ماهي سالمون ريكوكي همراه با ماست مخصوص جيمي


پيشنهاد جيمي: من عاشق اين غذا هستم چون هم با سرعت شگفت‌انگيزي پخته مي‌شود و هم خوشمزه است، اگرشما يكي از طرفداران مرغ هستيد حتما از اين غذا هم لذت مي‌بريد، اين مزه را شما مي‌توانيد در كشور هند جست‌وجو كنيد، سپس مزه‌هاي مختلف هر ملت را بچشيد، مطمئن باشيد كه ضرر نمي‌كنيد.




60109 228

مواد لازم ماست مخصوص جيمي

  • فلفل قرمز چيلي: يك عدد
  • خيار: يك‌دوم
  • ليمو: يك عدد
  • ماست: 4 قاشق غذاخوري
  • جعفري: يك دسته كوچك




مواد لازم ادويه‌ها

  • نمك دريايي
  • فلفل سياه
  • روغن زيتون
  • سبزي خشك




مواد لازم ماهي سالمون ريكوكي

  • فيله ماهي سالمون تازه: 200×2 گرم
  • سس كاري: به ميزان لازم
  • ليمو: يك دوم
  • براي سرو: نان مديترانه‌اي




برای شروع

گاز را در درجه حرارت 110 درجه سانتي‌گراد و 225 درجه فارنهايت قرار دهيد. نان‌هارا در مايكروفر قرار داده تا داغ شوند، خيار را شسته و پوست بكنيد.

ماست مخصوص جيمي

از يك تخته چوبي براي خردكردن فلفل استفاده كنيد، سپس روي همان تخته خيار پوست‌كنده شده را به قسمت‌هاي مكعبي كوچك ريز كرده و درون يك كاسه ماست‌خوري بريزيد. كمي از فلفل چيلي را براي روي ماست نگاه داريد، ماست را درون كاسه ريخته و آب ليمو را گرفته و درون ظرف ماست بچكانيد.

در آخر به آن ادويه مخصوص اضافه كنيد. كمي نمك به همراه فلفل و سبزي‌هاي خشك و فلفل چيلي ريز شده را براي زيباترشدن روي آن بريزيد، جعفري تازه را از ساقه جدا كرده و برگ آن راگوشه‌اي از ماست بريزيد.

ماهي سالمون ريكوكي

فيله ماهي را روي تخته چوبي خوابانده و به 3 قسمت مساوي تقسيم كنيد، سپس سس كاري را همراه با يك فرچه آشپزي به 2طرف سالمون بماليد و مقدار كمي نمك و فلفل روي آن بپاشيد و بگذاريد تا ماهي‌تابه به‌خوبي داغ شود و بعد روغن زيتون را درون ماهي‌تابه بگذاريد و هر30 ثانيه آن را به طرف ديگر برگردانيد تا به‌خوبي سرخ شود. هنگامي كه از پخت ماهي مطمئن شديد زير گاز را خاموش كرده و فيله ماهي‌ را درون سيني فر چيده و درون فر قرار دهيد تا كمي برشته شود.

براي سرو

نان‌ها را از مايكروفر در آورده و در هر بشقاب قرار دهيد، فيله ماهي سالمون را به اندازه متوسط همراه با ماست مخصوص جيمي روي نان گذاشته و يك‌دوم از آب يك ليموي تازه را روي ماهي‌ها بريزيد.