قسمت 8 -----
- چي مثل كيم عمو ؟
هيچي من گفتم مثل كسي هستي؟
- بله خودتون گفتيد
نه اشتباه شنيدي من گفتم حدس مي زدم.
خب از كجا حدس مي زديد؟
خب دختر تو هميشه اي نقدر سوال مي كني ؟ مزاحمت نباشم به مامانت چيزي نگو كه من زنگ زدم و هر چه زودتر اسباباتونو جمع كنيد كه زودتر بياين اينجت . مواظب خودت باش خداحافظ.
- خداحافظ
من كاملا " گيج شده بودم مهرداد رفتارش عوض شده شايد حساسيت مامان براي همينه . با صداي در به خودم امدم . مامان اومده بود خونه و من هيچ كاري نكرده بودم از بس تو ي فكرو خيال بودم تا اومدم به خودم بيام مامان در اتاق بود !
ستاره تو امروز هيچ كاري نكردي؟
- ببخشيد چون داشتم درس مس خوندم.
مامان يه سري توي اتاق كشيد
كاملا" پيداست و از اتاق بيرون رفت . همين طور غر مي زد كه من كمكش نمي كنم . من كه حوصله نداشتم يواش يواش به كاراي خودم رسيدم كه مامان صدام زد
تلفن كارت داره نازي پشت خطه.
- سلام
سلام تو كه هنوز ناراحتي . خبري از مهرداد نشد ؟
- چرا ولي ... همين موقع مامان رد شد .و من چون متوجه نشه گفتم : خب چرا ولي هنوز نمره ي هيچ كسي رو نداده .
خل شدي چرا چرند مي گي ، هان مامانت اونجاست مي خاي فردا صحبت كنيم
مامان كه تو اشپز خانه بود يواش گفتم : چرا مهرداد زنگ زد ولي نتونستم چيزي بپرسم
اون گفت تو مي توني هر وقت خاستي بياي خونه اونا..اينجوري فكر كنم به بهانه ي فيزيك هم كه شده بيشتر همديگر رو ببينيم .
باز مامان از اشپز خانه بيرون اومد براي همين حرف رو عوض كردم
- خب فعلا" خداحافظ
بميري با اين حرف زدنت . فردا برام همه چي رو تعريف كن خداحافظ تا فردا .
گوشي را گذاشتم . خدا خدا مي كردم مامان حرفهاي ما را نشنيده باشه .
ستاره كسي زنگ نزده ؟
- نه
خب اگه بخاي اينجوري كار كني فايده نداره .
- باشه امروز خسته بودم از فردا بيشتر كار مي كنم .
حالا بيا شامتو بخور . تا بعد از شام چند كارتون از انباري در بيارم ببر توي اتاقت و وسايلت رو توش بذار.
بعد از شام يكراست رفتم توي اتاقم و با يك دنيا فكرو خيال مشغول جمع كردن وسايلم شدم ! اصلا" از ساعت غافل شده بودم . با صداي مامان به خودم اومدم .
دختر تو مي خاي همه ي اسباباتو امشب جكع كني ؟ حالا من يه چيزي گفتم مي دوني ساعت چنده.....
يه نگاهي به ساعت انداختم باورم نمي شد 12 باشه .
پاشو بگير بخاب فردا نمي توني بري سر كلاس .....
فكرو خيال حتي موقع خواب هم دست از سرم بر نمي داشت....... مهرداد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)