صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 91

موضوع: *^*خاطرات و حكايتها - جلد هشتم *^*

  1. #61
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض


    در يك سال ، دو سه مرتبه پيش من درددل كرد
    امروز به مناسبت سالگرد ارتحال يادگار رزنده ى امام بزرگوارمان مرحوم آقاى حاج احمد(رضوان اللّه تعالى عليه ) اجتماع نمازان را در كنار مرقد او و مرقد امام بزرگوارمان قرار داده ايم . تجليل از اين عزيز سفركرده ى ما از دو نظر بر عهده ى ماست و به عنوان يك فريضه هميشه وجو دارد: يكى به خاطر امام ، يكى به خاطر او.
    اما به خاطر امام : اين مرد صبور و پركار و بسيار جدى ، به معناى حقيقى كلمه ، بيشتر عمر مفيد خود را در خدمت امام و براى امام و هدفهاى امام گذرانيد؛امام هم قدر اين فرزند با كفايت خود را مى دانست . حداقل دو مرتبه بنده خودم را از امام شنيدم كه فرمودند: احمد عزيزترين افراد براى من است . امام از آن آدمهايى نبودند كه به عنوان يك كار احساساتى و شخصى ، بخواهند به نزديكان خودشان اظهار علاقه كنند؛ آن جمله را گفتند كه ما هم بگوييم ؛ نگفتند كه ما خود ما بدانيم . در موارد متعددى امام نسبت به حاج احمد آقا اظهار اعتماد كردند. من فراموش نمى كنم جلسه ى بسيار پرهيجانى را كه امام (رضوان اللّه عليه ) به طور صريح جلوى من و چند نفر ديگر اظهار كردند كه به حاج احمد آقا اعتماد كامل دارند. پس به خاطر امام ، خوب است كه ما هميشه از يادگار فقيد امام تجليل كنيم .
    اما به خاطر خود او: او حقيقتا رنج كشيد و تلاش و فعاليت كرد؛ در آن راهى كه تشخيص مى داد راه انقلاب و راه اسلام و راه موردنظر امام است ، بى ملاحظه حركت كرد و خيليها را هم با خودش دشمن كرد. بهضى از اين دشمنيهايى كه ولو با نام اسلام و با نام بعضى از دلسوزيها نسبت به مفاهيم زيبا انجام مى گيرد، دشمنيهاى شخصى است ؛ عقده هايى است كه از شخص اين عزيز مظلوم در دل داشتند؛ چون او در مواضع امام متصلب بود و تسليم نمى شد و زير بار هيليها نمى رفت . آن كسانى كه براى دلخوشى دشمنان انقلاب و اسلام ، زبان به هجو و بدگويى از مرحوم آقاى حاج احمد آقا باز كردند، اينها در واقع پشت سر حاج احمد آقا، از انقلاب عفده دارند. دشمنى شخصى آنها با آن مرحوم به خاطر اين است كه او به معناى حقيقى كلمه مدافع بود: مدافع امام و انقلاب در زمان حيات امام و بعد از حيات امام . ايشان از ارزشها و اصول دفاع كرد و ايستاد و خلاف انتظار و توقع خيليها رفتار نمود. خود ايشان در يك سال آخر عمرش ، دوسه مرتبه پيش ‍ من از بعضيها كه از او توقعات ديگرى داشتند و چيزهاى ديگرى مى خواستند، درد دل كرد.(61)

    1009404wi8qp9yf49


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #62
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    1009404wi8qp9yf49
    تجربه كوچك و موفق
    سال گذشته ما تجربه ى كوچكى كرديم . قلب از تابستان من از اسزمان بسيج سپاه پاسداران و از جهاد سازندگى مشتركا خداستم براى تابستان جوانان يك برنامه ريزى فورى بكنند. خيلى هم نخواستيم تبليغات كنيم و سرو صداى آن را مطرح كنيم . بعد از تابستان گذارشى كه به من دادند، شگفت آور بود. نيروهاى بسيج با نيروهاى جهاد سازندگى كه امسال با وزارت كشاورزى ادغام شدند و وزارت جهاد كشاورزى را به وجود آوردند همكارى كردند و عنوان آن را ((بسيج سازندگى )) گذاشتند. از چندى يپش ‍ سفارش كردم هم به اين دو سازمان يعنى جهاد كشاورزى و بسيج و نيز به آموزش و پرورش از همين جا توصيه مى كنم كه برنامه ريزى كنند. مى توانند بريا جوانها به ميزان زيادى كارهاى موقت حتى در دوره ى تابستان پيدا كنند. زمينه ى اشتغال در اين كشور زياد است ؛ همت و تلاش پيگير مسؤ ولان لازم است تا بتواند اين خيل عظيم جوانان را به كارهاى مولد و پيشبرنده سرگرم و مشغول كند. زندگى مادى و معنوى يك ملت به كار و عمل وابسته است . برنامه هاى خوبى در سال 79 بخصوص در اين يكى دو ماه آخر سال طراحى شده و نشستهاى خوبى داشته اند؛ بنده هم مؤ كدا توصيه كرده ام كه اين مساءله به طور جدى دنبال شود. بحمداللّه رئيس ‍ جمهور محترم و مسؤ ولان دولتى در اين قضيه به طور جدى وارد شده اند؛ بنابراين امسال مى تواند سال اشتغال باشد.(62)


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #63
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض


    1009404wi8qp9yf49
    حمايت آنها ننگ است ، افتخار نيست
    اگر شما هر كدام از اين راديوهاى بيگانه را باز كنيد، در هر يك از اين برنامه هاشان ، حداقل چند بار اسم جناح كار و نوگرا را مطرح مى كنند؛ تعبيراتى كه ملت ايران و علاقه مندان به انقلاب و مؤ منان و وفاداران به مصالح عمومى اين ملت و اين كشور را به جبهه هاى مختلفى تقسيم مى كند. امام مى گفت ايران يكپارچه ، ملت متحد و همزبان ؛ اما عده يى سعى مى كنند طبق خواست و ميل و صلاحديد دشمنان اين ملت ، جهات غير عمومى را قوميتها و مذاهب و دسته دسته كردن مردم و بازى با الفاظى از قبيل حزب و امثال آن را در ميان مردم رايج كنند و يكپارچگى مردم و آن وحدتى را كه مى تواند ايران اسلامى را از لابلاى طوفانها عبور دهد، به هر شكلى دچار انشقاق و پراكندگى كنند.
    جمهورى اسلامى ، همان الگوى امير المؤ منين الگوى ايمان ، تقوا، ايمان ،پاكدامنى ، توجه به ضعفا و خواست طبقات محروم جامعه و توجه به مصالح عمومى ملت را مورد توجه قرار داد؛ بديهى است كه عده يى با چنين نظام و حكومت و كشورى كه باج نمى دهد، تسليم دشمن مداخله گر نمى شود، فرش قرمز در مقابل پاى چپاولگران پهن نمى كند، مصالح كشور را به بيگانه نمى سپارد و مى ايستد و از حق خود دفاع مى كند، مخالف و دشمن مى شوند.


    h8 101

    چرا بعضيها از آوردن اسم دشمن بدشان مى آيد؟! مى گويند نفهميد، ندانيد و به ياد نياوريد كه دشمن داريد! انقلاب و نظام جمهورى اسلامى اين راه و روش را به ما نشان داد و اين خط صلاح و فلاح را در مقابل پاى ملت گذاشت . انقلاب احتياج به تجديد نظر ندارد؛ احتياج به عمل كردن دارد. عده يى دايما دم از تجديد نظر مى زنند؛در چه چيزى مى خواهيد تجديد نظر كنيد؟! انقلاب ، يك حركت عظيم در مقابل فساد و بى كفايتى رژيمى بود كه تا خرخره در لجنزارهاى فساد و وابستگى گرفتار شده بود. انقلاب ، يك اصلاح بزرگ است . بايد به انقلاب عمل كرد؛ بايد به قانون اساسى عمل كرد؛ بايد به مبانى نظام جمهورى اسلامى وفادار بود و عمل كرد. انقلاب و جمهورى اسلامى عيبى ندارد. بنده و امثال بنده با ضعفها و كم بصيرتى و ترس و جبن ذاتى و دلدادگى خود به امور مادى و عشرت دنيايى مى خواهيم انقلاب را تفسير كنيم . ما ضعفهاى خود را به حساب انقلاب مى گذاريم ؛ در حالى كه انقلاب ، قوى و كار آمد است و نظام جمهورى اسلامى ، همان قله بلندى است كه مى تواند ملت ايران و كشور عزيز ما را از همه ى گرفتاريهاى مادى و معنوى اش بيرون بياورد؛ به شرطى كه بنده و امثال بنده به آنچه كه نظام جمهورى اسلامى و عزيز بر دوش ما گذاشته ، عمل كنيم و ضعفهاى خودمان را به پاى نظام جمهورى اسلامى نگذاريم ؛ لذا من امسال كه سال امام على در رفتار، نه فقط در گفتار است دو شعار اصلى را براى عملكرد دستگاههاى مختلف كشور مطرح كردم ، كه بايد آن را در مقابل چشم داشته باشند: يكى اقتدار ملى و ديگرى اشتغال مفيد و مولد؛ و حتى اولى از دومى مهمتر است . با اين كه امروز مساءله ى اشتغال در كشور ما يك مساءله ى بسيار مهم و اساسى است و اگر برنامه ريزى خوب و كار آمد و عمل جدى دنبال اين عنوان وجود داشته باشد، بوضوح مشكلات بتدريج كاهش پيدا خواهد كرد كه البته خوشبختانه از سال 79 برنامه ريزى را شروع كرده اند و امسال بايد مسؤ ولان كشور به طور جدى وارد ميدان بشوند اما مساءله ى اقتدار ملى از اين مهمتر است . يك ملت مثل ملت ايران ، با همه ى وجودش ، با سابقه ى تاريخى اش ، با ريشه هاى فرهنگى اش ، با امكانات جغرافيايى و اقليمى اش و با تواناييهاى فراوانن بشرى ، اقتدار و عزت و توانايى و آبروى خود را در چهره ى مسؤ ولان كشور مشاهده مى كند. مسؤ ولان كشور و قواى سه گانه مى توانند مظهر اقتدار ملى باشند.
    اقتدار ملى يعنى چه ؟ اقتدار ملى دست قدرتمندى است كه مجموعه ى نيروهاى فعال قواى سه گانه در تشكيل آن سهم دارند و بايد وظيفه ى خودشان را با شجاعت و اقتدار و اميد و بدون رو در بايستى و با همكارى كامل انجام بدهند. يك ملت اگر اقتدار ملى داشته باشد اقتدار در زمينه ى اقتصاد، سياست ، فرهنگ و سازماندهى دولتى مشكلات مادى و معنوى اش حل خواهد شد. اگر فرضا در بخش امنيت كار خود را خوب انجام دهد، مردم احساس عزت و اقتدار مى كنند. اگر مسؤ ولى در بخش اقتصاد تلاش كند و كار آمدى خود را نشان بدهد پول ملى را تقويت كند، تورم را مهار كند، در جامعه رونق اقتصادى به وجود بياورد و طبقات محروم را از حقوقى كه متعلق به آنهاست ، برخوردار نمايد احساس اقتدار و توانايى مى كنند؛ خودشان را در آن مسؤ ول ، مشاهده و ملاحظه مى كنند و او را مظهر خودشان به حساب مى آورند. وقتى در عرصه ى بين المللى ، مسؤ ولان كشور، با عزت و سر بلندى و استغاء در مجامع جهانى شركت مى كنند و حرف خودشان را با شجاعت بر زبان مى آورند و در معامله و مبادله ى با دولتها، منافع ملى را مد نظر مى گيرند و مصالح را ملاحظه و به نفع كشور كار مى كنند، ملت كه در جريان اين كارهاى قرار مى گيرد، احساس ‍ اقتدار مى كند.
    اقتدار ملى به دو عنصر اصلى نياز دارد: يكى اين كه همه ى افراد وظايف خودشان را با قاطعيت انجام مى دهند؛ دوم اين كه قوى سه گانه با هم همكارى كنند. باز من ناچارم به تبليغات دشمنان اشاره كنم كه در راديوها را باز كنيد، مى بينيد كه يك قوه را مى كوبند، يك قوه را تا عرش بالا مى برند؛ يك دسته را مورد حمايت و دسته ى ديگر را مورد اهانت قرار مى دهد. مى خواهند در بناى حاكميت ملى نظام جمهورى اسلامى شكاف به وجود بيايد و دلهاى مسؤ ولان با هم مهربان نشود.
    طبق قانون اساسى ، رهبرى وظيفه ى هماهنگى قوا را بر عهده دارد. ضد انقلاب به وسيله ى خيل و حشم تبليغاتى خود، نقطه ى مقابل اين وظيفه را بر عهده دارد؛ وظيفه ى جدا كردن و دور كردن قوا از يكديگر. آن روز من در حرم امام گفتم ، امروز هم در حرم على بن موسى الرضا (عليه السلام ) اين نكته را به ملت ايران عرض مى كنم : كسى فريب نخورده كه فلان مسؤ ول يك كشور بيگانه بگويد ما از فلان جناح ، فلان گروه ، و فلان شخصيتها حمايت مى كنيم ؛ حمايت آنها ننگ است ، افتخار نيست . اخيرا باز يك نفر از دولتمردان رژيم امريكا گفته كه ما از فلان جريان در داخل ايران حمايت مى كنيم ! شما كه از شاه حمايت مى كرديد! حمايت شما فايده يى به حال كسى ندارد. امريكا بيشترين حمايت را از رژيم شاه كرد. مردم همين پيوستگى با امريكاى دشمن ملت ايران را ديدند كه واقعيتهاى آن رژيم فاسد برايشان آشكار شد. شما از هر كس حمايت كنيد، او منفور ملت مى شود.
    (63)


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #64
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض


    اقتدار ملى يعنى چه و عناصر اصلى آن چيست ؟
    اقتدار ملى و ديگرى اشتغال مفيد و مولد؛ و حتى اولى از دومى مهمتر است . با اين كه امروز مساءله ى اشتغال در كشور ما يك مساءله ى بسيار مهم و اساسى است و اگر برنامه ريزى خوب و كار آمد و عمل جدى دنبال اين عنوان وجود داشته باشد، بوضوح مشكلات بتدريج كاهش پيدا خواهد كرد كه البته خوشبختانه از سال 79 برنامه ريزى را شروع كرده اند و امسال بايد مسؤ ولان كشور به طور جدى وارد ميدان بشوند اما مساءله ى اقتدار ملى از اين مهمتر است . يك ملت مثل ملت ايران ، با همه ى وجودش ، با سابقه ى تاريخى اش ، با ريشه هاى فرهنگى اش ، با امكانات جغرافيايى و اقليمى اش و با تواناييهاى فراوان بشرى ، اقتدار و عزت و توانايى و آبروى خود را در چهره ى مسؤ ولان كشور مشاهده مى كند. مسؤ ولان كشور و قواى سه گانه مى توانند مظهر اقتدار ملى باشند.
    اقتدار ملى يعنى چه ؟ اقتدار ملى دست قدرتمندى است كه مجموعه ى نيروهاى فعال قواى سه گانه در تشكيل آن سهم دارند و بايد وظيفه ى خودشان را با شجاعت و اقتدار و اميد و بدون رو در بايستى و با همكارى كامل انجام بدهند. يك ملت اگر اقتدار ملى داشته باشد اقتدار در زمينه ى اقتصاد، سياست ، فرهنگ و سازماندهى دولتى مشكلات مادى و معنوى اش حل خواهد شد. اگر فرضا مسؤ ولى در بخش امنيت كل خود را خوب انجام دهد، مردم احساس عزت و اقتدار مى كنند. اگر مسؤ ولى در بخش ‍ اقتصاد تلاش كند و كار آمدى خود را نشان بدهد پول ملى را تقويت كند، تورم مهار كند، در جامعه رونق اقتصادى به وجود بياورد و طبقات محروم را از حقوقى كه متعلق به آنهاست ، مردم احساس اقتدار توانايى مى كنند؛ خودشان را در آن مسؤ ول ، مشاهده و ملاحظه مى كنند و او را از مظهر خودشان به حساب مى آورند. وقتى در عرصه ى بين المللى ، مسؤ ولان كشور، با عزت و سربلندى و استغناء در مجامع جهانى شركت مى كنند و حرف حق خودشان را مد نظر مى گيرند و مصالح را ملاحظه و به نفع كشور كار مى كنند، ملت كه در جريان اين كارها قرار مى گيرد، احساس اقتدار مى كند.
    اقتدار ملى به دو عنصر اصلى نياز دارد؛ يكى اين همه افراد وظايف خودشان را با قاطعيت انجام دهند؛ دوم اين كه قوى سه گانه هم همكارى كنند.
    (64)


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #65
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    1009404wi8qp9yf49
    انقلاب احتياج به تجديد نظر ندارد.
    انقلاب و نظام جمهورى اسلامى اين راه و روش را به ما نشان داد و اين خط صلاح و فلاح را در مقابل پاى ملت گذاشت . انقلاب احتياج به تجديد نظر ندارد؛ احتياج به عمل كردن دارد. عده يى دايما دم از تجديد نظر مى زنند؛ در چه چيزى مى خواهيد تجديد نظر كنيد؟! انقلاب ، يك حركت عظيم در مقابل فساد و بى كفايتى رژيمى بود كه تا خرخره در لجنزارهاى فساد و وابستگى گرفتار شده بود. انقلاب ، يك اصلاح بزرگ است . بايد به انقلاب عمل كرد؛ بايد به قانون اساسى عمل كرد؛ بايد به مبانى نظام جمهورى اسلامى وفادار بود و عمل كرد. انقلاب و جمهورى اسلامى عيبى ندارد. بنده و امثال بنده با ضعفها و كم بصيرتى و ترس و جبن ذاتى و دلدادگى خود به امور مادى و عشرت دنيايى مى خواهيم انقلاب را تفسير كنيم . ما ضعفهاى خود را به حساب انقلاب مى گذاريم ؛ در حالى كه انقلاب ، قوى و كار آمد است و نظام جمهورى اسلامى ، همان قله بلندى است كه مى تواند ملت ايران و كشور عزيز ما را از همه ى گرفتاريها جمهورى اسلامى و اسلام عزيز بر دوش ما گذاشته ، عمل كنيم و ضعفهاى خودمان را به پاى نظام جمهورى اسلامى نگذاريم . (65)


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #66
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    1009404wi8qp9yf49
    امروز جنگهاى صليبى به پايان رسيد


    h8 106

    سرزمين فلسطين و قدس شريف ، همواره مورد طمع بعضى از قدرتهاى غربى بوده است ؛ و تحميل جنگهاى طولانى صليبى ها عليه مسلمانان ، نشان بارز اطماع آنها نسبت به اين سرزمين مقدس است . بعضى از فرماندهان ارتش متفقين ، پس از شكست عثمانى و ورود به بيت المقدس ‍ گفتند كه : ((امروز جنگهاى صليبى به پايان رسيد.))!
    اشغال اين سرزمين بر اساس يك طرح چند جانبه ، پيچيده و با هدف جلوگيرى از اتحاد و پيوستگى مسلمانان و پيشگيرى از تاءسيس مجدد حكومتهاى قدرتمند مسلمان بود. دلايلى در ست است كه نشان مى دهد صهيونيست ها با نازى هاى آلمان روابط نزديك داشتند و ارائه ى آمارهاى اغراق آميز از كشتار يهوديان ، خود وسيله يى براى جلب ترحم افكار عمومى و زمينه سازى براى اشغال فلسطين و توجيه جنايات صهيونيستها بوده است ؛ حتى دلايلى در دست است كه عده اى از اراذل و اوباش غير يهودى شرق اروپا را به نام يهودى به فلسطين كوچانيدند تا با پوشش ‍ حمايت از بازماندگان قربانيان نژاد پرستى ، يك حكومت معاند اسلام را در قلب جهان اسلام نصب كنند و پس از سيزده قرن ، يك گستگى بين مشرق و مغرب اسلامى ايجاد نمايند. در آغاز، مسلمانان غافلگير شدند؛ چون از كنه طرح صهيونيستها و حاميان غربى آنها مطلع نبودند. عثمانى شكست خورد؛ قرار داد ((سايكس پيكو)) به طور محرمانه براى تقسيم كشورهاى خاور ميانه بين فاتحين جنگ منعقد شد؛ جامعه ى ملل قيموميت فلسطين را به عهده ى انگليسيها گذاشت ؛ آنها هم به صهيونيستها وعده ى مساعدت دادند و با مجموعه يى از طرحهاى حساب شده ، يهوديان را به فلسطين آوردند و مسلمانان را از خانه و كاشانه ى خويش آواره كردند.
    در اين مصاف طولانى كه يك طرف غرب و صهيونيسم بود و طرف ديگر دولتهاى عرب تازه تاءسيس شده ، دشمنان اسلام براى مقابله ، از ابزارهاى گوناگون و پيچيده يى استفاده كردند كه از جمله ى آنها رسانه هاى تبلغاتى و مجامع بين المللى بود. آنها از يك سو مسلمانان را به صبر، خويشتندارى ، گفتگوهاى صلح و سازش دعوت مى كردند، و از سوى ديگر اسرائيل را مسلح مى نمودند. اهداف راهبردى آنها از تعامل نابرابر و تبعيض آميز بين كشورهاى مسلمان و اسرائيل بود كه همواره برترى نظامى اسرائيل را بر كشورهاى اسلامى حفظ كنند و در مجامع بين المللى از ان رژيم حمايت كنند و با به كار گرفتن رسانه هاى تحت نفوذ خود، جنايات اسرائيل را توجيه نمايند و در بين مسلمانان تبليغ كنند كه فكر پيروزى بر اسرائيل ، خيال خامى بيش نيست .
    رژيم اسرائيل از زمانى كه رسما سازمان ملل تاءييد شد يعنى بيش از نيم قرن قبل تا سال گذشته يكه تازى مى كرد و هيچ چيز و هيچ چيز و هيچ كس ‍ جلو دارش نبود؛ ولى مقاومت اسلامى لبنان كه مركب از چند هزار جوان مسلح به سلاح ايمان است ، خواب اين رژيم و حاميانش را پريشان كرد. اين جوانان عزيز بدون دادن هيچ گونه امتيازى به اسرائيل ، اسرائيل را با خوارى از جنوب لبنان بيرون كردند. پيروزى اين جوانان ، چراغ راه ديگر مبارزان مسلمان شد؛ و امروز شاهد انتفاضه ى مسجد الاقصى هستيم كه از نوع مقاومت اسلامى لبنان در ابعادى وسيعى است .
    (66)



    h8 108


    h8 109


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #67
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    1009404wi8qp9yf49
    جرقه اى كه به انفجار خشم مردم و انتفاضه بيت المقدس انجاميد
    امروز همه ى مسلمانان جهان به اين مبارزات سرنوشت ساز مردم فلسطين چشم دوخته و بيش از انتفاضه ى اول به آن دلبسته اند. زيرا در آن زمان يعنى ده سال پيش فضاى سازش بتدريج در منطقه فراگير شده بود؛ عده يى دل در گرو امريكا داشتند و گروهى ديگر نيز معتقد بودند نمى توان در برابر آن فشار سياسى و جو سازى بين المللى ايستادگى نمود و راهى جز پذيرش سازش آن هم با شرايط آمريكا و اسرائيل وجود ندارد. پس از تحولاتى كه در آن هنگام در منطقه صورت پذيرفت ، زمينه ى تثبيت اين نظريه بيشتر فراهم شد. اما امسال در شرايطى اين كنفرانس شكل گرفته است كه راه حل سازش در منطقه با بن بست مواجه شده است ؛ و حتى آنهايى كه دل در گرو امريكا داشته و دارند، به اين بن بست اعتراف مى كنند.
    در سال 1370، اعراب و مسلمانان در پى يك سلسله شكستهاى متوالى در جريان جنگ خليج فارس دچار سرخوردگى بودند. وحدت درونى آنان نيز در معرض فروپاشى جدى قرار داشت و چند دستگى بر آنان حاكم بود؛ ولى در شرايط كنونى و بويژه در پرتو پيروزى تاريخى و عظيم مقاومت اسلامى در جنوب لبنان ، اميدهاى تازه و حيات بخشى در دل مسلمانان پيدا شده است .
    آن زمان كه در مورد نحوه ى برخورد اسرائيل ، همواره دو روش مطرح مى شد؛ مقابله ى نظامى ارتشهاى عرب با اسرائيل كه گفته مى شد همه ى تجربه ها در آن با شكست مواجه شده است و روش سازش كه منجر به تحقق خواسته هاى اسرائيل از طرق مسالمت آميز مى گرديد و در ازاى عقب نشينى از بخش از اراضى اشغال شده ، عدم رشد توان نظامى كشورهاى عربى را تضمين مى كرد؛ نظير آنچه كه در كمپ ديويد شاهد آن بوديم . در آن روزها الگوى مقاومت مطرح نبود و گفته مى شد از پذيرش عمومى برخوردار نيست ؛ اما اينك يك الگوى موفق پيش روى ماست كه توانست براى نخستين بار سرزمينهاى اشغال شده را بدون هر گونه امتيازى به اسرائيل ، آزاد كند و مانع از تحقق خواسته ى رژيم صهيونيستى در به جاى گذاشتن پرچم خود در اين كشور عربى يعنى لبنان گردد. در كمپ ديويد، شرط عقب نشينى اسرائيل ، عدم اعزام ارتش مصر به شمال سينا بود؛ ولى در جنوب لبنان ، اين اسرائيل است كه با نگرانى از قدرت مقاومت توانست حاكميت را به طور كامل به جنوب لبنان و ديگر مناطق اشغالى باز گرداند.
    اين انتفاضه ، قيام مردمى است كه از همه ى روشهاى سازشكارانه نااميد شده و دريافته اند كه پيروزى صرفا در گرو مقاومت خود آنان است . مردم فلسطين در انتفاضه ى قبل خود متحمل خسارتهاى فراوان گرديدند و شهدا و جانبازان بسيارى را در راه اسلام آزادى سرزمين اسلامى تقديم كردند؛ اما در نهايت مذكورات اسلو آن را متوقف كرد. نتيجه ى اسلو چه بود؟ امروز حتى طراحان فلسطينى اسلو هم ديگر از آن دفاع نمى كنند؛ زيرا عملا فهميدند كه اسرائيل فقط مى خواست مشكل خود را حل كند؛ يعنى از رويارويى مبارزين سنگ به دست خلاص شود و ضربه پذيرى خود را كم كند. اگر چيز اندكى به طرف فلسطينى داد و نام آن را اعطاى خودش ‍ گذاشت ، صرفا براى خاموش كردن آتش انتفاضه و كم كردن آسيب پذيرى خودش بود. به محض آنكه مشكل را شده ديد و به غلط احساس كرد كه مردم ، فلسطين ديگر همه امتيازات اندك را هم متوقف كرد و فزون طلبى ذاتى خود آشكار ساخت . فرايند روند سازش و طرح اسلو، مردم فلسطين را ر حالتى كه دريافتند راهى جز قيام ندارند.
    محور اصلى انتفاضه اقصى ،بيت المقدس است ؛ يعنى جرقه هايى كه به انفجار خشم مردم فلسطين انجاميد، اسائه ى ادب صهيونيست ها به مسجد االاقصى بود. مردم فلسطين با دريافت رسالت خطيرى كه در خواست از يكى از مقدسترين مكانهاى مذهبى مسلمانان بر دوش دارند، به صحنه امدند و با ايثار و فداكارى ، شلعه ى مقدس مقاومت و مبارزه عليه اشغالگران صهيونيست را بر افروختند.
    روند سازش و به طور مشخص طرح اسلو موجب تفرقه ى فلسطينيان گرديد؛ اما اين انتفاضه ى مبارك توانست وحدت ملى را به صحنه ى فلسطين باز گرداند. ملاحظه مى فرماييد كه همه ى اقشار مردم در اين مبارزه حضور دارند و جريانات اسلامى و ملى در كنار يكديگر قرار گرفته اند؛ حتى كسانى كه همچنان دلشان در جاى ديگرى است ، ناگزير از همراهى با اين حركت عظيم گرديده اند.
    (67)


    h8 112


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #68
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض


    فقط 18 سال به درازا كشيد
    روزى كه مقاومت اسلامى در لبنان به همت دلاور مردان لبنانى و با توصيه و حمايت امام راحل شكل گرفت ، اسرائيل ، بيروت يعنى پايتخت لبنان را در اشغال خود داشت و بر مقدرات سياسى اين كشور چنگ انداخته بود. آن روز وقتى مقاومت اسلامى شعار ((زحفا زحفا نحو القدس )) را سر داد، گروهى از بى خبران ، آنان را ساده انديش خواندند و به طعنه سؤ ال كردند: آيا مى شود به سوى قدس حركت كرد، حال آنكه شما لبنانيها از ورود به پايتخت كشور خودتان ناتوان هستيد؟ از آن تاريخ تا پيروزى تاريخى مقاومت اسلامى بر اسرائيل ، فقط هجده سال به درازا كشيد؛ تصديق مى فرماييد كه هجده سال ، در تاريخ مبارزات ملتها زمان زيادى نيست .
    بى ترديد، مبارزه ، خسارتهاى تاءسف بارى را نيز به همراه دارد؛ مردم كشته مى شوند؛ خانه ها ويران مى گردد؛ فشار اقتصادى بر دوش مردم سنگينى مى كند؛ و دهها مصيبت ديگر كه ملال و تاءثر آن هرگز دلهاى ما را رها نخواهد كرد؛ ولى بايد ببينيم نتيجه ى اين ايثار و فداكارى چيست ؟ پيروزى آن قدر باارزش است كه ناگزير بايد بهاى آن نيز پرداخته شود.
    اسرائيل كه روزى در اين منطقه عربده مى كشيد و همه ى خواسته هاى خود را بر ملتهاى عربى ديكته مى كرد، اينك ناتوان و افسرده در برابر عظمت مقاومت اسلامى ، بر زمين زانو زده است ؛ اين بخش كوچكى از تواناييهاى ملتهاى مسلمان و عرب است . يقين بدانيد كه اگر همه ى امكانات جهان اسلام و حتى بخشى از آن در اين مسير به كار گرفته شود، ما شاهد زوال و نابودى رژيم صهيونيستى خواهيم بود. اسرائيل در جنوب لبنان از يك مقاومت چند هزار نفره شكست خورد. درست است كه حزب الله ، امتداد مردمى عميقى داشته و به هنگام ضرورت توانسته است هزاران ، بلكه دهها هزار نيرو را بسيج كند؛ ولى به طور مستمر فقط از چند هزار، بلكه گاه از چند صد نيرو و در محورهاى رويارويى با اشغالگران صهيونيست بهره برده است . يعنى اسرائيل و همه ى امكانات نظامى آن و تكنولوژى تسليحاتى و پيشرفته اش كه به زراد خانه ى امريكا متصل است از چند صد جوان با ايمان و پرشور كه از سلاحهايى بسيار ابتدايى در جنگ بهره مى برند، شكست خورد. البته سلاح قوى و شكست ناپذير آنها، سلاح ايمان بود.
    (68)


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #69
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض


    روى كوه نوشتند: ما مى توانيم
    ما دهها سد در اين كشور ساختيم . بنده يادم است كه اوايل انقلاب در يكى از سدها نشست آب وجود داشت . آن روز بعضيها جمع شدند و گفتند: همان مهندسهايى كه اين سد را ساخته اند، بايد بگوييم از فلان كشور اروپايى بيايند و جلوى نشست آب را از اين سد بگيرند. اما همين جوانها و نيروهاى مؤ من و متعهد و همين مديران دلسوز ما در اين چند سال ، دهها سد ساخته اند. امروز بزرگترين سد منطقه را كه سد كرخه است همين بچه هاى پاسداران انقلاب اسلامى ساخته اند. چهار، پنج سال قبل از اين ، هنگامى كه داشتند سد كرخه را مى ساختند، من رفتم از آن بازديد كردم ، ديدم روى كوه رو به روى سد با خط درشت كه از چند كيلومترى خوانده مى شد اين فرمايش امام را نوشته اند كه ((ما مى توانيد)). بله ، مى توانيم . هم در بخش بازرگانى و ساير بخشهاى خدمات ، هم در بخش صنعت و معدن هم در بخش كشاورزى ، بايد مديريت دلسوز و متعهد زمام كار را در دست بگيرد.(69)


    h8 114


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  10. #70
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض


    وقتى اين مطلب را به من گفت ، چهره اش پر از غم بود
    جذب سرمايه هاى خارجى بايد به شكلى باشد كه اقتصاد كشور از آن سود ببرد، نه زيان . ما بعضى از رشدها و شكوفايى هاى بادكنكى را در برخى از كشورهاى شرق آسيا ديديم . نخست وزير مالزى در تهران به من گفت كه من در مدت چند روز، از يك كشور ثروتمند به يك كشور فقير تبديل شديم ! اين خوب است ؟! يعنى سرنوشت اقتصاد كشور در دست يك تاجر فرنگى گه اگر اراده كرد، بتواند كشورى را با ميلياردها دلار گردش سرمايه يى ، در ظرف چند روز به خاك سياه بنشاند و فلج كند! او وقتى اين مطلب را به من گفت ، چهره اش پر غم و افسردگى بود. ما اين رشدهاى بادكنكى را پيشرفت اقتصادى نمى دانيم . كشور به سرمايه هاى انسانى و طبيعى و هويت ذاتى متكى است و مستوجب رشد و شكوفايى واقعى اقتصادى است . اما نه آن گونه كه بانك جهانى و صندوق بين المللى پول براى ما نسخه بنويسند و ما هم طبق همان نسخه ، اقتصاد خودمان را تدوين كنيم ؛ نه ، ما برنامه و سياست داريم و همان طور كه گفتم ما مى توانيم . اگر كسى بگويد ما جز با تسليم در مقابل اين برنامه ها، نمى توانيم حركت اقتصادى بكنيم ، قضاوت خوش بينانه در مورد او اين است كه بگوييم كشور و ملت و سرمايه هاى داخلى را نشناخته است ؛ البته قضاوتهاى بد بينانه هم مى شود كرد.(70)


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 345678910 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/