دستور آشپزی: استيك پروانه‌اي با قارچ


استيك پروانه‌اي از يك برش ساده گوشت استيكي تشكيل شده است كه به صورت افقي توسط يك چاقوي تيز آن را برش زده و به هر طرف باز مي‌‌كنيد مانند بال‌هاي پروانه مي‌‌شود. يك ماهي‌تابه گريل را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد. قارچ‌ها را شسته و با يك كارد لبه‌هاي ناصاف و پايه قارچ را برش بزنيد تا سطح كاملا صافي پيدا كند.





استيك پروانه‌اي از يك برش ساده گوشت استيكي تشكيل شده است كه به صورت افقي توسط يك چاقوي تيز آن را برش زده و به هر طرف باز مي‌‌كنيد مانند بال‌هاي پروانه مي‌‌شود.


60208 887

مواد لازم

  • فيله استيك: 200×2 گرم
  • قارچ: 2 عدد بزرگ
  • رزماري خشك: به ميزان لازم

براي سرو

  • نان سياباتا: يك عدد
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • آبليموي تازه: يك‌دوم
  • سس خردل:به ميزان لازم
  • شاهي: چندبرگ (براي تزئين)





ادويه

  • روغن زيتون
  • نمك دريايي
  • فلفل سياه





برای شروع

يك ماهي‌تابه گريل را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد.
قارچ‌ها را شسته و با يك كارد لبه‌هاي ناصاف و پايه قارچ را برش بزنيد تا سطح كاملا صافي پيدا كند و بعد آن را درون ماهي‌تابه قرار دهيد و با دست روي قارچ‌ها را فشار دهيد تا كاملا با حرارت داخل تابه شكل گرفته و پخته شود. قارچ‌ها را پشت‌و‌رو كنيد تا نسوزد. هنگامي كه از پخت آن مطمئن شديد آن را در يك ظرف جداگانه قرار دهيد.

استيك 4دقيقه‌اي

با يك دستمال آشپزخانه روي استيك ضربه بزنيد تا كاملا آب گوشت‌ جذب دستمال شود. فيله استيك را روي يك تخته چوبي قرار داده و پروانه‌اي كنيد؛ با يك كارد تيز آشپزي آن را از قسمت انتها برش بزنيد تا قرينه هم باشند، مانند باز كردن كتاب آن را باز كرده، روي تخته را با يك دستمال پاك كرده و رزماري خشك شده را همراه با نمك و فلفل بريزيد و با دست آن را كمي مخلوط كنيد. فيله استيك را روي ادويه‌ها بغلتانيد (از بالا تا پايين) و (از چپ به راست) تا كاملا به خرد گوشت رود. كمي روغن زيتون روي دوطرف استيك بريزيد. درهمان ماهي‌تابه گريل كه قارچ‌ها را درست كرديم استيك‌ها را به آرامي درون آن بخوابانيد، اگر مي‌خواهيد استيك شما نيم‌پز شود 4دقيقه براي پخت آن كافي است. هر يك دقيقه بايد استيك‌ها را به سمت ديگري برگردانيد تا پخت آن به صورت يكسان انجام شود.

پيشنهاد

(مي‌توانيد يك قابلمه كه درون آن با آب پر شده باشد را روي نان گذاشته تا نان‌ها باريك‌تر شود مانند تصوير روبه‌رو) بعد از 4دقيقه استيك‌ها را درون بشقاب چيده و نان سياباتا را با زاويه برش دهيد و درون گريل بگذاريد تا نان‌ها هم مانند استيك و قارچ خط‌دار شوند. براي هر طرف نان به مدت يك دقيقه كافي است. قارچ‌ را كنار استيك چيده و روي آن را روغن زيتون و آبليمو را همراه با كمي نمك و فلفل بريزيد. نان سياباتا را كنار استيك‌ها گذاشته و روي آن را همراه با كمي شاهي تزئين كنيد. براي سرو كردن كنار غذا سس خردل بگذاريد.