَوضَ نَبِيِّكُم
    وَ سَقانا بِكَأس ِ جَدِّكُم مِن يَدِ عَلِيِّ بنِ‌ أبي طالِبٍ صَلَواتُ اللهِ‌ عَلَيكُم ،
    أَسأَلُ اللهَ أن يُرِيَنا فيكُمُ السُّرُورَ وَالفَرَج َ‌،
    وَ أَن يَجمَعَنا وَ إيّاكُم في زُمْرَةِ‌ جَدِّكُمْ مُحَمّدٍ (ص)
    وَ أنْ لا يَسْلُبَنا مَعْرِفَتَكُمْ‌ اِنَّهُ وَلِيُّ قَديرٌ.
    أتَقَرَّبُ إلَي اللهِ‌ بِحُبِّكُمْ ، وَالبَراءَةِ مِنْ أعْدائِكُمْ ،
    وَالتَّسْليمِ إلَي اللهِ‌ ، راضياً بِهِ غَيْرَمُنْكِرٍ وَلا مُسْتَكْبِرٍ ،
    وَ عَلي يَقينِ ما أتي بِهِ مُحَمَّدٌ (ص) وَ بِهِ راض ،
    نَطْلُبُ بِذلِكَ وَجْهَكَ يا سَيِّدي ،
    اَللهُمَّ وَ رِضاكَ وَالدّارَالاخِرَةَ ،
    يا فاطِمَةُ‌ اشْفَعي لي فِي الْجَنَّةِ ،
    فَاِنَّ لَكِ‌عِنْدَاللهِ شَأناً مِنَ الشَّأنِ‌.
    اَللهُمَّ إنّي أسْأَلُك‌َ أَنْ‌ تَخْتِمَ‌ لي بِالسَّعادَةِ‌،
    فَلا تَسْلُبْ مِنّي ما أنَا فيهِ‌،
    وَ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ‌ العَلِيِّ العَظيمِ‌ ،
    أَللهُمَّ اسْتَجِبْ لَنا و تَقَبَّلْهُ‌ بِكَرَمِكَ‌و عِزَّتِكَ
    وَ بِرَحْمَتِكَ وَ عافِيَتِكَ‌ ،
    وَ صَلَّي اللهُ عَلي مُحَمَّدٍ وَ‌ آلِهِ أجْمَعِينَ ،
    وَ سَلَّمَ تَسليماً يا أَرحَمَ الرّآحِمينَ.



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #37
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    138812191461
    سلام بر آدم ، برگزيده خدا
    سلام بر نوح ، پيامبر خدا
    سلام بر ابراهيم ، دوست خدا
    سلام بر موسي ، هم سخن خدا
    سلام بر عيسي ، روح خدا
    سلام بر تو اي رسول خدا ، اي بهترين خلق خدا ،
    اي برگزيده خدا ،‌اي محمد بن عبدالله ! آخرين پيامبر .
    سلام بر تو اي علي ، اي اميرالمؤمنين جانشين رسول خدا
    سلام بر تو اي فاطمه ، سرور زنان جهان
    سلام بر شما ، اي دو فرزند پيامبر رحمت و سرور جوانان بهشتي ،
    ( امام حسن و امام حسين (ع) )
    سلام بر تو اي امام محمد باقر ، شكافنده علوم پس از پيامبر
    سلام بر تو اي امام جعفر صادق ، نيكوكار و امين
    سلام بر تو اي امام موسي بن جعفر ، امام پاك و مقدّس
    سلام بر تو اي امام علي بن موسي الرضا ، پيشواي پسنديده
    سلام بر تو اي امام محمد تقي
    سلام بر تو اي امام علي النقي ، خير خواه و امين
    سلام بر تو اي امام حسن عسگري
    سلام بر جانشين و حجّت خدا پس از او
    خدايا بر نور و چراغ فروزان خودت ( امام زمان ) درود فرست
    كه وليّ تو جانشين جانشينات و حجت تو بر بندگان است .
    سلام بر تو ، اي دختر پيامبر (ص) ،
    اي دختر فاطمه (ع) و خديجه (ع) !
    سلام بر تو ،اي دختر اميرالمؤمنين (ع)،
    و دختر امام حسن (ع) و امام حسين (ع)
    سلام بر تو ، اي دختر وليّ خدا
    اي خواهر و عمّه وليّ خدا
    سلام بر تو،اي دختر موسي بن جعفر (ع)
    خداوند ميان ما و شما در بهشت ، آشنايي و ارتباط برقرار كند
    و ما را در گروه شما محشور كند و از حوض كوثر جدّتان
    پيامبر و به دست علي بن ابي طالب سيراب كند .
    درود خدا بر شما باد .
    از خداوند مي خواهم كه شادي و فرج شما را به ما بنماياند
    و ما و شما را در گروه جدّتان حضرت محمد(ص) گرد آورد
    و معرفت شما را از ما نگيرد ، كه او عهده دار و تواناست .
    با دوستي شما و بيزاري از دشمنانتان و تسليم
    در برابر خدا ف به شما تقرّب مي جويم .
    راضيم ، نه ناخوشايند و نه متكبّر .
    به آنچه حضرت محمد (ص) آورده ، يقين دارم
    و به آن راضيم و رضاي تو را مي جويم .
    خدايا! رضاي تو و بهشت برين را مي خواهم .
    اي فاطمه معصومه !... درباره ورود در بهشت ،
    براى من شفاعت كن ، چرا كه نزد خداوند ، مقام بلندي داري .
    خدايا از تو مي خاهم كه عاقبت مرا به سعدت ختم كني
    و ايمان و ولايتي را كه دارم از من مگير .
    هيچ قدرت و نيرويي جز از خدا نيست .
    خدايا به كرم و عزت و رحمتت قسم ،
    دعايمان را مستجاب و زيارتمان را قبول كن
    و بر محمد همه آل محمد درود و سلام فرست .
    " يا ارحم الراحمين "



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #38
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    37285417826778706334

    زيارت
    بي بي جان ! ... سلام .
    مي خواستم به زيارت حرمت آيم .
    مي خواستم بوسه به ضريح مقدست بزنم .
    نمي دانستم رخصت آن را داشتم يا نه ؟
    وقتي مي ديدم بعضيها سر را پايين انداخته ،
    همين طوري وارد صحن و حريم حرمت مي شوند ،
    از اين در وارد شده ، از در ديگر بيرون ميروند ،
    بي آنكه لحظه اي درنگ كنند و سلامي و ثنايي ،
    ناراحت مي شدم آخر ف اينجا خانه توست .
    هرچند درهاي حرم گشوده است .
    ولي آيا مي توان بي اجازه وارد خانه تو شد و بي سلام و درود ،
    از در ديگر خارج گشت ؟
    آستاني كه روحهاي بلندي بوسه بر آن مي زده اند ، حرمي كه "
    آشيانه آل محمد " است ،
    حريمي كه فرشتگان ، پاسبان آنند ،
    مرقدي كه نگين شهر ماست .
    بي بي ! خواستم بي " اذن دخول وارد شوم ،
    اما نمي دانستم راهم مي دهند ؟
    وضو كه گرفته بودم . به نيّت " زيارت " هم آمده بودم . معتقد
    بودم كه شما اهل بيت آفتاب ، پس از مرگ هم زنده ايد و توجّه به
    زائرانتان داريد .
    وقتي روح هر كس پس از مفارقت از بدن ، متوجّه مردم و بستگان و
    خانه و آشنايان است ، شما كه جاي خود داريد .
    شما وصل به درياييد ، اصلاً خودتان يك دريا كرامت و بصيرت وشهوديد .
    مگر مي شود نسبت به زائران و عابران و عارفان و جاهلان ، يكساننظر كنيد ؟
    مگر مي شود ندانيد چه كساني به زيارتتان آمدند و چه نيّت داشتند
    و چه فهميدند و چه گرفتند و چگونه رفتند؟
    وقتي گاهي مي ديدم بعضي از ساكنان اين شهر نور ،
    همين كه ازخانه بيرون آمده ، به كوچه يا خيابان يا جايي مي رسيدند
    كه از دور‌حرم مطهرت چشم را مي نواخت و
    دل را روشن مي كرد ف مي ايستادند .
    و دست ادب به سينه مي گذاشتند ، سلام مي دادند ،
    تظيمي كرده ، به راه خود ادامه مي دادند ،
    لذّت مي بردم و بر اين همه معرفت وادب،آفرين مي گفتم .
    مي شد از دور هم سلام بدهم .
    " بعد منزل نبود در سفر روحاني " ...
    ولي ادب ، اقتضا مي كرد كه براى آستان بوسي به حرم مشرف شوم .
    چه صادقانه و ساده ، اين زائران خسته و از راه دور آمده ،
    ازهواي معنوي حريم رمت استنشاق مي كنند،
    روحشان شاداب مي شود . گاهيهم چند قطره اشك ، بدرقه سلامشان است .
    بخصوص وقتي مي خواهند از اين شهر بروند
    و سفر زيارتي شان به پايان رسيده باشد و براى "زيارت وداع " آمده باشند .
    بي بي جان !...
    از اين حرفها بگذرم .
    آمده ام تا از نزديك ، عرض ادب كنم .
    از صحن گذشته ام . كفشهايم را به كفشداري سپرده ام.
    از لابه لايجمعيت عبور كرده ام ،

    اينك در رواقي هستم كه براحتي ضريحت را ميبينم ، به ،
    چه جلوه و صفايي دارد .
    اللّهم صلّ علي محمّد و آل محمّد .
    باور دارم خيلي از دلهاي تيره ، جانهاي غبار گرفته ،
    چشماغريبه با اشك ، روحيه هاي گريزان و فراري ،
    وقتي توفيق پيدا ميكند كه به اين "حرم" آيند ،
    روشن و زلال مي شوند. غبارها از آينه جانشان برطرف مي شود ،
    چشمهايشان با اشك ، آشتي مي كند. چه قدر
    شفاف مي شود هواي يك چشم ،
    پس از يك بارش اشك ،
    و چه قدر سبك و شاداب مي شود روح يك زائر ،
    پس از يك زيارت و آستان بوسي و توسّل .
    اين خاصيت حرم است كه پاك كننده دل و صيقل دهنده روح است .


    1 38017006857880830705


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #39
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    40375793882337137453

    فضیلت زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها

    درباره فضیلت زیارت حضرت معصومه (علیهاالسلام) روایات متعددّی از سوی امامان معصوم علیهم‌السلام صادر گردیده است كه هم بر منزلت و قداست این بانوی بزرگوار دلالت می‌كند و هم پاداش زیارتش را بیان می‌دارد؛ پاداشی بزرگ و بی مانند كه همانند آن برای غیر امام معصوم علیه‌السلام كم نظیر است.
    چند روایت :

    1. امام رضا علیه السلام فرمود:
    «مَنْ زارَها فَلَهُ الْجَنَّةُ»(1)؛
    «كسی كه فاطمه معصومه را زیارت كند بهشت برای او خواهد بود.»

    2. امام جواد علیه السلام فرمود:
    «مَنْ زارَ قَبْرَ عَمَّتی بِقُمَّ فَلَهُ الْجَنَّةُ»(2)؛
    «كسی كه قبر عمه‌ام را در قم زیارت كند، بهشت برای او است.»

    3. امام رضا علیه السلام فرمود:
    «مَنْ زارَها عارِفاً بِحَقِّها فَلَهُ الْجَنَّةُ»(3)؛
    «كسی كه فاطمه معصومه را زیارت كند، در حالی كه حق او را بشناسد، بهشت برای او است.»

    4. امام صادق علیه السلام فرمود:
    «… وَ لَنا حَرَماً و هُو قُمُّ و سَتُدْفَنُ فیها اِمْرَأَةٌ مِنْ وُلْدی تُسمَّی فاطِمَةَ، مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ»(4)؛
    «… و برای ما حرمی است و آن شهر قم است و به زودی زنی از فرزندان من در آن جا دفن می‌شود كه نامش فاطمه می‌باشد. هر كس او را زیارت كند، بهشت برای او واجب است.»

    5. پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
    «مَنْ زارَنی اَوْ زارَ اَحَداً مِنْ ذُرِّیَّتی، زُرْتُهُ یومَ الْقِیامَةِ فَاَنْقَذْتُهُ مِنْ اَهْوالِها»(5)؛
    «آن كس كه مرا یا یكی از فرزندانم را زیارت كند، روز قیامت او را دیدار خواهم كرد و از ترس و وحشت آن روز، نجاتش خواهم داد.»

    در كتاب تحفة المظفریه فی تذكرة اولاد الائمة در شرح اولاد حضرت امام همام موسی الكاظم علیه‌السلام ذكر شده كه در ثواب زیارت حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام مدفونه در قم، چهار حدیث از سه امام وارد شده است.
    1- از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام كه می‌فرماید: به درستی كه از برای خداوند تعالی حرمی است كه او مكه است، و از برای حضرت رسول صلی الله علیه وآله حرمی است كه او مدینه است، و از برای حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام حرمی است كه او كوفه است، و از برای ما اهل بیت حرمی است كه او قم است. زود است دفن شود در او زنی از فرزندان من كه اسم او فاطمه است:
    «من زارَها وَجَبت له الجنّة(6)‌؛
    كسی كه زیارت كند او را، بهشت بر او واجب است»،

    و در خبر دیگری آمده است:
    «اِنَّ زیارتها تعادل الجنّة.»(7)

    2- از حضرت علی بن موسی الرضا علیهماالسلام در جواب سعد بن سعد كه سؤال می‌كند از فاطمه دختر موسی بن جعفر علیهماالسلام، می‌فرماید:
    «من زارها فله الجنة»(8)؛
    كسی كه زیارت كند او را به بهشت می‌رود.

    3- نیز از آن حضرت است كه می‌فرماید به سعد، از ما نزد شما قبری است؟ عرض می‌كند: بلی، پدر و مادرم به فدای تو باد! فاطمه دختر موسی بن جعفر است؟ می‌فرماید:

    «من زارها عارفاً بحقها فله الجنة»(9)؛
    كسی كه با معرفت و شناخت ایشان را زیارت كند، پاداشش بهشت است.

    4- حضرت امام محمد تقی علیه السلام می‌فرماید:
    «من زار عمّتی بقم فله الجنّة»(10)؛
    كسی كه زیارت كند عمه مرا در قم، بهشت برای او است.


    14597678831419352010


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  10. #40
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    77076249801302299591



    تو میهمان نا خوانده ای نبودی که با آمدنت، کسی را شگفت زده کنی. عمری است که شهر قم آبستن رؤیای آمدن زنی از قبیله روشنایی است.
    هر روز، مناره های مسجد شهر قد می کشند تا شاید سایه محمل تو را از دور ببینند و در بانگ اذان خویش، بشارت رسیدنت را فریاد کنند.
    شهر ما به درازای تاریخ است که انتظار تو را می کشد!
    پس اگر می بینی جماعت شیفتگانت، دست و پای دلشان را گم کرده اند و زبانشان از تکلم باز مانده، به خاطر دیدار توست.
    قبول کن حلقه زدن دور در دانه آل طه و نگین امامت، کمترین کاری است که ما توانسته ایم بکنیم.
    ما دور افتادگان از خانه کرامت آل عبا، در تار و پود چادرت آرزوهای دیرینه مان را جستجو می کنیم.
    ما از تو عطر محمدی رسول خدا صلی الله علیه و آله را می جوییم و در پی مهر علوی علیه السلام هستیم و با دیدن سبزی نگاهت، یاد خانه نیم سوخته فاطمه علیهاالسلام می کنیم و از صبر و بردباری مجتبی علیه السلام می پرسیم.
    اما تو بیش از همه، عطر خاطرات امام هشتم علیه السلام را در ایوان دل ما می پراکنی؛ آن چنان که گویی امام رضا علیه السلام بر دشت خاطرمان خیمه زده است و بر منبر نگاهمان حدیث نور می گوید.
    بانوی آب و آیینه!
    ما شهرمان رامهیا کرده بودیم تا بر گرداگرد لبخند مهرت خانه بسازیم و از مسیر نگاهت، کوچه بکشیم و دیارمان را در پیوند با تو جاویدان کنیم.
    ما کجا می دانستیم که میهمان تازه رسیده مان، هنوز بار سفر بر زمین نگذاشته، بار عمر خویش بر شانه های حضرت اجل می گذارد و از اقلیم ما محمل بر می بندد.
    ما دلمان می خواست تمام دیوارهای گرداگردت را آیینه کاری می کردیم و زمین زیر پایت را از مرمر سفید می ساختیم و بالای سرت را سایبانی می زدیم از گنبدهای پر از کبوتر، نه این که با آرزوهای ناکاممان خانه آخرتت را آذین بندیم.
    اما ما به همین نیز مفتخریم که شهرمان را به نام تو می شناسند و از ما نشانه های تو را می جویند.
    خدا کند که همسایگان خوبیبرای یادگار آل الله باشیم!






    fop55mvb17o3nzog7le


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/