مجید صالح پس از تساوی 2 بر 2 برابر استقلال در نشست خبری گفت: روی دو ضربه ایستگاهی دو گل خوردیم. گل اول استقلال را باید بازبینی کنیم زیرا به اعتقاد من خطایی رخ نداده بود اما داور آن را خطا گرفت. ما زحمت خود را میکشیم و دروازهبان جوانی داریم که بعضی بازیها خوب است اما برای آنکه بهتر شود باید کار و تمرین بیشتری کند.
وی در مورد اینکه مالکیت توپ استقلال بیشتر از سایپا بود گفت: موقعیتهای خطرناک ما بیشتر از حریف بود. من معتقدم بهتر است نصف حریف مالکیت توپ را در اختیار داشته باشیم اما به حریف بیشتر ضربه بزنیم. بازی رو به جلویی داشتیم ولی روی اشتباههای ساده دو گل دریافت کردیم. در جریان بازی استقلال موقعیت گلی نداشت به خاطر حساسیت جدول 20 دقیقه اول بازی را از دست دادیم اما بعد از آنکه گل زدیم وضعیت ما خوب شد.
وی با اشاره به دیدار رفت دو تیم تصریح کرد: در آن مسابقه بازی بستهای انجام دادیم و روی یک اشتباه جزئی گل خوردیم گلی که نباید دریافت میکردیم. در بازی امروز استقلال را از جلو بستیم و حملات خوبی انجام دادیم اما تیم ما جوان است و روی اشتباههای ساده برد را با تساوی عوض کرد.
صالح در مورد داور مسابقه گفت: یک سؤال محترمانه از کمیته داوران دارم. برای کمیته داوران احترام قائلم اما از آنها میخواهم بپرسم چرا داوری که برای ما سوت میزند هفته بعد از آن برای اصفهانیها قضاوت میکند. بعد از بازی سایپا و شهرداری داور ما بازی سپاهان را سوت زد و اکنون نیز همین اتفاق رخ داده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)