شرفی: وزن ذوبآهن 200 کیلو از ما بیشتر است

اصغر شرفی پس از تساوی صفر - صفر مقابل ذوب آهن گفت: ذوب آهن تیم با سابقهای است. وزن تیمی آنها 200 کیلو بیشتر از ما است. روی کاغذ ذوب آهن 5 گل از ما جلو است اما ثابت کردیم در هیچ مسابقهای از پیش بازنده نیستیم و امروز هم همین را نشان دادیم.
وی افزود: پا به پای ذوب آهن حرکت کردیم. همه اینها نشان میدهد تیم به ماندن در لیگ برتر امیدوار است. ما برای برد به میدان رفتیم اما نتیجهای که میخواستیم کسب نکردیم.
شرفی در خصوص اعتراض نیمکت نشینان مس سرچشمه به داور گفت: من قبول دارم که نیمکت ما به داوریها زیاد اعتراض میکند. در این خصوص باید با همکارانم بیشتر جلسه بگذارم و بیشتر رعایت این مسئله را کنند.
وی درباره جذب بازیکن در نیم فصل تصریح کرد: باز هم تاکید میکنم در نیم فصل سر ما کلاه گذاشتند. شهامتش را دارم و میگویم و این نشان میدهد که اشتباه ما سهوی بوده است. فراموش نکنید فوتبال ایران همیشه یک قانون ندارد و در زمانهای مختلف عوض و باعث میشود آدمها دچار گیجی شوند. ما که نفهمیدیم در این فوتبال با چه مدیر برنامههایی کار میکنیم. با همه اینها مس سرچشمه در نیم فصل اول از 5 بازی یک امتیاز داشت اما اکنون از 5 بازی 5 امتیاز داریم
شرفی خاطرنشان کرد: شرایط شهر سرچشمه به گونهای است که بازیکن گرفتن سخت است. ما یک بازیکن استرالیایی در نیم فصل آورده بودیم اما وقتی یک روز در شهر بود حاضر نشد در مس بماند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)