* برق ورزشگاه آزادی که بلافاصله از پایان نیمه اول قطع شده بود، دقایقی قبل از شروع نیمه دوم وصل شد. تماشاگران که انتظار چنین اتفاقی را نداشتند شوکه شدند و همهمه و بینظمی همه جا را فرا گرفته بود. در این بین هم عدهای با سوءاستفاده از شرایط موجود چند نارنجک را به داخل زمین مسابقه پرتای کردند.
تماشاگران برای اینکه کمی از فضای تاریک استادیوم خارج شود چراغهای موبایلشان را روشن کرده بودند.
* ماموران نیروی انتظامی برای جلوگیری از ایجاد اختلال در جایگاه تماشاگران مستقر شدند.
* کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی که در جایگاه ویژه این دیدار را تماشا میکرد، به شدت قطع برق متعجب شده بود.
* ابتدا برق جایگاه خبرنگاران وصل شد و سپس برق پروژکتورها و سایر نقاط ورزشگاه وصل شد. اسکوربرد ورزشگاه پس از وصل برق دقیقه ۹۵ را نشان میداد.
* محسن یوسفی بازیکن استقلال که در نیمه دوم به جای الونگ وارد زمین شد بازوبند کاپیتانی را از منتظری تحویل گرفت.
* داوران بازی که در راس موعد مقرر برای شروع مسابقه در نیمه دوم وارد زمین شدند بعد از اینکه متوجه شدند هنوز بازیکنان دو تیم نیامدند دوباره به رختکن بازگشتند.
* میشائیل هنکه مربی استقلال در ابتدای نیمه دوم به دلیل اعتراض به نحوه قضاوت فغانی اخراج شد.
هواداران استقلال بعد از اینکه تیمشان گل دوم را به پرسپولیس زد به سرمربی استقلال لقب پرویز ۵ ستاره دادند. استقلال با مربیگری مظلومی 4 دربی قبلی را برده است.
* مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس از قطع برق حیرتزده از رختکن پرسپولیس بیرون آمد و سوال میکرد چه اتفاقی رخ داده است. دنیزلی تا زمانی که به برق وصل نشد او به رختکن نرفت.
* مجتبی جباری بین دو نیمه به رختکن استقلال رفت.
*محمد فنایی ناظر مسابقه در مورد دلیل قطع برق گفت: دلیل این مسئله را نمیدانم باید این مشکل بررسی شود ولی من در گزارشم به این موضوع اشاره میکنم.
* شیرازی رئیس هیئت فوتبال تهران در مورد دلیل قطع برق گفت: همه برنامهریزیها را برای مسابقه انجام میدهیم اما گاهی اوقات مشکلات غیر قابل پیش بینی رخ میدهد. شاید مشکل از مرکز بوده است.
* مجتبی جباری با خبرنگاران مصاحبه نکرد و گفت: فعلا نمیخواهم مصاحبه کنم، تقدیر بود در دربی نباشم و نیستم.
دیدار دو تیم تا دقیقه 62 با نتیجه دو بر صفر به سود استقلال در جریان است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)