شلوارهاشان آمده پايين
دارد چه مي آيد به سرهامان؟
اي دختران غيرتي هشدار!
بعضا بلانسبت پسرهامان!..
شلوارهاشان آمده پايين
دارد چه مي آيد به سرهامان؟
اي دختران غيرتي هشدار!
بعضا بلانسبت پسرهامان!..
به سلامتی اون کسی که وقتی کنارش راه میری نه به خاطر زیبایی ظاهریش بلکه به خاطر زیبایی درونیش نمی تونی دست از نگاه کردن بهش برداری!
.
.
.
.
.
.
فقط ماشینارم بپا زیرت نکنن
دوستت ندارم به اندازه اقیانوس ، چون یه روز تموم می شه.
دوستت ندارم به اندازه خورشید، چون غروب می کنه.
دوستت دارم به اندازه روت که هیچوقت کم نمی شه
سر کلاس بودم که مامانم زنگ زد. استاده که حرف میزد و نمیشد جواب بدم آخه ردیف اول و جلوی خود استاد مینشستم. اجازه هم نداشتم که برم بیرون. استاده منع کرده بود تردد برای تماسهای تلفنی رو.
تلفنو قطع کردم یه کم بعد که کلاس تموم شد زنگ زدم به مادرم ، داداشم جواب داد و با عصبانیت گفت گوشیمو با خودت کجا بردی؟ :-| بهش گفت گذاشتمش تو شارژ. یه کم بعدش گفت آهان باشه خو دیدمش :-| فک فامیله داریم؟
“مسلمان نیست کسی که روی مودم وایرلسش پسورد میگذار،در حالی که همسایهاش شب بدون اینترنت میخوابد!
امروز به من ثابت شد که ۲۰۱۲دنیا تموم نمیشه
اخه یه چیپس خریدم انقضاشو نوشته بود ۲۰۱۵
بهش بگی دوسش داری
پرو میشه میره !
بهش بگی ازش بدت میاد
نا امید میشه و میره !
محبت کنی
خوشی میزنه زیر دلش و میره !
محبت نکنی
از یکی دیگه محبت میگیره و میره !
خلاصه میره …
خودتو خسته نکن!!!
همیشه به من می گن مثل بچه ی آدم رفتار کن!
من نمی دونم مثل هابیل باشم یا قابیل؟
دارم بازی کامپیوتری می کنم، جونم داشت تموم می شد، می گم جونم کمه! مامانم می گه: "بیا یه کم غذا بخور جون بگیری، دیشب هم که چیزی نخوردی!"
توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل بازیش باید یه دکمه ی "غلط کردم" هم بزارن!
کافیه یه روز اتفاقی یه جوراب سوراخ بپوشی. اگه شده اتوبان رو موکت کنن یه جوری می شه که تو مجبور شی کفشت رو دربیاری!
هیچ وقت کار امروز رو به فردا ننداز...
فردا یه عالمه کار داری،
قشنگ بندازش واسه دو سه هفته دیگه که خیالتم راحت باشه!
منطقِ پدر و مادر از تحصیل در دانشگاه: "این همه درس خوندی، درِ یه نایلون رو نمی تونی باز کنی!"
همیشه از بچگی یه موضوعی برام سوال بوده... این چوب بستنی ها هست که دکتر ها می کنن تو حلق مریض، کیم هاش رو کی خورده!؟
این روزا ریاضیم خیلی ضعیف شده، نمی دونم چرا، ولی دیگه نمی تونم آدم حسابت کنم!
جواد خیابانی از نیروی انتظامی عاجزانه درخواست کرد که از این به بعد اگه فاحشه گرفتن نگن زن خیابانی !
لیلی به مجنون گفت: همه این کار را رو می کنی برا من؟ مجنون: پـــ نــ پـــ من عاشق آنجلینا جولی ام، تو حریف تمرینی هستی!
یارو توي هواپيما ميره داخل کابين خلبان با تهديد ميگه برو فرانکفورت, خلبان يه نگاهي بهش ميکنه ميگه پس اسلحه ات کو!!!؟ یارو ميگه برو ديگه حتما بايد زور بالا سرتون باشه!!!؟
مروز دوستم که سالها پیش مرده بود بهم اس ام اس داد ! با کمال تعجب به همون شماره اس ام اس زدم و گفتم مگه تو نمرده بودی ؟ گفت چرا مردم ! گفتم پس چطوری اس ام اس میدی ؟ گفت اینجا استیو جابز بهم یه آیفون داده
عمر دست خداست!!! پراید فقط وسیله است!!!
شرایط ازدواج زن و مرد:
زن باید نجیب باشه مثل اسب, با وفا باشه مثل سگ, زیبا باشه مثل آهو, با وقار باشه مثل طاووس.
مرد اگه فقط خر باشه کفایت میکنه!
بارون که میزنه آدم ناخوداکاه یاد سه چیز میفته:
سهراب و شعرش
قمیشی و صداش
شهردار و عمش !
.
.
.
دوست عزیز
کلاس ، داشتنیه … گذاشتنی نیست …!
جهت اطلاع عرض کردم !
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)