خوشحالم که ایزو مورد نظرت رو تونستی درست کنی! دراون مورد هم سعی می کنم بررسی کنم ممکنه فقط توی root قابل اجرا باشه یا با ویرایش فایل هایی مثل isolinux.cfg قابل حل باشه، البته فعلاً یکم سرم شلوغه بخوام دقیق بررسی کنم ولی سعی خودم رو می کنم . . .
فقط یه ویندوز7 رو می تونید تو ایزو داشته باشید! اگه اصرار دارید که هر دو نسخه 32 و 64 بیتی رو باهم داشته باشید از ویندوز های آماده موجود در بازار استفاده کنید یا ویندوز های All in One که چندین نسخه رو تو یه ایزو دارند رو از اینترنت دانلود کنید!
البته امکان ادغام ویندوز 32 و 64 بیتی با هم وجود داره ولی یکم دردسر داره و توصیه نمیشه! در هر صورت اگه علاقه دارید می تونید مطالب زیر رو در این باره بخونید:
Windows x86 and x64 AIO, full instructions [Archive] - My Digital Life Forums
How to Create a Universal Windows 7 Disc (AIO) with both 32 and 64-bit versions. - techPowerUp! Forums
Creating auto-activating DVD's-With or Without Loader???
مورد آویرا ممکنه مربوط به فایل isolinux.cfg باشه یا . . . شاید نشه توی پوشه غیر از root اجرا کرد؟! باید دقیق تر بررسی کنم . . .
شما فعلاً از کسپر یا آویرا یکی رو انتخاب کنید و مسیر root رو بدید می تونید از آنتی ویروس های دیگه هم استفاده کنید نظیر: F-Secure و Bit Defender و Avast و Norton و ...
بلی درست می فرمایید بعضی از ایزو توی root باید اجرا بشن و بعضی ها رو هم باید ویرایش کرد تا در پوشه های غیر از root بشه اجرا کرد . . .
موفق باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)