خدا مى داند كه من گريه كردم
اين را بدانيد كه بينى و بين الله الان هر كدام از شما خواهران و برادران وجودتان براى اين انقلاب ، حقيقتا مثل يك جواهر قيمت دارد. شماها هنر منديد و بحمدالله از استعداد خداداد برخورداريد. من بعضى از كتابهاى شماها را خوانده ام ؛ بعضى از نوشته هايتان را ديده ام ؛ بعضى از تحليلهاى شما از مسائل هنرى و ادبيات زمانه را، در نامه هايى كه مى نوشتيد و در مطالبى كه به من مى گفتيد، ديده ام ؛ خيلى خوب است ، خيلى دقيق است ، خيلى با ارزش و نقادانه است .
حدود شش ، هفت سال پيش از اين در جنگ سوره (10) نقد خوبى از آقاى حسن حسينى ديدم كه درباره ى شاعر عرب ، نزار قبانى (11) نوشته شده بود. بعدازظهرى بود كه مى خواستم بخوابم ؛ اين نقد را كه مطالعه مى كردم ، اصلا خواب را از سر من برد ! خدا مى داند كه من گريه كردم . گفتم واقعا ببين انقلاب چه كرده است . جوانى آمده ، در عالم نقد وارد شده و اين قدر خوب و قشنگ و شجاعانه حرف زده است . شماها بحمدالله چنين قدرتهايى داريد و چنين امكاناتى در شما هست . قلم شما خوب است . ذهن شما، تعريف براى شماها كوچك است - شماها بيش از آن هستيد - اما واقعيت اين است . هر كدام بايد با معرفت به ارزش خودتان ، اين كار را جدى بگيريد و دنبال كنيد. اصلا كارتان ، كار هنرى و كار ادبى بشود؛ اين ساسيترين كار است . (12)
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)