30051311531226880279
يك ارتشبدى با يال و كوپال وارد شد!!
از اول انقلاب ، در مجموعه ارتش ، دشمن يعنى همان دستگاههاى جاسوسى با پشتوانه پولى تبليغى و راديويى دولتهايشان ، با تماسهاى مخفى شان ، با رابطهايى كه از گذشته داشتند، يك كار وسيعى را در محيط ارتش شروع كردند. من گمان مى كنم اگر اين كار و وسوسه ها را در بين هر قشرى مى كردند دلهاى آنها را مى لرزاند و متزلزل مى كرد. يك چيز در ارتش ‍ وجود دارد كه علاوه بر ايمان ، ديانت ، اعتقاد به خدا و اسلام ، او را نگهداشته است و آن حالت نظم و انضباطى است كه به عناصر نظامى تعليم داده مى شود و تا اعماق جانشان نفوذ مى كند و در اثر همين انضباط، روح وفادارى در وجود آنها پديد مى آيد. آن حالت به نيروهاى ارتشى ما استحكام بخشيد و نگذاشت كه اينها در اين وسوسه خصمانه دشمن در طول اين شانزده سال جز به راه مستقيم بروند. حال من بعضى از اين وسوسه ها و تلاشهايى را كه دشمن كرده است ، براى شما عرض مى كنم .
اولين كارى كه اينها كردند اين بود كه سعى نمودند عناصر وفادار به خودشان را در مراكز حساس ارتش بياورند و مهره چينى كنند. در ابتداى انقلاب وقتى كه به صحنه ارتش نگاه مى كرديم مى ديديم كه فرماندهان نيروها در آن چند روز اول ، كسانى بودند كه هر آدمى تعجب كرديم .
البته بعد از اندك مدتى براى دستگاههاى قضائى خيانت آشكار شد و برخورد لازمى كه بايد با او بكنند كردند. خيلى چيز عجيبى است ، يك انقلابى بر يك نظامى پيروز شود، بعد مهره هاى آن نظام بيايند در حساس ترين مراكز اين نظام جديد بخواهند جايگزين شوند...
عناصر بيگانه اى كه در جاهاى حساس گماشته مى شدند، فورا خبر آن از طرف خود عناصر مؤ من ارتش به مقامات انقلاب داده مى شد و حقيقت اين است كه ما اشخاص را نمى شناختيم كه چه كاره است ؟ سابقه اش ‍ چيست و چه پرونده اى دارد؟ خود مؤ منين ارتش و چهره هاى انقلابى آن فورا خودشان را مى رساندند كه فلان مقام اين شخص را آورده و در آن مراكز حساس گذاشته است ، فورا اين موضوع به امام منتقل مى شد و گره باز مى گرديد.
(82)

30051311531226880279