صفحه 29 از 32 نخستنخست ... 192526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

زندی: تفکرات بزرگی دارم

13900909182922 PhotoA

فریدون زندی پس از تساوی 2 بر 2 مقابل سایپا گفت: در حالی که می‌توانستیم برنده شویم به تساوی رضایت دادیم. گل دقایق پایانی ما هم مردود اعلام شد.
    وی در خصوص درخشش در یکی دو مسابقه اخیر استقلال اظهار داشت: قبلا هم گفته بودم بعد از مصدومیت طولانی مدت می‌خواهم چند بازی پشت سر هم خوب بازی کنم که خوشبختانه این اتفاق افتاد. از مظلومی هم تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیارم قرار داد.
    زندی در خصوص اینکه آیا با این روند به تیم ملی فکر می‌کند یا خیر گفت: فعلا تمام تمرکزم روی استقلال است چون تفکراتی بزرگ دارم می‌خواهم با این تیم 3 جام بگیرم.
    یکی از خبرنگاران پرسید آیا با این روند استقلال می‌تواند یک جام بگیرد که زندی گفت: تیم ما چند هفته است خوب نتیجه نمی‌گیرد اما مطمئن باشید در آینده روندمان تغییر خواهد کرد.
    هافبک استقلال در خصوص اینکه رفتن مجیدی تاثیری در این نتایج دارد یا خیر گفت: مجیدی بازیکن بزرگی است اما مطمئن باشید بدون مجیدی هم می‌توانیم هر 3 جام را بگیریم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

شریفات: مجیدی در این شرایط می‌توانست به ما کمک کند

13901011170935 PhotoA

اسماعیل شریفات پس از تساوی ۲ بر ۲ مقابل سایپا، اظهار داشت: نیمه اول بازی دست استقلال بود اما بد گل خوردیم. قبل از اینکه گل اول را دریافت کنیم ساموئل یک موقعیت بسیار خوب را از دست داد که اگر آن گل می‌شد نتیجه بازی تغییر می‌کرد اما خدا را شکر که توانستیم گل‌های خورده را جبران کنیم و به تساوی برسیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که غیبت فرهاد مجیدی تأثیرگذار است، گفت: نمی‌دانم چه بگویم. آقا فرهاد بازیکن بزرگی است و اگر در این شرایط بود می‌توانست به تیم کمک کند.
    شریفات در خصوص اینکه چطور شد بازی دو بر صفر باخته را با تساوی عوض کردند، عنوان کرد: چیزی برای از دست دادن نداشتیم و حتی می‌توانستیم برنده مسابقه باشیم. سایپا روی ضد حمله به گل رسید. ما گل سوم را هم زدیم که من فکر نمی‌کنم خطا بوده باشد و دروازه‌بان سایپا به یار خودی برخورد کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

برهانی: پیامک‌های پرسپولیسی‌ها جمع شده بود، یک‌جا فرستادند!

13901114000111 PhotoA

آرش برهانی پس از تساوی 2 بر 2 مقابل سایپا گفت: فعلا در این شرایط که می‌بینید هستیم ولی امیدوارم در بازی حساس مقابل ذوب آهن همه چیز را برگردانیم.
    وی افزود: متاسفانه تمام تیم‌ها مقابل ما دفاع می‌کنند و دل به ضد حملات می‌بندد. سایپا خوب بازی کرد ولی ما هم موقعیت‌های زیادی داشتیم. فاصله 4 روز 4 روز مسابقات باعث شده تا فشار سنگینی به بدن بازیکنان وارد شود. شاید اگر حتی یک روز به فاصله بازی‌ها اضافه شود شرایط ما فرق کند.
    برهانی در خصوص دلایل شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: فکر می‌کنم خیلی آنها را دست کم گرفتیم و در حالی که تا دقایق پایانی همه چیز از آن ما بود. می‌توانستیم بیش از 4 گل به آنها بزنیم اما دست کم گرفتن حریف کار دست ما داد.
    وی در پاسخ به این سؤال که چرا هواداران پرسپولیس بعد از دربی 74 این همه پیامک درست کردند گفت: پرسپولیسی‌ها 2 سال نبرده بودند و پیامک‌هایشان جمع شده بود. منتظر بودند تا در یک بازی برنده شوند و همه آنها را بفرستند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

پیش فرض به خاطر دربی برابر سایپا تحت فشار قرار گرفتیم

13900909183147 PhotoA

کیانوش رحمتی پس از تساوی 2 بر 2 استقلال مقابل سایپا گفت: از شرایط راضی نیستیم و می‌توانستیم برنده باشیم. دقایق آخر بازی سوار میدان بودیم و حتی بعد از گل تساوی می‌توانستیم گل سوم را بزنیم اما نشد.
    وی در خصوص فشردگی مسابقات عنوان کرد: در فاصله 2 روز نمی‌شود تمرین کرد و مجبوریم فقط ریکاوری کنیم. تمرینات تاکتیکی نداریم. بعد از شکست مقابل پرسپولیس فقط توانستیم به لحاظ روحی کمی خود را آماده کنیم. وقتی بازی به آن سنگینی 2 بر صفر برده را 3 بر 2 می‌بازیم به این مسابقه هم فشار می‌آید.
    رحمتی تصریح کرد: امیدوارم از هفته های آینده شرایط طوری شود که هواداران انتظار دارند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

عمران‌زاده: نمی‌توانستیم بعد از گل دوم ساکت بنشینیم

13900919121804 PhotoA

حنیف عمران‌زاده پس از تساوی 2 بر 2 مقابل سایپا در پاسخ به این سؤال که چرا خط دفاع استقلال در این چند هفته ضعیف عمل می‌کند، گفت: خط دفاعی ما ضعیف نیست و هنگامی که حمله می‌کنیم روی ضد حملات گل می‌خوریم.
    وی گفت: سایپا تیم خوبی بود و نشان داد روزهای خوبی در آینده خواهد داشت اما تنها به فکر کسب نتیجه بود و پس از زدن گل دوم عقب نشینی کرد. بعد از دریافت گل دوم نمی‌توانستیم ساکت بنشینیم و باید برای جبران گل‌های خورده حمله ‌کردیم.
    مدافع استقلال در خصوص گلی که توسط داور مردود اعلام شد گفت: در آن صحنه خطای انجام ندادم ولی متاسفانه داور گلم را نادیده گرفت.
    عمران‌زاده در پاسخ به این سؤال که چرا مقابل پرسپولیس شکست خوردید گفت: تا دقیقه 80 سر تر از حریف بودیم و گل اول و دوم به پرسپولیسی ها انگیزه داد که آنها گل سوم را هم بزنند. ما 4 بار پرسپولیس را بردیم هواداران‌مان پیامک برای حریف درست نکردند اما وقتی پرسپولیسی‌ها یک بار استقلال را بردند دست به این کارها زدند.
    وی اضافه کرد: در جریان همان بازی داور به ضرر ما در مقاطعی سوت زد ولی تلویزیون هیچ کدام از آنه صحنه ها را نشان نداد درست مثل خطایی که نور محمدی انجام داد ولی اصلا از تلویزیون پخش نشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

بازيکن مصدوم تيم فوتبال استقلال شب گذشته در اردوي اين تيم حضور پيدا کرد. 00032225

فریدون زندی که از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت است شب گذشته در اردوی استقلال در هتل المپیک حضور پیدا کرد.

این بازیکن در شرایطی که شانس بازی اش مقابل الاتفاق کم است به احتمال زیاد نامش فردا در فهرست ۱۸ نفره استقلال قرار می گیرد.

دیدار تیم های استقلال و الاتفاق فردا ساعت ۱۷:۲۰ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

* طبق تصمیم کادرفنی استقلال تمرینات این تیم بعد از بازی با الاتفاق به مدت سه روز تعطیل خواهد بود. این تعطیلی در راستای تعطیلی بازی ها به دلیل اردوی تیم ملی در امارات است.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

12. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

اميرآبادي: با حضور جباري روحيه تيم بالا رفت

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: با بازگشت جباري روحيه تيم بالا رفته است. 00023936

مهدی امیرآبادی در نشست خبری پیش از بازی با الاتفاق اظهار داشت: شرایط استقلال خوب است. از فدراسیون تشکر می کنیم که بازی با ملوان را عقب انداخت تا ما به خوبی استراحت کنیم.

وی با اشاره به بازگشت جباری به تمرینات استقلال گفت: با حضور جباری شرایط روحی تیم بالا رفته است اما فکر نکنید اگر این حرف را می زنم به این معنا است که به یک فرد متکی هستیم. اگر کسی مصدوم شود همه تیم ما ناراحت می شوند.

امیرآبادی با بیان اینکه از رویانیان مدیرعامل و علی پروین مدیر فوتبال پرسپولیس بابت دعوت از تماشاگرانشان برای تشویق استقلال در بازی فردا تشکر می کند، ادامه داد: من هم از هواداران استقلال می خواهم که پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا حمایت کنند.
    به گزارش فارس، بعد از نشست خبری خبرنگاری از امیرآبادی در خصوص دوپینگ یکی از بازیکنان لیگ برتری که گفته می شود بازیکنی ریز نقش است که سالها در یکی از تیم ها بازی می کرده، پرسید و امیرآبادی گفت: من از این موضوع خبر ندارم و این خبر را هم قبول ندارم. این خبرهایی است که هر روز می سازند.

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

هافبک تيم فوتبال استقلال به دليل مصدوميت بازي با الريان قطر را از دست داد.
    00028462

تمرین امروز استقلال ساعت ۱۲ در زمین کمپ اختصاصی باشگاه استقلال برگزار شد.
    * خسرو حیدری و فریدون زندی با تاخیر در تمرین حاضر شدند.
    * آرش برهانی که روز گذشته در تمرین شرکت نکرده و باعث ناراحتی مظلومی شده بود امروز در تمرین حاضر بود. پیش از آغاز تمرین مظلومی دقایقی با برهانی صحبت کرد. این بازیکن برای بازی با الریان قطر دو اخطاره است اما امشب همراه تیم به قطر می رود.
    * کارگرانی که در کمپ باشگاه استقلال مشغول کار بودند امروز نظاره گر تمرینات آبی پوشان بودند. تمرین امروز تماشاگر دیگری نداشت.
    * الونگ به دلیل مصدومیت به طور اختصاصی تمرین کرد. این بازیکن به همین دلیل همراه استقلال به قطر نمی رود و بازی با الریان را از دست داد.
    * شاهرخ بیانی و جواد زرینچه در تمرین حاضر بودند.
    *تمرین امروز تحت تاثیر باد شدید بود.
    * هنکه مربی آلمانی استقلال در نصف زمین تمرین تاکتیکی برای بازیکنان در نظر گرفت که این مرحله تمرین کاملا جدی برگزار شد و هنکه چند بار بازی را متوقف کرد و به بازیکنان توصیه های لازم را کرد. پایان تمرین هم سانتر از جناحین در دستور کار بازیکنان قرار گرفت.
    *یرکوویچ در اواخر تمرین مصدوم شد اما بعد از دقایقی به کارش ادامه داد.
    * تیم استقلال ساعت ۲۲:۴۰ امشب راهی قطر می شود. این تیم سه شنبه هفته جاری به مصاف الریان قطر می رود.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض پورحيدري: شناخت خوبي از الريان داريم

سرپرست تيم استقلال با اشاره به انتخابات فدراسيون فوتبال گفت: اميدوارم هر فردي که انتخاب مي‌شود فوتبال را از اين حالت درآورد.
    00006361

منصور پورحیدری در حاشیه تمرین امروز استقلال درباره سفر این تیم به قطر گفت: سعی می‌کنیم همه نفرات را با خود به قطر ببریم چون بعد از بازی با الریان بلافاصله در لیگ برتر بازی داریم و باید بازیکنان همراه ما باشند تا تمرین کنیم. شاید الونگ را به دلیل مصدومیت در قطر همراه خود نداشته باشیم.
    وی افزود: خوشبختانه بچه‌ها خوب تمرین کردند و شناخت خوبی از الریان داریم. آنها تیم با تجربه‌ای هستند و تمام سعی و تلاشمان این است روز سه شنبه بازی خوبی انجام دهیم و با امتیاز از قطر بازگردیم. تنها یک فیلم از الریان قطر دیده‌ایم، آنها تیم با تجربه‌ای هستند که اگر فضا داشته باشند خوب حرکت می‌کنند اما در دفاع و کناره‌ها مشکل دارند. باید حواسمان را جمع کنیم و اگر بازیکنان حرف کادر فنی را گوش کنند می‌توانیم برنده باشیم.
    پورحیدری در خصوص اینکه چرا استقلال همیشه تمریناتش را در کمپ اختصاصی این باشگاه انجام نمی‌دهد گفت: هنوز رختکن و آب گرم کمپ آماده نشده است. چمن ورزشگاه نیز تازه است و نمی‌شود هر روز روی این زمین تمرین کرد. قرار گذاشته‌ایم دو سه روز در هفته در اینجا تمرین کنیم.
    سرپرست استقلال درباره اینکه آیا از زمین حافظیه برای برگزاری فینال جام حذفی باخبر هستند یا خیر، گفت: این موضوع را پیگیری کرده‌ایم و قول داده‌اند که چمن را آماده کنند و ظاهراً اکنون هم زیر کشت است چون ما برای برگزاری تمرین روز قبل از مسابقه درخواست داده بودیم که گفتند زیر کشت است. عزیز محمدی قول داده شرایط چمن ورزشگاه حافظیه مناسب شود و امیدوارم از آن حالت درآمده باشد.
    وی در پایان در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال که فردا برگزار می‌شود گفت: قریب، کفاشیان و محمدی سال‌ها دراین فوتبال بوده‌اند و امیدوارم هرکدام که انتخاب می‌شوند فوتبال را از این حالت درآورند. اگر وضع اینطور باشد ناامیدکننده است و حتی کی‌روش با وجود زحماتی که می‌کشد برای رسیدن به جام جهانی کار سختی در پیش دارد.

17. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

گزارش تمرين امروز استقلال

تمرين تيم فوتبال استقلال پس از ديدار با ذوب‌آهن اصفهان ساعت 14 امروز آغاز شد.
    00028464

در ابتدا پرویز مظلومی دقایق کوتاهی برای بازیکنان در مورد بازی روز گذشته صحبت کرد و اعتقاد داشت که بازیکنانش بازی خوبی را انجام داده‌اند و اگر دقت بیشتری می‌کردند می‌توانستند برنده بازی باشند.

*مجتبی جباری امروز در تمرین استقلال حضور یافته بود اما برای آب‌درمانی به استخر و سونا رفت.

*آندرانیک تیموریان جدا از سایر نفرات و زیر نظر بهتاش فریبا و آتیلا حجازی تمرین کرد.

*بازیکنان اصلی که روز گذشته برابر ذوب آهن به میدان رفته بودند، 20دقیقه ریکاوری کردند و پس از آن به استخر رفتند. سایر نفرات هم فوتبال درون تیمی و پاس‌های تیمی را تمرین کردند.

19. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 29 از 32 نخستنخست ... 192526272829303132 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)