در يك سال ، دو سه مرتبه پيش من درددل كرد
امروز به مناسبت سالگرد ارتحال يادگار رزنده ى امام بزرگوارمان مرحوم آقاى حاج احمد(رضوان اللّه تعالى عليه ) اجتماع نمازان را در كنار مرقد او و مرقد امام بزرگوارمان قرار داده ايم . تجليل از اين عزيز سفركرده ى ما از دو نظر بر عهده ى ماست و به عنوان يك فريضه هميشه وجو دارد: يكى به خاطر امام ، يكى به خاطر او.
اما به خاطر امام : اين مرد صبور و پركار و بسيار جدى ، به معناى حقيقى كلمه ، بيشتر عمر مفيد خود را در خدمت امام و براى امام و هدفهاى امام گذرانيد؛امام هم قدر اين فرزند با كفايت خود را مى دانست . حداقل دو مرتبه بنده خودم را از امام شنيدم كه فرمودند: احمد عزيزترين افراد براى من است . امام از آن آدمهايى نبودند كه به عنوان يك كار احساساتى و شخصى ، بخواهند به نزديكان خودشان اظهار علاقه كنند؛ آن جمله را گفتند كه ما هم بگوييم ؛ نگفتند كه ما خود ما بدانيم . در موارد متعددى امام نسبت به حاج احمد آقا اظهار اعتماد كردند. من فراموش نمى كنم جلسه ى بسيار پرهيجانى را كه امام (رضوان اللّه عليه ) به طور صريح جلوى من و چند نفر ديگر اظهار كردند كه به حاج احمد آقا اعتماد كامل دارند. پس به خاطر امام ، خوب است كه ما هميشه از يادگار فقيد امام تجليل كنيم .
اما به خاطر خود او: او حقيقتا رنج كشيد و تلاش و فعاليت كرد؛ در آن راهى كه تشخيص مى داد راه انقلاب و راه اسلام و راه موردنظر امام است ، بى ملاحظه حركت كرد و خيليها را هم با خودش دشمن كرد. بهضى از اين دشمنيهايى كه ولو با نام اسلام و با نام بعضى از دلسوزيها نسبت به مفاهيم زيبا انجام مى گيرد، دشمنيهاى شخصى است ؛ عقده هايى است كه از شخص اين عزيز مظلوم در دل داشتند؛ چون او در مواضع امام متصلب بود و تسليم نمى شد و زير بار هيليها نمى رفت . آن كسانى كه براى دلخوشى دشمنان انقلاب و اسلام ، زبان به هجو و بدگويى از مرحوم آقاى حاج احمد آقا باز كردند، اينها در واقع پشت سر حاج احمد آقا، از انقلاب عفده دارند. دشمنى شخصى آنها با آن مرحوم به خاطر اين است كه او به معناى حقيقى كلمه مدافع بود: مدافع امام و انقلاب در زمان حيات امام و بعد از حيات امام . ايشان از ارزشها و اصول دفاع كرد و ايستاد و خلاف انتظار و توقع خيليها رفتار نمود. خود ايشان در يك سال آخر عمرش ، دوسه مرتبه پيش من از بعضيها كه از او توقعات ديگرى داشتند و چيزهاى ديگرى مى خواستند، درد دل كرد.(61)
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)