نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 103

موضوع: ◄ آموزش تصویری ساخت DVD مولتی بوت گرافیکی به کمک Aero Studio

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر بخش اموزشی
    !Busy
    تشکر تشکر کرده 
    4,575
    تشکر تشکر شده 
    6,033
    تشکر شده در
    1,280 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    1144
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط basem.c905 نمایش پست ها
    سلام داداش برهان
    به طور خلاصه عرض کنم که یه پوشه با حروف بزرگ درست کردم ( C:\Program Files\Aeromgr\ISO_SOURCE\AVIRA ) -بعدش تمام محوتیات ایزو رو داخل اون ایکسترت کردم---بعدش هم یه پروژه درست کردم و همون دستوری که دادی در قسمت Command برنامه اجرا کردم ( یک دفعه با حروف کوچیک امتحان کردم و یه خطای عجیب غریبی داد و یه دفعه دیگه هم با حروف بزرگ امتحان کردم که همین خطایی رو که در بالا لینک گذاشته بودم )
    ( با توجه به راهنمایی که شما کردید -گفتید که این خطا نشان دهنده عدم پیدا کردن فایل مورد نظر می باشد ) حالا گفتم که یه کار دیگه بکنم ---تو دستوری که داده بودید اسم پوشه آویرا رو حذف کردم و فایل ایزو رو تو خوده ISO_SOURCE ایکسترت کردم ( بودن درست کردن پوشه اضافی ) و خوشبختانه جواب داد.الحمد لله
    حالا مونده که بفهمم چرا تو دستور قبلی که اسم پوشه اویرا توش بود رو قبول نمی کرد -این رو بگم به بزرگ بودن حروف هم دقت کردم
    ممنون برهان جان
    خوشحالم که ایزو مورد نظرت رو تونستی درست کنی! دراون مورد هم سعی می کنم بررسی کنم ممکنه فقط توی root قابل اجرا باشه یا با ویرایش فایل هایی مثل isolinux.cfg قابل حل باشه، البته فعلاً یکم سرم شلوغه بخوام دقیق بررسی کنم ولی سعی خودم رو می کنم . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط basem.c905 نمایش پست ها
    برهان جان در مورد ویندوز سون 32 و 64 بیتی
    من ایزوی این دو تا ویندوز رو دارم حالا چطور تو پروژه جاشون بدم
    فقط یه ویندوز7 رو می تونید تو ایزو داشته باشید! اگه اصرار دارید که هر دو نسخه 32 و 64 بیتی رو باهم داشته باشید از ویندوز های آماده موجود در بازار استفاده کنید یا ویندوز های All in One که چندین نسخه رو تو یه ایزو دارند رو از اینترنت دانلود کنید!
    البته امکان ادغام ویندوز 32 و 64 بیتی با هم وجود داره ولی یکم دردسر داره و توصیه نمیشه! در هر صورت اگه علاقه دارید می تونید مطالب زیر رو در این باره بخونید:
    Windows x86 and x64 AIO, full instructions [Archive] - My Digital Life Forums
    How to Create a Universal Windows 7 Disc (AIO) with both 32 and 64-bit versions. - techPowerUp! Forums
    Creating auto-activating DVD's-With or Without Loader???

نقل قول نوشته اصلی توسط ebramreleh1 نمایش پست ها
    سلام من ميخوام يه ديسك بوت درست كنم كه شامل ديسك نجات اويرا -كاسپر و نود32 باشه
    طبق توضيحات شما عمل كردم نود 32 و كاسپر به روشي كه گفتيد عمل ميكنه ولي وقتي اويرا رو انتخاب ميكنم باز هم كاسپر اجرا ميشه
    من كاسپر رو حذف كردم و دوباره تست زدم ولي باز هم اين ارور رو ميده:http://s1.picofile.com/file/7300819030/asdfgh.jpg
    لطفا راهنمايي كنيد
    آخه اگرم بخوام هر دوتا رو توي روت بذارم اسم فايلها مشابه هم ديگس؟؟؟؟؟
    شما تو نمونه هايي كه گذاشتيد كاسپر و اويرا با هم هست ميشه توضيح بديد چطوري اين كارو انجام داديد؟ممنون
    مورد آویرا ممکنه مربوط به فایل isolinux.cfg باشه یا . . . شاید نشه توی پوشه غیر از root اجرا کرد؟! باید دقیق تر بررسی کنم . . .
    شما فعلاً از کسپر یا آویرا یکی رو انتخاب کنید و مسیر root رو بدید می تونید از آنتی ویروس های دیگه هم استفاده کنید نظیر: F-Secure و Bit Defender و Avast و Norton و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط magsoud نمایش پست ها
    سلام
    دوست گرامی بعضی از نرم افزار ها اگر در root سی دی یا دی وی دی نباشند نخواهند توانست اجرا شوند.
    حتی اگر دستوراتی که دادی درست باشند برنامه اجرا کننده چون فایل لازم را در root پیدا نمیکند خواهد گفت پیدا نشد.
    بلی درست می فرمایید بعضی از ایزو توی root باید اجرا بشن و بعضی ها رو هم باید ویرایش کرد تا در پوشه های غیر از root بشه اجرا کرد . . .

موفق باشید
    کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
    تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!

موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
    اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!

2. 9 کاربر مقابل از borhan_3010 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)