يك حرف به خط و خطوط سياسى : يك خط قرمز براى كار سياسى و درگيرى سياسى قائل بشويد
يك نكته هم به اين خط و خطوط سياسى عرض كنم . آقايانى كه سردمداران خطوط سياسى و گرايشهاى سياسى هستند، حالا برسيد به اين حرفى كه ما بگوييم شما خوديها وقتى سر قضاياى بيهوده اين طور فكر مى كنيد و با هم درگير مى شويد دشمن سوء استفاده مى كند؛ بفرماييد اين يك نمونه ؛ ديديد دشمن چه طور استفاده كرد؟! ديديد دشمن چگونه نيش خود را زد؟! اين مسائل را كنار بگذاريد. البته ما اصرار نداريم كه همه يك طور فكر كنند؛ اما براى كار سياسى و درگيرى سياسى ، حدى قايل بشويد و يك خط قرمزى بگذايد؛ بى حساب و كتاب با هم مبارزه نكنيد كه آن قدر مشغول شويد كه به دشمن اجازه بدهيد اين طور بيايد و داخل اين ميدانها بشود. سر اين قضيه ى قانون مطبوعات ، سر قضاياى گوناگون ديگر، چه جنجال و چه دعوايى به راه افتاد! همه اش مسائل خط و خطوط! براى چه ؟ براى اين كه يك قانونى دارد در مجلس تصويب مى شود!
من به يك جريان سياسى خاص اشاره نمى كنم ؛ خطاب من به همه است . براى من ، آن خط و آن خط و هر خط سياسى و سليقه ى سياسى ديگر، تفاوت نمى كند. براى من ، مناط و ملاك ، راه خدا و راه امام و راه اسلام و حفظ كشور و رعايت مصالح مردم و حفظ آينده كشور مطرح است . براى من فرقى نمى كند كه فلان كس متعلق به خط ((الف )) است ، فلان كس متعلق به خط (ب ) است ؛ من به همه عرض مى كنم ؛ شما هم هشيار باشيد.(68 )
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)