صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 124

موضوع: *^*خاطرات و حکایتها - جلد ششم*^*

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

منافقان امروز!
    عزيزان من ! اگر ما در داخل متحد و منسجم باشيم ، اگر مردم با دولت و مسؤ ولانشان صميمى باشند و ارتباط داشته باشند، دشمن خارجى هيچ تاثير سوئى نمى تواند بگذارد و هيچ اقدامى نمى تواند بكند؛ اما متاءسفانه در داخل ، ايادى دشمن هستند. امروز در اين كشور عبدالله بن ابى هاى منافق هستند؛ كسانى كه يك روز حكومت امام و حكومت نظام اسلامى را از بن و دندان قبول نكردند! در زمان پيامبر يكى از منافقان بسيار فعال (عبدالله بن ابى ) بود كه با يهوديها و كفار قريش و جاسوسهاى امپراتورى روم مى ساخت و از هر وسيله يى استفاده مى كرد، براى اينكه شايد بتواند حكومت پيامبر را از بين ببرد؛ چرا؟ چون قبل از آنكه پيامبر به مدينه بيايد او تصور مى كرد در آينده رئيس و پادشاه مدينه خواهد شد! پيامبر در واقع مقام او را از او سلب كرده بود. امروز در اين كشور عبدالله بن ابى ها هستند؛ كسانى كه خيال مى كردند كه اگر انقلابى در اين كشور رخ دهد حكومت وقف آنها و متعلق به آنها است ؛ نه فقاهت را قبول داشتند، نه امام را قبول داشتند و نه مردم را قبول داشتند، نه احساسات دينى را قبول داشتند.
    پيامبر با عبدالله بن ابى خوشرفتارى كرد و او را مجازات نكرد؛ نظام اسلامى هم با اينها خوشرفتارى كرد و اينها را مجازات نكرد اينها امروز به برخى از پديده ها كه دوست و دشمن در آنها هست ، نگاه مى كنند، خيال مى كنند كه فرصتى پيدا كرده اند كه به نظام اسلامى ضربه بزنند؛ فعاليتهاى منافقانه خودشان را مى كنند، به اميد اين كه بين مسؤ ولان اختلاف باشد؛ به اميد اين كه بين مردم اختلاف باشد؛ به اين اميد كه جوانان رابطه شان را با نظام اسلامى قطع كنند؛ به اميد اين كه جوانان با دين قهر كنند!

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

1 1252935890 7614146 9786807
    اينها به دشمن روحيه مى دهند!
    شما بدانيد جوانان عزيز! در هر جايى كه شما يك تظاهرات اسلامى يا انقلابى يا دينى از خودتان نشان مى دهيد - وقتى در مجالس دعا شركت مى كنيد، وقتى در مجامع اعتكاف شركت مى كنيد، وقتى در تظاهرات بيست و دوم بهمن شركت مى كنيد، وقتى در روز قدس شركت مى كنيد، وقتى مسؤ ولان كشور مثل رئيس جمهور و ديگران را مورد احترام قرار مى دهيد - از هر حركت شما كه نشانه ى ديندارى و علاقه مندى شما به انقلاب باشد، اين منافقان به خودشان مى لرزند و ناراحت مى شوند! اينها همان كسانى هستند كه با حرفهاى خود، با اظهارات خود، با موضع گيريهاى خود، با تبليغات خود، احيانا با دخالت خود در بعضى از اغتشاشها، دشمن خارجى را اميدوار مى كنند؛ دشمن خارجى خيال مى كند كه حالا بايد به سمت تصرف ايران ، تسلط بر ملت ايران ، درهم شكستن مقاومت انقلابى بيست و يكساله ملت ايران بيايد؛ در واقع اينها مقصرند؛ اينها به دشمن روحيه مى دهند!

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

نفى حكومت دينى ، هدف اصلى دشمنان
    عزيزان من ! هدف اصلى دشمنان - چه دشمنان خارجى و چه دشمنان داخلى و دو رو و منافق - عبارت است از نفى حكومت دينى و حكومت اسلام ، اصل قضيه براى اينها اين است و به كمتر از اين هم راضى نمى شوند! اينها مى دانند تا وقتى كه قدرت در دست دين و احكام دينى است ، تا وقتى كه مقررات مجلس شوراى اسلامى بايد طبق دين باشد، تا وقتى اين قانون اساسى هست - كه اين قانون اساسى منطبق بر دين است - اينها در اين كشور نمى توانند كارى بكنند. تا وقتى مسؤ ولان كشور به مبانى دين و اسلام و فقاهت پايبندند، اينها كارى نمى توانند بكنند؛ مى خواهند اين پايبندى را از بين ببرند؛ هدف اين است ؛ مى خواهند همان تجربه اى كه در صدر اسلام به وجود آمده دوباره تكرار كنند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

ضرورت آشنايى با تاريخ
    من واقعا به شما برادران و خواهران عزيز توصيه مى كنم كه با تاريخ آشنا بشويد. تاريخ درس است ؛ از تاريخ خيلى از درسها را مى شود آموخت و خيلى تجربه ها را مى توان به دست آورد. عده اى سعى مى كنند حوادث روزگار ما را يك حوادث استثنايى - كه به هيچ وجه از تاريخ قابل استفاده نيست - وانمود كنند؛ اين غلط است . رنگهاى اصلى زندگى بشر، جبهه بنديهاى اصلى بشر، تغييرى پيدا نمى كند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

مهمترين ضربه بر اسلام
    در صدر اسلام بزرگترين و مهمترين ضربه اى كه بر اسلام وارد شد، اين بود كه حكومت اسلامى از امامت به سلطنت تبديل شد؛ حكومت امام حسن و حكومت امام على به سلطنت شام تبديل شد! البته امام حسن مجتبى ((عليه الاف التحيه و الثناء)) آن روز به خاطر يك مصلحت بزرگتر - كه حفظ اسلام بود - مجبور بود اين تحميل را به جان بپذيرد حكومت را از امام حسن گرفتند؛ وقتى حكومت از مركز دين خودش خارج شد و در اختيار دنيا طلبان و دنيا داران گذاشته شد، بديهى است كه بعد هم حادثه ى كربلا پيش مى آيد؛ آن وقت حادثه ى كربلا آن حادثه يى نيست كه بتوان جلوى آنرا گرفت ؛ اجتناب ناپذير مى شود. بيست سال بعد از آن حكومت اسلامى از دست محور اصلى آن - كه امامت است - گرفته شد، امام حسين فرزند پيامبر در كربلا با آن وضع فجيع به خاك و خون كشيده شد. اساس ‍ حمله و نقشه دشمن اين است كه حكومت را از محور اصلى - محور امامت ، محور دين - خارج كند؛ بعد خاطرش جمع است كه همه كار خواهد كرد!

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

اين جا، حادثه ى كربلا اتفاق خواهد افتاد
    من به شما عرض بكنم كه امروز دشمن قادر نيست . امروز به بركت ملت هوشيارى مثل ملت ايران ، به بركت افكار بر انگيخته يى مثل افكار ملت ايران ، به بركت انقلاب بزرگى مثل انقلاب اسلامى ايران ، نه امريكا و نه بزرگتر از امريكا - اگر در قدرتهاى مادى باشد - قادر نيستند حادثه صلح امام حسن را بر دنياى اسلام تحميل كنند؛ اين جا اگر دشمن خيلى فشار بياورد، حادثه كربلا اتفاق خواهد افتاد.
    من خدا را شكر مى كنم كه ملت ما بيدار، مسؤ ولان ما بحمدالله برگرد محور دين و اسلام متفق الكلمه اند. خيلى ها سعى مى كنند كه از زبان مسؤ ولان كشور، از زبان رئيس جمهور يا ديگران ، حرفهايى را بزنند؛ اينها زحمت بيهوده مى كشند! رئيس جمهور يك عنصر روحانى ، مومن ، مريد امام ، متكفل ترويج دين و داراى احساس مسؤ وليت در اين زمينه است ؛ مسؤ ولان ديگر هم بحمدالله در سطوح بالا همين طورند؛ البته در مسؤ ولان ميانى كسانى هستند كه ما از آنها گله داريم !
    دشمن در تحليل خود نسبت به ملت ايران و نسبت به جوانان ايران بسيار اشتباه كرد. بحمد الله ملت ايران ، ملتى مقاوم ، آگاه ، هوشيار و آماده به كار است ؛ وضع جوانان هم در همه جاى كشور همين طور است . مسؤ ولان هم بحمدالله مومن ، پايبند به دين و داراى احساس مسئووليتند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

داستان غم انگيز: بعضى از مطبوعات پايگاه دشمنند!
    البته من آن روز در نماز جمعه گفتم : من غالبا از بعضى از پديده هايى كه در كشور مطرح هست ، رنج مى برم . من نمى خواهم آنچه را براى من رنج آور است ، با افكار عمومى مطرح كنم ؛ اما اين نكته كه آن روز گفتم داستان غم انگيزى است ، حقيقتا همين طور است بنده در دو سال قبل از اين در يكى از خطبه هاى نماز جمعه گفتم كه دستگاههاى استكبارى دنيا و در راءس ‍ همه آنها امريكا از تبليغات براى ساقط كردن و ايجاد اغتشاش در كشورها استفاده مى كنند؛ بعد به آن مراكز تبليغاتى خطاب كردم و گفتم : ولى بدانيد اين توطئه كه شما بخواهيد به وسيله راديوهاتان در ايران اسلامى ، همان برنامه هايى را كه در اروپاى شرقى و در بعضى از كشورهاى ديگر به وجود آورديد، اين نشدنى است ؛ اين خيال خامى است . من حالا مى بينم متاسفانه همان دشمنى كه به وسيله تبليغات خود همتش اين بود كه افكار عمومى يك كشور را به سمتى متوجه بكند امروز به جاى راديوها آمده و در داخل كشور ما پايگاه زده است ، بعضى از اين مطبوعاتى كه امروز هستند، پايگاه هاى دشمنند؛ همان كارى را مى كنند كه راديو و تلويزيونهاى بى بى سى و امريكا و رژيم صهيونيستى مى خواهند بكنند!
    من نه با آزادى مطبوعات مخالفم و نه با تنوع مطبوعات ، اگر چه بيست تا روزنامه ، دويست تا روزنامه هم در اين كشور دربيايد، بنده خوشحال تر هم خواهم شد و از اين كه روزنامه هاى كشور زياد بشوند، بنده هيچ احساس ‍ بدى ندارم . اگر مطبوعات آن طورى كه در قانون اساسى است مايه روشنگرى باشند، مصالح كشور را رعايت كنند، به نفع مردم قلم بزنند به نفع دين قلم بزنند اين مطبوعات هر چه بيشتر باشند بهتر است ؛ اما امروز مطبوعاتى پيدا شده كه همه همتشان ، تشويش افكار عمومى و ايجاد اختلاف و ايجاد بدبينى در مردم و خوانندگانشان نسبت به نظام است ! ده تا پانزده تا روزنامه گويا از يك مركز هدايت مى شوند؛ تيترهاى شبيه به هم در قضاياى مختلف ، قضاياى كوچك را بزرگ مى كنند و تيترهايى مى زنند كه هر كس اين تيترها را نگاه كند خيال مى كند كه همه چيز در كشور از دست رفته است اينها اميد را در جوانان مى ميرانند؛ روح اعتماد به مسؤ ولان را در آحاد مردم كشور تضعيف مى كنند؛ نهادهاى اصلى كشور را مورد اهانت و توهين قرار مى دهند!

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

من نمى دانم مدل اينها كيست و كجاست مطبوعات غربى هم اينطور نيستند اين يك نوع شارلاتانيزم مطبوعاتى است كه امروز بعضى از مطبوعات درپيش گرفته اند در دنيايى كه براى بعضى از روزنامه هاى ما، مدل روزنامه نگارى است ، اگر مسئولى ، وزيرى ، حتى رئيس جمهور دزدى بكند مى نويسند و افشا مى كنند؛ اگر رشوه خوارى بكند تيتر مى زنند و مى گويند؛ اما به قانون اساسى كشور حمله نمى كنند؛ به مجلس قانونگذارى حمله نمى كنند، ممكن است از قوانين مصوب انتقاد بكنند، تحليل بكنند؛ اما در قبال يك قانون ، هوچى بازى راه نمى اندازند؛ اينها از صاحبان اصلى اين روشها هم قدم جلوتر گذاشته اند! قانون اساسى مورد اهانت ؛ سياستهاى اصلى كشور، مورد اهانت ؛ قضاياى كوچك ، درشت نمايى شده !
    در هر حادثه يى ، جو تهمت فضا را پر مى كند! ترورى اتفاق مى افتد؛ هنوز هيچ اطلاعى در دست نيست ، هنوز از اين كه اين حادثه را چه كسى انجام داده است ، هيچ كس سر نخى نداشته ؛ اما مى بينيد كه در روزنامه ها تيتر مى زنند و سپاه را متهم مى كنند؛ بسيج را متهم مى كنند؛ روحانيت را متهم مى كنند! هدف از اين كارها چيست ؟! چرا با بسيج اينقدر بدند؟ من در بخش اول صحبتم به شما عرض كردم كه جوان سرشار از انرژى است ؛ جوان هيجان طلب است آن روز كه كشور دچار يك جنگ مسلحانه باشد؛ جوانان با ميل و رغبت مى روند. آن وقتى كه كشور در آرامش و صلح است ، براى ارضاى سالم هيجان طلبى جوانان ، چه چيزى بهتر از بسيج ؟ اين ابتكار امام بود. روح هيجان طلب جوان اگر بنا باشد در راه سازنده ، در راه ايمانى ، در راه سالم ، در راهى كه مى تواند براى كشور مفيد واقع بشود، به كار بيفتد، چه سازمانى مهمتر و مطمئن تر از سازمان بسيج است ؟ چرا اينقدر با بسيج دشمنى مى كنند؟! با چه دشمنند؟! چرا اين قدر بسيج را زير سوال مى برند؟! اينهاست كه آن انگيزه هاى باطنى را برملا مى كند.
    5
    من مى دانم كه در بسيارى از اين مطبوعات آدمهاى خوب و مومنى مشغول كارند - چه كسانى كه قلم مى زنند، چه كسانى كه اداره مى كنند - اما در لابلاى همينها اثر انگشت عبدالله بن ابى ها را مى بينم ؛ تفرقه افكنى ها، اختلاف افكنى ها، تشنج آفرينى ها، تشويش افكار عمومى ، نااميد كردنها، ياس پراكنى ها، چهره سازى عناصر وابسته و مريد دشمن ، از نظر انداختن عناصر مفيد و مومن و مخلص و دلسوزانه ! البته اين كارها به جايى هم نخواهد رسيد؛ خداى متعال رسوا مى كند.
    من البته مايل نبودم با اين صراحت و تفصيل درباره بعضى از مطبوعات حرف بزنم ؛ در واقع ناگزير شدم . من با مسؤ ولان صحبت كرده ام . رئيس ‍ جمهور محترممان هم مثل من از اين مطبوعات ناراحت است ؛ من با ايشان هم صحبت كرده ام . شنيدم ايشان بعضى از اينها را جمع كرده اند، نصيحت كرده اند و به آنها حرفهايى زده اند. من نمى دانم آيا كار با نصيحت پيش ‍ مى رود يا نه ؛ بعيد مى دانم ! وقتى كه دشمن براى اثر گذارى بر روى اذهان عمومى و ايجاد مساءله روز برنامه ريزى كرده ، فرصت نمى دهند كه مردم نفس بكشند. اگر مردم در جايى يك شادى هم پيدا كنند بلافاصله مساءله يى را علم مى كنند و دايم كشمكش راه مى اندازند!

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

درد دل و شكوه پدرانه
    من بارها به مسؤ ولان دولتى تذكر داده ام و به طور جدى از آنها خواسته ام كه جلوى اين وضعيت را بگيرند؛ اين اسمش محدود كردن مطبوعات نيست ؛ اين اسمش جلوگيرى از انتقال آزاد اطلاعات نيست - انتقال سالم اطلاعات مورد تاييد ماست - اين معنايش جلوگيرى از نفوذ دشمن است ؛ جلوگيرى از به ثمر رسيدن توطئه ى تبليغاتى دشمن است . من وجود اين جريان تبليغاتى و مطبوعاتى را به حال كشور، به حال اين جوانان ، به حال آينده ، به حال انقلاب ، به حال اين مردم مضر مى دانم ، اين جريان ، دائم در صدد قداست شكنى از مسائل اساسى اسلامى است ؛ مباحث اسلامى را زير سوال مى برند؛ انقلاب را زير سوال مى برند؛ نه با بيان منطقى ، با روشهاى بسيار غلط كه جز در مطبوعات ناسالم در دوره هايى كه بوده ، انسان نمى تواند نظير و شبيهش را پيدا كند! من به نظرم رسيد بعد از آن كه با مسؤ ولان در ميان گذاشتيم و به رئيس جمهورى گفتم ، اين را به عنوان يك درد دل و شكوه - مثل پدرى كه با فرزندانش مطلبى را در ميان مى گذارد - با شما در ميان بگذارم .

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

مواظب نفوذيها باشيد
    البته من به شما عرض مى كنم كه يكى از هدفهاى دشمن اين است كه با تحريك احساسات ، در كشور ايجاد ناامنى بكند. من قويا توصيه مى كنم كه به خاطر احساسات و به خاطر طرفدارى از فلان كس ، مبادا بر خلاف قانون هيچ اقدامى انجام بگيرد؛ من به هيچ وجه اجازه نمى دهم دشمن وقتى بخواهد ايجاد اغتشاش و درگيرى بكند، براى او خيلى مشكل نيست كه چهار نفر مزدور در بين بچه هاى مومن بچه هاى حزب الهى و بچه هاى صادق بفرستد؛ به عنوان طرفدارى از رهبرى ؛ به عنوان اينكه رهبرى مظلوم واقع شده ، بياييد كمك كنيد؛ سپس جنجال درست كنند! مراقب نفوذيها باشيد. من مى خواهم شما فقط بدانيد؛ مى خواهم افكار عمومى بى خبر نماند از اينكه اين دشمن در زمينه ى مسائل فرهنگى در كشور چه مى كند و هدفهايش چيست ؟ هدفهاى دشمن از اين كارها عبارت است از بى ايمان كردن ، ايجاد گسست بين نسل كنونى و نسل گذشته ، و كوچك كردن افتخارات بيست سال گذشته همه مردمان با فرهنگ در كشورها سعى مى كنند افتخارات گذشته ى خودشان را بزرگ كنند. اين جنگ هشت ساله و اين دفاع مقدس از بزرگترين افتخارات ملت ايران بود. همه دنيا - ناتو، كشورهاى بلوك شرق ، خود آمريكا، كشورهاى مرتجع منطقه - با هم همدست شدند به عراق كمك كردند و به ايران فشار آوردند؛ اما نتوانستند يك وجب از خاك اين كشور را اشغال كنند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)