انسان وقتى از اين جور افراد نام ((اصلاح )) و ((آزادى )) را مى شنود حق دارد بدبينبشود
انقلاب اسلامى از بزرگترين كارهايى كه كرد، دست آمريكا را كوتاه كرد. انقلاب اسلامى جزو افتخاراتش اين بود كه نفوذ امريكا، دست امريكا، ريشه امريكا، بند و بست هاى امريكايى را در اين كشور از بين برد. البته عده يى كه در اول كار بر مسند مى خواستند نگذراند. من در شوراى عالى دفاع سال 58 از نزديك خودم شاهد بودم .
داشتند مصوبه يى مى گذراندند كه بر اساس آن مصوبه ، هياءتهاى مستشارى نظامى امريكايى همانهايى كه آن همه جنايت و خيانت كرده بودند با نام ديگرى در ارتش جمهورى اسلامى باقى بمانند! بنده مانع شدم ، گفتم اين چه كارى است كه شما داريد مى كنيد؟! قدرى بحث شد، مطلب را متوقف گذاشتند؛ بعد هم خداى متعال به آنها توفيق نداد اين كار را بكنند و رفتند.
(65) يك بار ديگر هنوز يك سال از پيروزى انقلاب اسلامى نگذشته بود كه همان آقايان در الجزاير طرح گفتگوى با امريكاييها دشمنان خونى اين ملت را ريختند؛ امام مانع شدند و نگذاشتند.(66)
انسان وقتى از اين جور افراد نام ((اصلاح )) و ((آزادى )) را مى شنود، حق دارد بدبين بشود. آن كسانى كه پس از يك چنين انقلاب باشكوهى كه لبه ى تيز اين انقلاب هم عليه سلطه ى امريكا بود مى خواستند با تدابير گوناگون ، امريكاييها را كه از در رفته بودند، از پنجره برگردانند، اين آدمها حالا دم از ((آزادى )) و دم از ((اصلاح )) بزنند و كسانى از تفاله ها و از مزدوران رژيم گذشته به آنها كمك بكنند! هر آدم هوشمندى حق دارد نگران بشود و حق دارد سوء ظن پيدا بكند. استقلال ، آن بيت الغزل انقلاب اسلامى بود؛ يعنى نفوذ بيگانه در اين كشور ممنوع ؛ يعنى امريكا و انگليس و ديگران حق ندارند در مسائل سياسى و فرهنگى كشور هيچ گونه اعمال نفوذى بكنند.
برادران و خواهران عزيز من ! مساءله ى استقلال را مطرح كردم ، براى اين كه قانون اساسى ما تصريح مى كند، نه استقلال مى تواند جلوى آزادى را بگيرد؛ و اين بسيار مبناى متين و مستحكمى است . اگر كسانى به نام آزادى و با شعار آزادى بخواهند پاى دشمن را باز كنند و نفوذ دشمن را برقرار كنند، اين آزادى نيست ؛ اين آن چيزى است كه دشمن مى خواهد؛ اين همان است كه دشمن مى گستراند. امروز، روز حساسى است . اين روزگار، روزگار حساسى است .
من به شما عرض كنم ، خداى متعال را شاكريم كه مسؤ لان كشور، مسؤ ولان طراز اول كشور، مسؤ ولان سه قوه و رؤ ساى سه قوه ، با قوت و قدرت در مقابل دشمنان ايستاده اند؛ براى استقلال اين مملكت حاضرند همه ى تلاش خودشان را مبذول كنند؛ ملت هم بيدار است . اما در اين ميان كسانى هستند كه دلشان راضى نمى شود اين استقلالى را كه اين ملت با خون اين همه شهيد و با مجاهدت اين همه انسان به دست آورده است ، به دشمن اين ملت تقديم نكنند!
وقتى انسان مى بيند دستگاههاى تبليغاتى دشمن دستگاه تبليغاتى مزدور امريكا و سازمان سيا، دستگاه تبليغاتى دولت انگليس ، دستگاه تبليغاتى دولت غاصب صهيونيست - براى فلان لايحه در مجلس يقه مى درانند، جنگ روانى مى كنند؛ به خاطر فلان زندانى ،به خاطر فلان مسؤ ول ، دلسوزيهاى دايه ى مهربانتر از مادر را نشان مى دهند، انسان حق دارد به شك بيفتد؛ حق دارد بسيار از ادعاهايى كه مى شود، ترديد كند.
دشمن امروز اميدوار است شايد بتواند از ضعفها استفاده كند؛ از ساده انديشى ها استفاده كند؛ جاى پاى خود را در دستگاههاى سياسى كشور و دستگاههاى فرهنگى كشور باز هم باز كند؛ اما من عرض مى كنم ، اين بيدار است ؛ مسؤ ولان بيدارند و جواب زياده طلبى دشمن را با قدرت به او خواهند داد.
(67)

2057398jhl6f0a9fa2057398jhl6f0a9fa